7 beste billige oppussede nettbrett i 2020

Tabletter er relativt dyre, spesielt hvis du vil ha en god. Du kan lett se på å sette lommeboken din noen anstendig beløp, avhengig av hva du går etter. Heldigvis trenger du ikke å bruke mye penger, så lenge du er villig til å kjøpe pusset opp.

Hvis du vil ha et nettbrett som er utenfor budsjettet, kan du enkelt se etter en profesjonelt renovert enhet som selges til nedsatt pris. Disse og Samsung håndterer begge disse selv, men du kan også finne disse pussede modellene på Amazon.

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab A 8 \ "; 16 GB Wifi-nettbrett Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS ZenPad S8 Sjekk pris på Amazon
Microsoft Microsoft Surface Pro 4 Sjekk pris på Amazon
eple iPad Pro 9,7-tommers (128 GB, Wi-Fi, Space Grey) 2016-modell Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18.4 \ "Wi-Fi-nettbrett Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Hvorfor kjøpe renovert elektronikk?

I mange menneskers sinn har ordet pusset opp en sterk negativ konnotasjon. De forbinder den feilaktig med defekte produkter som er reparert ved bruk av skrapdeler samlet av gjenvinningsanlegg. Dette kunne ikke være lenger fra sannheten.

En undersøkelse fra 2011 utført av teknologikonsulentselskapet Accenture oppdaget at bare om lag 5 prosent av refurbs er mangelfulle. Videre reflekterer 27 prosent av refur kjøperens anger, og 68 prosent av refurbs ble returnert i en fullt funksjonell tilstand til tross for at kunden oppfattet en feil.

Med andre ord returneres de fleste produktene fordi kjøperne ikke kunne finne ut hvordan de skulle bruke dem. Andre kjøpere bare ombestemmer seg og bestemmer at de ikke trenger produktet. Til slutt blir pakker skadet under frakt, og nettbutikker oppfordrer kundene til ikke å akseptere dem selv om produktet inni er vanligvis helt greit.

Når det oppdages en reell feil, sender forhandlere de defekte artiklene til autoriserte reparasjonssentre eller produsentene for inspeksjon og reparasjon. Når de er reparert, pakkes varene om, slik at de ikke skiller seg fra fabrikkens originaler.

Samsung Galaxy Tab A

Galaxy Tab A fra Samsung er en rimelig Android-nettbrett som dekker alt det grunnleggende, samt noen få ekstrautstyr. 8-tommers skjerm er stor nok til å se filmer og spille spill som Minecraft og Hearthstone, men likevel kompakt nok til å reise. Og takket være et enkelt microSD-kortspor med støtte for kort opptil 128 GB, kan du laste opp nettbrettet med så mange filmer og spill du vil.

Når det er sagt, spiller Samsung Galaxy Tab A ikke bare hardt, men fungerer også hardt. Som andre Samsung-nettbrett og smarttelefoner, har den avanserte multitasking-muligheter, slik at du kan åpne to apper side om side. Hvorfor ikke åpne en kalenderapp rett ved siden av en e-postklient? Eller en nettleser ved siden av YouTube?

De med små barn vil sette pris på barnemodus, som lar foreldre enkelt administrere hva barna deres har tilgang til og hvor lenge de kan bruke nettbrettet. Hvert familiemedlem kan ha sin konto med favorittapper og tilpassede innstillinger. Takket være Ultra Power Saving Mode varer nettbrettet lenge, selv når det presses til det ytterste - noe som ikke er lett å oppnå.

Microsoft Surface Pro 4

Markedet som et nettbrett som kan erstatte en bærbar datamaskin, er Surface Pro 4 det perfekte eksemplet på hvor vakre Windows-nettbrett kan være. Vi tror at det er best egnet for noen som synes at selv bærbare bærbare datamaskiner er for tunge til å hale rundt hele dagen og nettbrett for upraktisk.

Microsoft Surface Pro 4 kan enten styres ved hjelp av berøringsbevegelser som en vanlig nettbrett eller ved hjelp av Surface-pennen for ekstra presisjon og tegning, eller ved å bruke valgfritt tastatur som bærbar PC.

Intels kraftige brikkesett gir feilfri ytelse, og Microsoft Windows lar deg kjøre de samme appene du kjenner og elsker, inkludert Microsoft Office. Grafikere vil sette pris på den 12,3-tommers PixelSense-skjermen med ekstremt høy kontrast og lite gjenskinn. Du kan også kjøpe en dokkingstasjon og en trådløs skjermadapter og gjøre Surface Pro 4 til en arbeidsstasjon.

iPad Pro

Selv om det er dyrere enn mange splitter nye nettbrett, trenger ikke iPad Pro å rettferdiggjøre prislappen. Denne vakre enheten blir ansett som det beste valget for passivt medieforbruk, hovedsakelig takket være iTunes og App Store. Ingen andre mobile operativsystemer har like omfattende foreldrekontroll som iOS, og ingen andre nettbrett tilfredsstiller behovene til uformelle og erfarne brukere så godt som iPad Pro.

