Slik slår du av og starter Galaxy S20 på nytt - Droid-fyren

Det er veldig viktig at du vet hvordan du skal slå av og starte Galaxy S20 på nytt. Disse prosedyrene virker veldig enkle at vi ofte overser dem, men de er faktisk ganske viktige for at enhetene våre skal fungere problemfritt. 

Faktisk er de de mest grunnleggende feilsøkingsprosedyrene du kan gjøre hvis Galaxy S20 opptrer. De har umiddelbar innvirkning på telefonens totale ytelse. 

I dette innlegget vil jeg vise deg hvordan du ordentlig gjør disse tingene, så fortsett å lese, da du kan finne denne artikkelen nyttig.

Slik slår du av Galaxy S20

Å slå av Galaxy S20 er ganske grei, og slik er det med de fleste Android-enheter.

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen til strømalternativene vises.

  Det meste av tiden vil det ta et par sekunder før disse alternativene vises.

  start Galaxy S20 strømalternativer på nytt

 2. Trykk på Slå av.

  Det er ofte fire alternativer du kan velge mellom, men Slå av er den første. Når du trykker på den, blir du ført til en annen skjerm der det fortsatt er det eneste alternativet.

  slett Galaxy S20 slå av

 3. Trykk på Slå av for å fortsette.

  Denne gangen slås telefonen av, noe som kan ta noen sekunder å fullføre. Du ville vite om den har slått av når du føler vibrasjonen.

  start Galaxy S10 av igjen

Vi stenger ofte telefonene våre når vi ikke vil forstyrres, sparer batteri eller ikke bruker det. Men en annen god grunn til å slå den av er når den ikke hurtiglades mens skjermen er slått på.

Hvis du har ladeproblemer, anbefales det alltid å slå av enheten og koble den til laderen.

Slik starter du Galaxy S20 på nytt

En omstart er den enkleste måten å oppdatere telefonens minne på. Vi vet alle at uansett hvor kraftig en enhet er, vil det alltid komme en tid da den støter på ytelsesproblemer. Det er da en omstart blir veldig nyttig. Slik starter du Galaxy S20 på nytt:

1. Trykk og hold inne av / på-knappen til strømalternativene vises.

Det meste av tiden vil det ta et par sekunder før disse alternativene vises.

start Galaxy s20 omstartalternativer

2. Trykk på Start på nytt.

Det er ofte fire alternativer du kan velge mellom, men Restart er det andre. Når du trykker på den, blir du ført til en annen skjerm der det fortsatt er det eneste alternativet.

start Galaxy S20 på nytt

3. Trykk på Start på nytt for å starte telefonen på nytt.

Først slås telefonen av, så du skal føle en liten vibrasjon, men systemet vil slå på telefonen automatisk og få den til å starte opp ordentlig.

start Galaxy S20 på nytt

Etter en vellykket omstart blir du ført til låseskjermen eller startskjermen, avhengig av om du har satt opp en sikkerhetslås eller ikke.

Det er den vanlige måten å starte Galaxy S20 på nytt, men det er et annet alternativ du kan bruke til å planlegge at telefonen skal starte på nytt automatisk til et bestemt tidspunkt.

Start innstillinger -> Generell ledelse -> Tilbakestill -> Automatisk omstart .

Du kan deretter stille vilkår når du skal starte Galaxy S20 på nytt.

Og det er ganske mye det!

Jeg håper at denne telefonen har vært nyttig. Hjelp oss ved å abonnere på YouTube-kanalen vår.

Takk for at du leste!