5 beste apper for kaloritelling for Android

Gitt hvor teknisk kunnskapsrike vi har blitt, har det blitt en stor del av livet vårt å ha kontroll over praktisk talt alle aspekter, inkludert kaloriinntaket vårt ved hjelp av den beste kalorieteller-appen android. Dette er sårt tiltrengt for å bedre evaluere helsen din og få noen å si om hvordan du lever livet ditt. Imidlertid kan det være nær umulig å spore alle disse kaloriene man bruker regelmessig manuelt. Dette er hvor noen mobile applikasjoner er nyttige, for å hjelpe deg med å bedre evaluere maten du tar, og også lage en personlig dagbok, som inneholder alle kaloriene du har brukt over en periode. Naturligvis er det ganske mange Calorie Counting Apps for android der ute som tjener formålet, så du som bruker må være veldig forsiktig før du velger appen som passer best for dine behov.Dette kan være en tøff spørring gitt den store mengden applikasjoner som er tilgjengelig der ute.

Det er aldri lurt å gå med en app, bare ved å følge den slags bilder eller beskrivelser som utvikleren tilbyr. Noen ganger er en app mye mer enn det som ser ut for øyet. Dette er grunnen til at vi har besluttet å lage en sunn liste med fem apper som teller kalorier for å gjøre livet ditt enklere. Så sørg for å se nærmere på dem alle nedenfor.

Beste apper for kaloritelling for Android

beste kalorieteller app android

1) Kaloriteller - MyFitnessPal

En av de mer populære treningstjenestene der ute, MyFitnessPal, tilbyr en egen Calorie Counter-app med en mengde funksjoner for å tiltrekke seg de kaloribevisste. Den kombineres med en rekke treningssporere der ute, så kompatibiliteten er ikke begrenset til utviklerens egen maskinvare. Å registrere deg for tjenesten er gratis, så du vil ikke miste noe hvis du prøver dette. Det hjelper også at dette er en av de mest populære kalorisporingsappene der ute, og sikrer deg nøyaktige resultater på lang sikt.

Naturligvis trenger du ikke å legge til den typen næringsstoffer manuelt, og bare å skrive inn maten du har spist vil automatisk beregne alt. Dette er en vanlig funksjon med alle kaloriapper og gjør livet mye lettere for alle involverte. Appen leveres også med en strekkodefunksjon, slik at du bare kan registrere maten du spiser uten å måtte skrive inn detaljene. Selvfølgelig eksisterer det manuelle alternativet også, så det er ingen mangel på valg her. Appen gjør mye for å motivere brukere ved å hjelpe deg med å sette mål. Utviklerne lover garantert vekttap hvis du bruker appen i minst 7 dager og følger diett strengt.

Det er en gratis nedlasting, naturlig nok, og Android-versjonen som kreves for appen, varierer fra enhet til enhet. Du vil bli med på en liste over 50 til 100 millioner mennesker som allerede har lastet ned og dratt nytte av appen, så sørg for å prøve.

Last ned den nå: her

beste kalorieteller app android

2) Kaloriteller - MyNetDiary

Det er egentlig ikke overraskende, men det er flere apper der ute som bærer "Calorie Counter" moniker. Den eneste måten produsenter kan skille mellom appene sine, er å nevne navnet på tjenesten deres rett etter. Denne spesielle appen kommer fra MyNetDiary, som ikke er så populær som appen vi snakket om ovenfor, men som fremdeles vil fungere som et levedyktig alternativ til kundene. Selv om mange kanskje ikke har hørt om appen, vises den ofte i søkeresultatene i Play Store, hovedsakelig fordi den allerede har blitt lastet ned nesten 5 millioner ganger av brukere. Funksjonssettet er ganske enkelt her. Du setter et vekttapsmål, og appen vil regelmessig trene deg gjennom prosessen med å nå målet ditt. Kaloriinntaket må legges inn når du spiser et måltid.Dette er igjen standardprotokoll med en hvilken som helst kaloritelling app der ute.

The American Journal of Preventive Medicine har vurdert dette som den beste diettappen der ute, som burde snakke volum om arbeidet som ble utviklet for å gjøre dette til et vellykket program. Brukeranmeldelser er ganske bra generelt, noe som bør være nok motivasjon for nye kunder til å prøve ut appen. Den leveres med et stort bibliotek med restauranter, matvarer, butikker for å hjelpe deg med å katalogisere varene dine. Hvis du ikke ser maten du ønsker på listen, kan du bare ta et bilde av den, og appen vil merke den deretter. Den synkroniseres også med en rekke treningsutstyr med Google Fit. Naturligvis hjelper appen deg også med å spore trinnene dine, treningsøktene og alt annet som gjelder fitness. Dette gjør det til en tøff app å slå på Play Store akkurat nå. Den beste kalorieteller-appen android krever enheter med Android 4.0 og nyere,og kan kjøpes gratis fra Play Store.

