Fitbit Versa-varsler er forsinket eller mangler Fitbit Versa synkroniseres, men får ikke alle varsler

Hvis Fitbit Versa har varslingsproblemer, betyr det ikke nødvendigvis at enheten er defekt eller ikke fungerer. Det er faktisk mange mulige faktorer som kan føre til at varsler oppfører seg feil. Noen ganger kan varsler på Fitbit Versa bli forsinket eller til og med slutte å komme inn i det hele tatt. I denne feilsøkingsartikkelen viser vi deg trinnene du kan prøve å løse denne typen problemer.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android- eller Fitbit-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Fitbit Versa-varsler er forsinket eller mangler Versa synkroniseres, men ikke får alle varsler

Hvis varslingene dine er forsinket eller mangler, er det en rekke feilsøkingstrinn du må gjøre for å identifisere årsaken. Følg våre forslag nedenfor for å gjøre det.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 1: Sjekk om varsler er konfigurert riktig

Det første feilsøkingstrinnet til er å sikre at du konfigurerer varsler riktig på Fitbit Versa. Lær hvordan du gjør dette på denne siden:

Hvordan sette opp varsler på Fitbit Versa | få varsler fra telefon til Fitbit Versa

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 2: Slå på varsler

Det neste feilsøkingstrinnet du vil gjøre i dette tilfellet er å sikre at Fitbit Versa-varslingsinnstillingen faktisk er aktivert. Du kan gjøre dette ved å gå under hurtiginnstillingsskjermen.

Forsinket Fitbit Versa-varslingskorrigering nr. 3: Ta enhetene nærmere

Meldinger overføres fra telefonen til Fitbit Versa gjennom Bluetooth. Dette betyr at når noen av enhetene er over 30 meter fra den andre, kan ikke varsler videresendes av telefonen din. Prøv å plassere de to enhetene nærmere 30 meter eller side om side, og se om det vil løse problemet.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsfiks nr. 4: Sjekk om samtalen er åpen på telefonen

Fitbit Versa mottar ikke meldingsvarsler fra en telefon hvis samtalen er åpen på telefonen. Hvis du ikke får SMS- eller MMS-varsler, kan dette være grunnen til det. Ikke bekymre deg, hvis du ikke åpner samtalen på telefonen din, bør Fitbit Versa få et varsel med en gang. Hvis du har en annen telefon, kan du prøve å sende en tekst til telefonen som er koblet til Fitbit-enheten din og se selv.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsreparasjon nr. 5: Bekreft, ikke forstyrr, stille timer eller kjøremodus er av

Avhengig av telefonen din, må du sørge for at Ikke forstyrr, Stille timer eller Kjøremodus ikke er aktivert. Disse funksjonene vil forhindre at telefonen sender varsler, så bare slå av noen av dem for å løse problemet. 

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 6: Bekreft om telefonen er koblet til Versa via Bluetooth

Hvis du bruker en rekke Bluetooth-enheter der du ikke får varsler, er det mulig at en av enhetene hindrer telefonen i å sende varsler, eller blokkerer Fitbit Versa fra å motta. For eksempel, hvis du har et trådløst hodesett, høyttalere, tastatur, mus eller andre Bluetooth-enheter slått på hjemme, kan en av dem forårsake hvorfor Fitbit Versa-varsler blir forsinket. Slå av alle Bluetooth-enheter innen rekkevidde, og par telefonen med Fitbit igjen.