Den fantastiske 11-tommers kant-til-kant-skjermen og det brede fargespekteret gjør at bilder dukker opp, og teksten ser skarpere ut enn noensinne. Apple forventer at brukerne skal bruke lange timer på å se filmer og onlinevideoer på nettbrettet fordi de har lagt til fire høyttalere for lyd med høy kvalitet.

Hvis du noen gang vil bruke iPad Pro til mer enn passivt medieforbruk, kan du koble den med både Apple Smart Keyboard og Apple Pencil. App Store er fylt med utmerkede notater, som Evernote, iA Writer, Ulysses og mange andre.

iPad Pro (2017)

Hvis du ikke har noe imot å kjøre med eldre maskinvare, kan du få iPad Pro til et ekstremt rimelig prispunkt. Maskinvaren tilbake fra 2017 er fremdeles rask - du får en A10X Fusion-chip med 64-biters arkitektur, og deretter en innebygd co-prosessor, som er til å kjøre Apple Pencil.

Denne kommer med en 10,5-tommers Retina-skjerm og med en oppløsning på 2224 x 1666 oppløsninger. Du får et True Tone og Wide Color-panel, som muliggjør så mange flere farger - som gjør dette nettbrettet perfekt for designeren eller kunstneren.

Samsung Galaxy Tab S4

Neste gang har vi Samsung Galaxy Tab S4. Dette er en av de beste Android-nettbrettene som penger kan kjøpe, med Samsung som setter opp denne med en Q ualcomm Snapdragon 835 åttekjerners prosessor. Det kjører på Android Oreo rett ut av esken, men Samsung tilbyr utmerket programvarestøtte og vil bringe flere programvareoppgraderinger til bordet.

Denne kommer med en penn rett ut av esken, så det er ikke noe ekstra du må kjøpe, i motsetning til iPad Pro.

Asus Zenpad S 8

Asus Zenpad S 8 er en ekstremt overbevisende nettbrett. 8-tommers skjerm med 2048 x 1536 piksler gir en fantastisk visuell opplevelse, og Intel Atom Z3530-prosessor med 2 GB minne til rådighet håndterer alt du kaster på den med mye prosessorkraft til overs.

Som du kanskje vet, bestemmer antall megapiksler et kamera sjelden kvaliteten på bildene det tar. Asus vet dette, og Zenpad S 8 demonstrerer at selv et 5 MP-kamera kan ta bedre bilder enn kameraer med dobbelt så mange megapiksler. Den bruker selskapets pikselsammenslåingsteknologi for å ta opptil 400 prosent lysere bilder om natten eller i svake lysforhold.

Med Zenpad S 8 får du en forbedret Android-opplevelse. Den splitter nye ZenUI introduserer en rekke visuelle og funksjonelle forbedringer som dekker alt fra personvern og sikkerhet til snarveier til brukervennlighet. I tillegg leveres hver Asus Zenpad S 8 med 100 GB gratis Google Drive-lagringsplass.

Samsung Galaxy View

Du blir hardt presset for å finne et annet nettbrett som Samsung Galaxy View. Dette 18,4-tommers monsteret med integrert kickstand ble født for å spille Netflix. Selv brukergrensesnittet er tilpasset for å gjenspeile dette, med store fliser for utvalgte innholdsleverandører. Skjermen har Full HD-oppløsning, så det er best å se den på avstand, som nettopp nettbrettet skal brukes.

Samsung Galaxy View utmerker seg også i møterommet. Den store skjermen gjør det enkelt for alle å se hva som skjer, og det langvarige batteriet, som er bra i opptil 8 timer, overgår de fleste bærbare datamaskiner.

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy Tab A 8 \ "; 16 GB Wifi-nettbrett Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS ZenPad S8 Sjekk pris på Amazon
Microsoft Microsoft Surface Pro 4 Sjekk pris på Amazon
eple iPad Pro 9,7-tommers (128 GB, Wi-Fi, Space Grey) 2016-modell Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung IT SM-T670NZKAXAR Samsung Galaxy View 32 GB Android 18.4 \ "Wi-Fi-nettbrett Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Kjennelse

Som du kan se, finnes det en rekke high-end nettbrett som du kan plukke opp for nesten halvparten av kostnaden for hva "nytt" vil se ut. Disse kan til og med betraktes som bedre enn nye siden de har blitt gjennomgått og løst. De fleste av disse har også utmerkede produsentgarantier, noe som også vil gjøre dette like trygt som å kjøpe nytt.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.