Last ned den nå: her

beste kalorieteller app android

3) MyPlate Calorie Tracker

Denne kommer fra en av de beste treningsmotivatorene der ute, livestrong.com. Den leveres med et ganske anstendig sett med funksjoner om bord, som du forventer av et hvilket som helst trenings- eller kalorisporingsprogram der ute. Selskapet tilbyr et stort bibliotek med matvarer som du kan logge inn som en del av treningsregimet ditt, med over 2 millioner å velge mellom. I likhet med alle andre treningsapper, kan MyPlate pare seg med Google Fit og synkronisere løpene dine, trinn og mye mer automatisk. Du kan også sette deg mål for vekttap eller muskeløkningsprogram, slik at du får en omfattende oversikt over fremgangen din når du går gjennom treningsøktene og kosttilskuddene. Appen kan til og med skanne strekkoder og automatisk logge matvarer til kostholdet ditt.

Appen gir deg også et detaljert utseende av makronæringsstoffer for å ha en detaljert oversikt over ernæringen din hver dag. Dette veileder deg videre i treningssøket og hjelper deg å konsumere riktig mengde næringsstoffer som kroppen din krever. Du kan abonnere på LIVESTRONGs gullmedlemskap for noen ekstra fordeler sammen med denne appen, som anbefales på det sterkeste av ekspertene. Kaloritelling apper som disse er utrolig populære i Google Play Store. Denne spesielle applikasjonen har allerede blitt lastet ned nesten 1 million ganger, så den har sett et stort antall brukere per nå. Kunder vil kreve enheter som kjører Android 4.1 eller nyere for å kjøre disse kalorietellingappene for Android. Vi anbefaler treningsfans å prøve denne appen med en gang.

Last ned den nå: her

beste kalorieteller app android

4) Kaloriteller - EasyFit gratis

Dette er også en ganske populær app og kommer med omtrent de samme funksjonene som appene vi har snakket om ovenfor. Imidlertid kommer den med en rekke UI-animasjoner, som utvikleren fremhever på appoppføringssiden. Brukere kan velge farger etter eget ønske for å gi det sitt eget unike preg. Selvfølgelig tilbyr appen også en rekke funksjoner som hjelper deg med å registrere kaloriene du har tatt en bestemt dag. I tillegg til å være en ganske anstendig kaloritracker, kan appen også spore treningsøktene dine, noe som gjør det til et allsidig tilbud. Appen er for øyeblikket tilgjengelig på fire språk, inkludert engelsk, tysk og arabisk og fransk, og dermed blir den tilgjengelig for et bredt spekter av kunder over hele verden.

Naturligvis forteller appen deg også om næringsstoffene du har konsumert en bestemt dag. Dette er illustrert med et kakediagram for å gi deg en kort oversikt over karbohydrater, proteiner osv. Som du har konsumert. Appen gir detaljert statistikk over treningsmålene du har oppnådd eller kaloriene du har brent over en viss periode, noe som gjør det til et veldig praktisk program å eie for treningsentusiaster. I motsetning til andre apper på denne listen, er denne helt gratis og kommer ikke med kjøp i appen heller. Ulempen her er at utvikleren tjener penger på tjenesten ved hjelp av annonser. Etter min erfaring viste ikke appene seg til enhver tid, og det kom ikke i veien for min bruk i det hele tatt. Når du holder dette i bakhodet, foreslår vi disse kaloritellingsprogrammene for Android til alle trenings- / kaloribuffere der ute.Appen fungerer med alle enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned den nå: her

beste kalorieteller app android

5) YAZIO

Den siste appen på listen vår er YAZIO. Ikke mange har hørt om denne applikasjonen, men det er fortsatt en ganske fascinerende app med tanke på hva slags funksjoner den bringer til bordet. I tillegg til å spore kaloriene dine, kan appen også holde øye med hva slags næringsstoffer du får og komme med forslag tilsvarende. Appen kan til og med holde styr på blodsukkernivået ditt, noe som gjør det til et ganske allsidig tilbud generelt. En av nøkkelfunksjonene i kalorisporingsapper er å gi brukerne motivasjon til å presse hardere og gjøre mer. Det samme kan sies om trenings- og treningsapper også. Ved å bruke YAZIO kan brukerne også holde øye med gevinsten de har gjort over en periode, slik at de kan presse hardere hver gang. Utvikleren spesifiserer at alle data som er samlet på YAZIO er kryptert som standard,og sparer deg dermed for unødvendig bekymring med hensyn til personvern. Appen kommer også med en startskjerm-widget for å motivere deg bedre.

Appen har blitt lastet ned av mer enn tre millioner brukere så langt, noe som forteller volumer om populariteten over hele verden akkurat nå. YAZIO kommer også med kjøp i appen som lar deg låse opp noen ekstra funksjoner for å hjelpe deg med dine mål enda bedre. Samlet sett kan man komfortabelt si at YAZIO slutter seg til elitelisten over apper der ute som tilbyr det beste når det gjelder funksjonalitet og funksjoner. Det er en gratis app til å begynne med, så det forventes ikke at brukerne skal betale ut penger for å bruke noen av de grunnleggende funksjonene i appen. Men hvis du vil bruke noen av de mer avanserte funksjonene i appen, kan det hende du blir bedt om å piske ut lommeboken. Appen ble oppdatert veldig nylig, noe som er betryggende for kundene. YAZIO fungerer med en rekke enheter, selv om utvikleren nevner at kompatibiliteten varierer med enheten.Vi anbefaler treningsfans å prøve ut disse kalorietellingappene for Android fra Play Store med en gang.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.