Forsinket Fitbit Versa-varslingskorrigering nr. 7: Se etter Bluetooth-signalproblem

En annen mulig årsak til at en Fitbit Versa kan få forsinkede varsler, skyldes Bluetooth-signalforstyrrelser. Noen Bluetooth-enheter fungerer kanskje ikke som de skal, inkludert Fitbit Versa. For å redusere sjansene for at Bluetooth-signalet faller innimellom, kan du prøve å gjøre følgende:

 • Hvis du har problemer med en Android-enhet som er paret med Fitbit-enheten din, må du sørge for at Enable Notification Widget er på. Du finner dette med de andre varslingsinnstillingene i Fitbit-appen.
 • Sørg også for at Always Connected er på. Åpne Fitbit-appen din, velg enheten din, og gå under innstillinger for å finne Alltid tilkoblet.
 • Forsikre deg om at Fitbit-appen får kjøre i bakgrunnen på telefonen din. De nøyaktige trinnene for dette varierer fra enhet til enhet. Se i telefonhåndboken eller undersøk hvordan du gjør det.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 8: Se etter appproblemer

Hvis du ikke bare får varsler fra en bestemt app, mens resten jobber, er det mulig at appen ikke kan gjøre det. For Fitbit Versa er dette varslingsalternativene du skal få:

 • Ringer
 • Tekster
 • kalenderhendelser innen en time
 • E-post
 • og andre push-varsler fra apper du velger

Ikke alle apper kan sende varsler, så gjør ytterligere kontroller i dette tilfellet. 

Det er også mulig at appen kan ha en feil som forårsaker dette problemet. Prøv å tvinge avslutte for å oppdatere innstillingene. 

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 9: Start enheten på nytt

Å starte Fitbit Versa på nytt kan løse dette problemet. Sørg for å gjøre det hvis du ikke har prøvd det ennå på dette tidspunktet.

Det er to måter å starte Fitbit Versa på nytt. Lær hvordan du gjør hver og en nedenfor.

Hvordan starte Fitbit Versa på nytt via Innstillinger

Dette er den enkleste måten å starte Fitbit Versa på nytt. Gjør dette hvis du støter på problemer, eller hvis du vil spare batteristrøm. 

 1. På Fitbit Versa, gå til hoved- eller startskjermen. 
 2. Sveip til venstre på skjermen til du ser Innstillinger.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Rull ned og trykk på Om.
 5. Velg Shutdown.
 6. Trykk på Ja for å bekrefte nedleggelse.

Hvis du vil slå på klokken, trykker du bare på og holder nede Tilbake (venstre) -knappen et øyeblikk.

Slik starter du Fitbit Versa på nytt ved å bruke 2-knappers prosedyre

En alternativ måte å starte Fitbit Versa på nytt er ved å trykke på to knapper i stedet for å gå under Innstillinger. Dette er en nyttig måte å starte på nytt hvis klokken din har blitt problematisk eller ikke svarer. Hvis du gjør dette, slettes ikke dataene dine, slik at du kan gjøre det trygt. Slik gjør du det:

 1. På Fitbit Versa trykker du på og holder nede knappen Tilbake og nederst til høyre i noen sekunder. 
 2. Når du ser Fitbit-logoskjermen, slipper du knappene.
 3. Vent noen sekunder til enheten vibrerer. Dette signaliserer at omstarten har vært vellykket.

MERK: Versa har et lite hull (høydemålersensor) på baksiden av enheten. Ikke prøv å starte enheten på nytt ved å sette inn gjenstander, for eksempel binders, i dette hullet, da du kan skade Versa.

Forsinket Fitbit Versa-varsel fix # 10: Sjekk om enhetslås er aktiv

En annen mulig årsak er Hvis Enhetslås er aktiv på Fitbit-klokken din, og du ikke nylig har angitt PIN-koden. Trykk på klokkeskjermen for å se om enhetens låsemelding vises. Hvis det gjør det, angir du PIN-koden.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 11: Bekreft at telefonen mottar varsler

Som nevnt ovenfor, må telefonen motta varslene først før Fitbit Versa får dem. Hvis telefonen ikke er satt riktig for å motta varsler, kan det være grunnen til at Fitbit Versa kanskje ikke klarer å motta varsler. Så sørg for at du først sjekker telefonen for å se om det er nye varsler. Hvis problemet starter derfra, så fortsett og feilsøk telefonen. 

