9 beste kameratelefoner med flest megapiksler i 2020

Moderne smarttelefoner kommer med stort sett den beste maskinvaren du kan be om, kameraene ser også en oppgradering for sent. Mens vi tidligere har sett telefoner med massive kameraer, er trenden spesielt interessant ikke bare på grunn av forbedringen i den generelle kvaliteten, men også produsentenes fascinasjon av megapikselantallet.

Med et blikk: 9 beste kameratelefoner med flest megapiksler i 2020

  • Samsung Galaxy S9 Vår toppvalg
  • Sony Xperia XZ Premium G8142 64 GB Deepsea Black, Dual Sim
  • OnePlus 6T
Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy S9 Sjekk pris på Amazon
Sony Sony Xperia XZ Premium G8142 64 GB Deepsea Black, Dual Sim Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P10 VTR-L29 64 GB grafitt svart Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 5 A5000 - svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5,5 tommer Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi har sett mange smarttelefoner i bransjen som er fullt stablet når det gjelder antall megapiksler. Heldigvis utfører disse produktene imidlertid ganske bra, så gimmickene som de støtter, blir ikke bortkastet. Vi skal se på noen av disse håndsettene som har ødelagt dekselet det siste året over hele verden.

Du vil gjenkjenne noen topprangerte telefoner på denne listen, og noen av dem har kanskje ikke fanget oppmerksomheten din så langt. Men skjønnheten i mobilbransjen er slik at selv om håndsettet er relativt nytt for deg, vil det sikkert være populært et sted. Takket være nettforhandlere kan du alltid få tak i dem uansett hvor du bor, selv om det hjelper hvis du bor i USA. Så la oss ta en kort titt på hva bransjen har å tilby når det gjelder de beste kameratelefonene:

Beste kameratelefoner med flest megapiksler

1. Samsung Galaxy S9

La oss innse det: Galaxy S10 kan være en av de beste telefonene i dag, men det er ikke alltid den beste ideen å alltid kjøpe seg inn i de nyeste og beste telefonene av flere grunner. Når det er sagt, er Galaxy S9 fortsatt en utmerket telefon selv i dag, og vil fortsette å være det i årene som kommer. Du bør ikke oppleve noen treghet i telefonen når som helst.

Selv om det kanskje ikke har så bra som et kameraoppsett som Galaxy S10, tar det fremdeles noen gode og skarpe bilder med det eneste kameralinsen. Det er utrolig batterilevetid inni, som lett kan vare langt ut på kvelden under vanlig bruk. Den har en utmerket, tydelig skjerm - faktisk den doble buede Infinity-skjermen - og den føles behagelig i hånden.

Kjøp på Amazon

2. Sony Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium er ikke hovedsakelig kjent for sine kameraer. Dette er selskapets andre smarttelefon som kommer med en 4K-oppløsningsskjerm om bord, selv om skjermen for det meste ser ut til å være en gimmick gitt at små skjermer umulig kan behandle innhold på den skalaen. Når vi kommer tilbake til kameraene, kommer Xperia XZ Premium med et 19 megapiksel kamera på baksiden, som kan ta opp HD-4K-videoer og mer uten å hoppe over et slag. Telefonen kommer også med et 13 megapiksel frontkamera, og tilbyr nok for selfieelskere der ute.

Håndsettet har en 5,46-tommers 4K-skjerm, som nevnt ovenfor, ledsaget av det octa-core Snapdragon 835-brikkesettet, 4 GB RAM, 64 GB utvidbart lagringsplass, Android 7.1 Nougat og et 3.230 mAh batteri under panseret. Som du kan se, er Xperia XZ Premium ganske godt dekket på nesten alle områder, og det virker som om selskapet ikke la noen stein ubemerket for å få det til.

Kjøp på Amazon

3. OnePlus 6T

Deretter har vi OnePlus 'egen 6T-smarttelefon. OnePlus 'mål er å gjøre det stikk motsatte av det viktige produsenter gjør i dag - gi forbrukerne avansert maskinvare til et prispunkt som ikke er opprørende.

Når det er sagt, har OnePlus 6T flere bemerkelsesverdige forbedringer i forhold til OnePlus 5 - den har en oppgradert skjerm, en med et nesten helt skjermdesign. Denne er ikke tilgjengelig gjennom de store operatørene, men du kan fange den fra Amazon. Selv om du ikke kan kjøpe den rett fra en operatør, har den fortsatt bandene til å jobbe på AT&T, Verizon og T-Mobile, bare ikke Sprint.

Kjøp på Amazon

4. Huawei P10

Huawei P10 kommer med doble kameraer på baksiden, som består av en standard 12-megapiksel sensor og en monokrom 20-megapiksel sensor for ekstra kontrast og tekstur til bildene dine. Den leveres også med 2x tapsfri zoom, fasedeteksjon og mye mer. Huawei har lagt ned mye arbeid også i programvareavdelingen. Siden det meste av behandlingen skjer basert på programvare, er dette et avgjørende element. Dette gjør det til en av unike telefoner med to kameraer som er tilgjengelige i markedet i dag. På forsiden har håndsettet et standard f / 1.9 8-megapiksel kamera.

Huawei P10 har også et 5,1-tommers 1080p LCD-panel, oktakjerners HiSilicon Kirin 960-brikkesett, 32/64 GB utvidbart lagringsplass, 4 GB RAM, Android 7.0 Nougat og et 3200 mAh batteri.

