Slik løser du Galaxy Note8 “Kan ikke slå på lommelykt. Kamera-lys brukes av Camera ”feil

Hei Android-fans! Vi er her for å fikse en feil oppstod av en Galaxy Note8-eier. Feilen forhindrer bruk av både lommelykt- og kamera-apper. Hvis du støter på "Kan ikke slå på lommelykt. Kameralys som brukes av Camera ”-feil på Galaxy-enheten din, sjekk løsningen for det nedenfor.

Problem: Galaxy Note8 “Kan ikke slå på lommelykt. Kamera-lys brukes av Camera ”feil

Samsung Galaxy Note 8 lommelykt er i bruk av andre feilmeldinger for apper og kameraer (fungerer ikke) Ut av det blå sluttet lommelykten å virke for noen dager siden ... samtidig gjorde kameraet mitt det. Jeg prøvde alle alternativene, inkludert siste utvei og "tilbakestill" telefonen tilbake ... Jeg tok en sikkerhetskopi før og brukte den til å starte telefonen på nytt senere. Har fortsatt det samme problemet ... for et øyeblikk siden fungerte lommelykten og kameraet ganske i 10 sekunder ... Nå fungerer begge ikke igjen med den samme meldingen. Kameraet er i bruk av en annen app / Advarsel ... Kameraet mislyktes. klikk ok og kameraappen lukkes.

Løsning : Feilen du får ligner på denne feilen: Kan ikke slå på lommelykt. Kamera lys brukes av kamera. En av disse feilene betyr at lommelykt eller kamera-app ikke kan brukes fordi en annen app bruker en eller begge av dem. Det du trenger å gjøre for å bekrefte det vi sier, er å starte telefonen på nytt i sikkermodus. Dette er hvordan:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.
 8. Se etter problemet.

Mens du er i sikker modus, tillater Note8 bare tredjepartsapper å fungere. Alle nedlastede apper blir blokkert og kan ikke kjøres. Hvis lommelykt eller kamera fungerer normalt i sikker modus, betyr det at en av de nedlastede appene forårsaker problemer. Dette er grunnen til at ingenting skjedde, selv etter at du tilbakestillte Note8 på fabrikken mens du installerte. det samme settet med apper.

For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemet, må du bruke metoden for eliminering. Slik gjør du det:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis din Note8 fremdeles er problematisk, gjenta trinn 1-4.