Forsinket Fitbit Versa-varslingsfiks nr. 12: Tving lukk Fitbit-appen

Hvis Fitbit Versa fortsatt får forsinkede varsler eller ikke i det hele tatt, er det neste gode du kan gjøre å tvinge avslutte Fitbit-appen. De nøyaktige trinnene avhenger av hvilken telefon du bruker. Gjør et Google-søk for å se hvordan du kan tvinge lukking av en app på enheten din.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 13: Oppdater varsler på Fitbit Versa

Et annet feilsøkingstrinn du kan gjøre i dette tilfellet, er å oppdatere varsler på Fitbit Versa. Slik gjør du det:

 1. Åpne Fitbit-appen på telefonen.
 2. Trykk på kategorien I dag, og trykk deretter på profilbildet ditt.
 3. Trykk på Varsler.
 4. Slå av alle varsler
 5. Start telefonen på nytt.
 6. Åpne Fitbit-appen og slå på varsler igjen.

Å gjøre trinnene ovenfor er vanligvis effektivt for å fikse varslingsproblemer etter at enheten din er synkronisert.

Forsinket Fitbit Versa-varslingsretting nr. 14: Tilbakestill Fitbit Versa til fabrikken

Hvis problemet ikke har forsvunnet på dette tidspunktet, vil du slette Fitbit-enheten. 

Det er to måter å tilbakestille en Fitbit Versa fra fabrikken. Den enkleste måten å tørke av klokken din er å gjøre det første alternativet, så vi foreslår at du prøver dette først (hard reset via Innstillinger). 

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt via Innstillinger

Med mindre Fitbit Versa ikke slår seg på, bør det være ditt primære alternativ å tørke enheten via Innstillinger-menyen. Ikke glem: tilbakestilling av fabrikken vil returnere programvaren til standardinnstillingene. Dette betyr at alle appene dine og personlige data blir slettet, inkludert kort du la til under Wallet.

Hvis du vil selge eller gi bort enheten, foreslår vi at du fjerner Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din først og glemmer enheten på telefonen. 

Slik fjerner du en Fitbit Versa fra Fitbit-kontoen din:

 1. Gå til www.fitbit.com og logg inn.
 2. Klikk på enheten du vil fjerne fra dashbordet.
 3. Rull ned til bunnen av siden.
 4. Klikk Fjern denne Fitbit (Versa) fra kontoen din og klikk OK.

Nå, hvis du vil fortsette med tilbakestilling av fabrikken, følger du de enkle trinnene nedenfor:

 1. Sveip til venstre på skjermen på Fitbit Versa.
 2. Fortsett å sveipe til venstre til du finner Innstillinger-appen.
 3. Trykk på Innstillinger.
 4. Sveip ned og trykk på Om.
 5. Trykk på Factory Reset.

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis du tilfeldigvis har et problem med Fitbit Versa og det ikke tillater deg å gå til Innstillinger-menyen, ikke bekymre deg. Du bør fortsatt kunne tilbakestille Fitbit Versa hardt ved hjelp av maskinvareknappene. Igjen, denne prosedyren vil tørke enheten og slette dine personlige data. Sørg for å sikkerhetskopiere dataene dine før du utfører trinnene nedenfor. 

 1. På Versa holder du alle tre knappene i omtrent tolv sekunder. Dette utløser maskinvarestart med to knapper etter omtrent åtte sekunder.
 2. Når Fitbit-logoen vises, forsvinner, slipper du nederst til høyre og fortsetter å holde venstre og øvre høyre knapp til du føler en sterk vibrasjon. Dette indikerer at tilbakestillingen til fabrikken ble startet.
 3. Denne prosessen kan ta flere sekunder, og til slutt vises Fitbit-logoen, og enheten starter og viser går til Fitbit.com/setup.
 4. Hvis du ikke klarer å slippe den nederste høyre knappen i tide, eller på annen måte ikke følger prosedyren nøyaktig, vises Fitbit-logoen raskt og starter uten fabrikkinnstilling.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosiale nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Twitter-sider.