Kjøp på Amazon

5. OnePlus 5

Selv om OnePlus 5s første dager ble ødelagt av feil og noen mindre enhetsrelaterte kontroverser, har selskapet spratt tilbake tilsvarende. Hovedfunksjonen til telefonen her er dobbeltkameraene på baksiden, som bruker henholdsvis 16 megapiksler og 20 megapiksler. Fronten kommer med et 16 megapiksel selfie-kamera, slik at du kan være trygg på å få de aller beste bildene fra OnePlus 5.

Telefonen kommer også med en 5,5-tommers 1080p optisk AMOLED-skjerm, den octa-core Snapdragon 835 SoC, 6 eller 8 GB RAM, 64/128 GB ikke-utvidbar lagring, Android 7.1 Nougat, og et 3.300 mAh batteri under panseret.

Kjøp på Amazon

6. Samsung Galaxy A7 (2018)

Det er lett å avvise Samsungs Galaxy A-serie som en mellomstore smarttelefonoppstilling. Galaxy A7 2018 er imidlertid en ganske fullpakket mid-ranger. Den har et 16-megapiksel f / 1.9-kamera på baksiden, ledsaget av et 16-megapiksel f / 1.9-kamera foran. Dette betyr at selskapet bruker den samme teknologien til begge kameraene, og dermed sikrer brukerne en jevn ytelse uavhengig av hvilket kamera du bruker. Det er imidlertid litt overraskende at selskapet ikke gikk med en front-LED-blits, noe som ser ut til å være normen i disse dager med selfie-orienterte telefoner.

Galaxy A7 kommer også med en 5,7-tommers 1080p Super AMOLED-skjerm med okta-core Exynos 7880-brikkesett, 32 GB utvidbart lagringsplass, 3 GB RAM, Android 6.0.1 Marshmallow og et 3600 mAh batteri. Galaxy A7 er også IP68-sertifisert vannavstøtende, noe som gjør det til et ganske anstendig håndsett generelt. Sjelden finner du en smarttelefon med maskinvare som dette og vannmotstand helt?

Kjøp på Amazon

7. Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 er først på nedtellingen og er en av de beste når det gjelder kameratelefoner. Samsung utstyrte denne med det helt nye kameraoppsettet, og gir deg faktisk tre linser - to 12-megapiksel sensorer og deretter en 16-megapiksel sensor - som kan fange vanvittige detaljer.

Annet enn utmerket kamerakvalitet, er telefonen også godt designet. Baksiden av telefonen er laget av glass, noe som gir den enestående stil til den, samt muliggjør muligheten til å bruke Qi trådløs lading. Selve skjermen kommer inn med hele 6,1 tommer, med Super AMOLED-panelet som Samsung er kjent for.

Telefonen har hele 8 GB RAM for utmerket multitasking-ytelse. Du kan få Galaxy S10 i Samsungs egen Exynos-prosessor eller Qualcomms Snapdragon 855, med sistnevnte som gir deg de raske, raske ladefunksjonene som Qualcomm er kjent for.

Kjøp på Amazon

9. ASUS ZenFone AR

ZenFone AR leveres med utvidet virkelighetsfunksjoner ombord, som krever flere kameraer. For dette formålet tilbyr selskapet et 23 megapiksel kamera på baksiden, sammen med dybdesensering og bevegelsesdetekterende sensorer. Disse sensorene lar brukerne ta opp utvidet virkelighetsinnhold mens de er på farten. Telefonen leveres med et standard 8 megapiksel kamera foran, som skal kunne ta anstendige selfies.

ZenFone AR er imidlertid ikke en ponni. Enheten kommer også med en 5,7-tommers Quad HD Super AMOLED-skjerm, 64/128 / 256 GB lagringsplass, 6/8 GB RAM, firekjerners Snapdragon 821 SoC, Android 7.0 Nougat og et 3.300 mAh batteri. Telefonen er kompatibel med Googles Project Tango og Daydream VR-plattformer, noe som gjør den til den eneste smarttelefonen som har æren.

Kjøp på Amazon

10. iPhone XS Maks

Apples iPhone XS Max er også en utmerket kameratelefon. Det har kanskje ikke flest megapiksler, men mange selskaper vurderer det som verdens beste kameratelefon, i det minste i skrivende stund. Hvis du blir lei av Android og hva du skal se hva den andre siden har å tilby, vil ikke iPhone XS Max svikte deg når det gjelder maskinvare, batterilevetid, programvare og kameradetaljer. Jeg

Høydepunktet på denne telefonen er lett den massive 6,5-tommers Liquid Retina-skjermen. Klarheten er uovertruffen, slik at du kan ta telefonens nettleseropplevelse til helt nye nivåer.

Kjøp på Amazon

Beste kameratelefoner med flest megapiksler

Som du kan se, er det mange fantastiske kameratelefoner på markedet. De kommer alle i forskjellige størrelser på megapiksler, men hver og en vil gi deg noen utmerkede kameradetaljer. Hvilken er din favoritt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.
Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy S9 Sjekk pris på Amazon
Sony Sony Xperia XZ Premium G8142 64 GB Deepsea Black, Dual Sim Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P10 VTR-L29 64 GB grafitt svart Sjekk pris på Amazon
EN PLUS 6T OnePlus 6T Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 5 A5000 - svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5,5 tommer Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.