Google Pixel kan ikke høre anrop med mindre telefonen startes på nytt og andre relaterte problemer

#Google #Pixel er den første modellen i sitt slag som er en etterfølger til Nexus-serien av smarttelefoner. Dette er Googles offisielle flaggskipsenhet som ble utgitt sent i fjor som tilbyr en uforfalsket Android-opplevelse. Bortsett fra å ha en god byggekvalitet og bruke toppen av linjens maskinvarekomponenter, får denne modellen alltid de offisielle Android-oppdateringene så snart Google slipper det akkurat som det Apple gjør for iOS. Selv om mange mennesker bruker denne telefonen som sin pålitelige daglige driver, er det tilfeller der det kan oppstå problemer som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Google Pixel kan ikke høre anrop med mindre telefonen er startet på nytt og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Google Pixel eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Pixel kan ikke høre anrop med mindre telefonen startes på nytt

Problem: Når jeg prøver å ringe, vil det si at den ringer, og den vil være koblet til nedtellingstimeren, men jeg kan ikke høre noen. Jeg må starte telefonen på nytt for å få den til å ringe. Vi var ute av byen på ferie og telefonen fungerte bra. Kom hjem og problemer startet igjen.

Beslektet problem: Fikk en Google-piksel. Og når jeg får samtaler, kan jeg ikke høre, men innringeren kan høre meg. Dette problemet skjer også med taleanrop og Skype-samtaler. Når jeg har startet om problemer, forsvinner det i omtrent 40 minutter, og starter deretter på nytt. Jeg merker at telefonen også blir veldig varm.

Løsning: Fordi problemet midlertidig forsvinner når du starter telefonen på nytt, er det første vi vil gjøre, å feilsøke telefonprogramvaren, da dette kan være forårsaket av feil. Start telefonen i sikkermodus.

  • Når telefonen er slått på, trykker du på og holder nede strømknappen til du ser meldingen om å slå seg av.
  • Trykk på og hold strømmen av til du ser omstart til sikker modus, og slipp deretter.
  • Trykk på ok for å bekrefte

Sjekk om problemet oppstår i denne modusen. Hvis ikke, kan problemet skyldes en av appene du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet fortsatt oppstår i sikkermodus, fortsett med feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Fjern SIM-kortet på telefonen, og prøv å sette det inn i en annen telefon. Sjekk om det samme problemet oppstår på denne andre enheten. Hvis det gjør det, kan problemet skyldes et nettverksproblem eller et feil SIM-kort. Du må kontakte transportøren angående denne saken.
  • Prøv å slå av Bluetooth-bryteren på telefonen, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis telefonen din er koblet til en annen Bluetooth-enhet, kan samtalen bli dirigert til denne enheten, noe som resulterer i dette problemet.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine og deretter tilbakestiller fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du ikke installere noe på telefonen ennå, men sjekk i stedet om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Pixel slås ikke på tidligere Google-meny

Problem: Telefonen slås ikke på etter Googles startmeny. Prøvde alle feilsøk og til og med en tilbakestillingsmodus, og det vil fortsatt ikke komme forbi dette. Det er en veldig ny telefon uten væske eller fysisk skade. Det var noen mindre ladeproblemer tidligere, men dette er helt nytt og uventet.

Løsning: Hvis du allerede har utført en tilbakestilling av fabrikken fra gjenopprettingsmodus og problemet fremdeles oppstår, er det veldig sannsynlig at dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem. Den beste måten å gå videre i dette scenariet er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Pixel lades ikke etter å ha blitt våt

Problem: Jeg droppet telefonen min Google Pixel i omtrent 2 meter vann i mindre enn fem sekunder. Jeg trakk den ut og slått av den med en gang. Så la jeg den i ris. Telefonen slås på, men nå lades ikke, og kameraet åpnes ikke. Tror du det er utenfor reparasjon? Noe jeg kan gjøre? Andre apper fungerer, men ofte slås kamerahonen bare av. Jeg trenger denne telefonen for å fungere ... den har viktige apper jeg trenger for arbeid som vil kreve mye tid og krefter for å få tilgang til en ny enhet igjen

