3 beste tegneserieprisguide-appen | Droid-fyren

Tegneserier har eksistert i uminnelige tider. Men med de fleste tegneserier som nå går på nettet, er det ingen som venter rundt hjørnebutikken for å hente den siste tegneserieutgivelsen. Men hvis du er en av disse brukerne, eller foretrekker å kjøpe tegneserier på nettet, vil du vite viktigheten av å få en tegneserie til den beste prisen.

Dette er hvor tegneserieprisguide-apper kommer inn i ligningen, og hjelper deg med å finne ut prisingen av de nyeste tegneseriebøkene som har kommet på markedet. Dessverre er alternativene for tegneserieprisguide-apper relativt begrensede for øyeblikket. Men vi skal snakke om tre av de beste alternativene som er tilgjengelige i markedet i dag.

Beste tegneserieprisguide-app

tegneserie pris guide app

1. Key Collector Comics Database & Price Guide App

Dette er en høyt kjent prisguide-app for tegneserier som har eksistert en god stund. Den har sitt eget sett med fans og tilhengere som stoler på informasjonen her for å oppdage nye tegneserier og også sjekke hvor mye de koster. Denne appen kan også hjelpe deg med å selge verdifulle tegneserier ved å bestemme kvaliteten basert på CGC- og CBCS-klassifiseringssystemet. Du kan også velge å bli varslet når noe av verdi dukker opp rundt ditt område.

Takket være det omfattende tegneseribiblioteket som er tilgjengelig med denne appen, kan kundene velge å søke etter tegneserier basert på karakterens navn eller til og med forfatterens navn, noe som gir deg tilgang til en omfattende liste over tidløst innhold. Key Collector Comics er en gratis nedlasting fra Google Play Store og mangler annonser eller kjøp i app.

Last ned den nå: her

tegneserie pris guide app

2. Prisguide for tegneserier

Dette er en ganske praktisk tegneserieoppdagelsesapp som lar deg søke i den omfattende databasen etter favorittitlene dine. Hvis det er en tittel du vil sjekke ut, men på en eller annen måte ikke er synlig, kan du raskt velge å informere utviklerne slik at de kan liste den med en gang. Mens noen brukere har klaget over fraværet av noen titler, er det ingen tvil om at dette er en av de beste tegneserieguidene du kan få for Android-plattformen akkurat nå.

Last ned den nå: her

tegneserie pris guide app

3. ComicsPriceGuide.com

Comics Price Guide er en kjent kilde for å finne ut verdien av gamle tegneserier og også oppdage nylig publiserte titler. Denne appen inkluderer tegneserier fra utgivere som Marvel, DC, Image, Panini, IDW og andre på til sammen 6000 utgivere fra hele verden. Denne appen kan være praktisk å ha før du går over til en tegneseriekonvensjon eller til og med et garasjesalg, da denne appen kan hjelpe deg med å forhandle om en pris som passer for begge parter.

Vi anbefaler brukere å registrere seg for Comics Price Guide for å ha hele tegneseriedatabasen tilgjengelig på appen. Gitt funksjonene som denne appen tilbyr, er den den eneste betalte appen på listen vår. Tjenestene koster brukerne $ 0,99, selv om det er et engangskjøp og ikke et abonnement. Denne appen fungerer med smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 4.1 eller nyere. Husk å sjekke det ut.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.