Løsning: Selv om denne telefonen er sprutbestandig, vil dunking av den i vann ha en negativ innvirkning på enheten. Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å sørge for at telefonen er tørr. Tørk av utsiden av telefonen med en tørr klut. Når dette er gjort, må du legge telefonen i en pose ris i minst 48 timer. Risen vil absorbere fuktigheten inne i telefonen. Så snart dette er gjort, rengjør du ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykklukkedunk, og sørg for at smuss eller rusk som sitter fast i porten blir fjernet. Lad telefonen i minst 20 minutter. Hvis telefonen ikke lades, og hvis kameraappen ikke åpnes, kan det hende at telefonen din er vannskadet. Du kan bekrefte dette ytterligere ved å sjekke klistremerket for væskeskadeindikator på telefonen som du finner inne i SIM-sporet.Hvis fargen på klistremerket er rosa eller rød, har telefonen fått litt vannskade. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe enheten til et servicesenter og få den sjekket.

Pixel-skjermen slås ikke på

Problem: ok, så her er problemet ... det er veldig små sprekker på skjermen, og den minste bøyningen på skjermen, selv om jeg fremdeles har sett telefoner fungere med en bøyning i den. lyden og alt fungerer når jeg slår den på, og jeg vet når batteriet er dødt fordi det vibrerer, men skjermen er død og slår seg ikke på i det hele tatt. Jeg har prøvd å tilbakestille den og starte på nytt, og alt, men ingenting har fungert ... Jeg håper du vet hva problemet er, fordi jeg ikke gleder meg til å gå til en butikk og betale for å fikse det.

Løsning: Dessverre ser det i dette tilfellet ut som at skjermen allerede er fysisk skadet, noe som fører til at den ikke fungerer. Det beste du kan gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket. Det er veldig sannsynlig at du må erstatte denne skjermen.

Pixel slås ikke på

Problem: Vi er fra øya Guam, et territorium i USA. Datteren min Claire mottok en gave med en enhet med Google-piksler fra å bli med i doodle 4 google-konkurransen, og etter å ha brukt dem to ganger ble den lav i batteri, vi satte laderen i den og fant ut at den ikke lenger slås på. Siden da prøver jeg å finne en løsning på nettet for å feilsøke problemet, men det er fortsatt det samme og ingen indikasjon på strøm eller lys. Vi har ikke salgskvittering siden det bare var en gave fra google, så vi kan ikke ta med eller sende dem til noen kundesupport.  

Løsning: Det du først vil gjøre i dette tilfellet er å rengjøre ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykklukkedunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som er tilstede i denne porten, da det kan forhindre at telefonen lades. Deretter prøver du å lade telefonen med en annen ladekabel og vegglader som er testet for å fungere på en annen enhet. Hvis telefonen fremdeles ikke slås på, må du ta denne enheten til et servicesenter og få den sjekket.

Pixel lades ikke

Problem: Hei, siden i går har jeg problemer med å lade Google Pixel-telefonen min. Denne telefonen er 4 måneder gammel. Jeg brukte tre kabler, fra tre forskjellige kilder.

-Original 5X lader og kabel hjemme: lader ikke. Jeg vet ikke hvordan, halvt ladet om natten

-Original kabel fra en datamaskin på jobben. Lader ikke.

-En arbeidsvennkabel fra en annen strømkilde. Jeg så at skjermen sa lading sakte

Jeg bemerket at det er mye vanskeligere at kabelen holder seg på kontakten. Jeg startet terminalen på nytt to ganger på 9% av batteritiden, og jeg mister telefonen.

Relatert problem: Hei, jeg har nylig fått en kontrakt med EE ... 31. desember .. Jeg misbruker ikke telefonen min og bruker ofte ... Telefonen min er min stolthet og glede, men har ikke hatt nok penger til å sette opp forsikring ennå. .. Laderen min fungerer ikke av en eller annen grunn når jeg ikke lader telefonen, setter jeg laderen i esken ... USB-ladekabelen fungerer og lader telefonen min, men det koster 4 timer å lade den piksel ... Dette påvirker meg veldig da jeg har en veldig travel livsstil vennligst hjelp.

Løsning: Det du kan gjøre akkurat nå i dette tilfellet, er å rengjøre ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykklukkedunk, og deretter sjekke om den lader normalt. Hvis det ikke gjør det, kan du prøve å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken for å sjekke om en programvarefeil forårsaker problemet.

Hvis problemet vedvarer, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet og sørg for å være så detaljert som mulig. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.