Samsung Galaxy S6 slår seg ikke på med rødt LED-lysproblem og andre relaterte problemer

Hvordan er det å bruke #Samsung #Galaxy # S6 to år etter den første utgivelsen? Det er fortsatt en flott telefon faktisk, og med utgivelsen av Android Nougat til denne modellen har den blitt en bedre telefon sammenlignet med da den først ble utgitt. Det kan fortsatt konkurrere og kan noen ganger overgå noen av de nyeste smarttelefonene i dag takket være maskinvare- og programvarekombinasjon. Selv om mange mennesker bruker denne telefonen som sin pålitelige daglige driver, er det tilfeller der det kan oppstå problemer som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S6 som ikke slås på med rødt LED-lysproblem og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S6 slås ikke på med rødt LED-lys

Problem: Hei! Android-en min satt i en skrivebordsskuff i noen timer i dag, og da jeg dro den ut, ville ikke skjermen slå seg på, og den røde LED-lampen satt permanent fast. Jeg prøvde å starte den på nytt ved å holde nede knappene i forskjellige ordrer, som jeg fant online. Lurer bare på om det var noe spesifikt jeg kunne prøve?

Løsning: Når det røde LED-lyset på telefonen din lyser konstant, betyr det at telefonen lades. Hvis du ikke har koblet laderen til telefonen og dette skjer, er det sannsynlig at dette kan være forårsaket av en programvarefeil eller en defekt maskinvarekomponent. Nedenfor er de anbefalte feilsøkingstrinnene du trenger å utføre for dette tilfellet. Etter å ha utført et trinn og problemet gjenstår, fortsett til neste trinn.

 • Simuler et batteritrekk ved å trykke og holde både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Normalt skal telefonen starte på nytt etter dette.
 • Rengjør ladeporten på telefonen med en boks med trykkluft, og sørg for at rusk eller smuss som sitter fast i denne porten blir fjernet. Lad telefonen i minst 20 minutter, og prøv å slå den på.
 • Prøv å bruke en annen ladekabel og vegglader for å lade telefonen.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, kan dette allerede være forårsaket av en defekt maskinvarekomponent. Du må da ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 blir varm når du lader ikke starter opp

Problem: hei lurer du på om du kan hjelpe meg, min kone har en Samsung s6-telefon. problemet med telefonen er når den er ladet eller når du bruker telefonen, blir telefonen veldig varm. nå starter ikke telefonen opp i det hele tatt. Jeg har prøvd å starte den på nytt, men uten å gå, alle prøvde OS-systemene, men det fungerer ikke i det hele tatt. Kan du hjelpe. Takk

Løsning: Hvis telefonen blir varm når den brukes eller lades, er det veldig sannsynlig at problemet skyldes en defekt maskinvarekomponent, muligens batteriet. Før du tar telefonen til et servicesenter for kontroll, bør du utføre de anbefalte feilsøkingstrinnene for dette aktuelle problemet som er oppført nedenfor.

 • Rengjør ladeporten på telefonen. Forsikre deg om at smuss eller rusk som sitter fast i porten blir fjernet.
 • Simuler et batteritrekk ved å trykke og holde både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt etter dette.
 • Prøv å lade telefonen i minst 20 minutter. Koble telefonen fra laderen, og prøv å slå den på.

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerer, bør du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 slår seg ikke på

Problem: Tusen takk for tjenesten !! S6 kan ikke slå seg på .. Jeg har prøvd alle måter sett på nettet for å slå den på som å holde på strømknappen, holde på strømknappen med ned volumtasten .. og med startknappen .. ingenting fungerer .. den vant ikke rykke ut. Jeg gikk til Samsungs brukerstøtte, og de prøvde bare å slå den på og konkluderte med at jeg ville trenge å reparere telefonen min for $ 300+, og alle tingene inni ville forsvinne .. det er bare å utnytte mannen .. Kan jeg vite hva jeg kan gjøre? Jeg vil ha det som er inne i telefonen min. Takk.

Løsning: Akkurat nå er det svært begrenset hva du kan gjøre, siden du ikke vil kunne åpne telefonen selv. Du kan prøve å rengjøre ladeporten på telefonen først, og deretter lade enheten i minst 20 minutter med en annen ladekabel og vegglader. Hvis du ikke får noe svar fra telefonen, kan det hende at batteriet er feil, eller at strømforsyningen ikke fungerer i det hele tatt. Du må ta telefonen til et servicesenter som utfører reparasjoner på bordnivå og få sjekket telefonen.

S6 slås av når den ikke er i bruk

Problem: S6 slås av når den ikke er i bruk. Så så lenge jeg er aktiv på telefonen, slås den ikke av. Men når jeg ikke bruker den, selv i noen minutter, når jeg prøver å bruke den, skjønner jeg at den er av. Den ble slått av da jeg hadde Android-versjon 5, og jeg gjorde programvareoppdateringen til 7, og den er den fortsatt

Løsning: Det du vil gjøre først akkurat nå, er å sjekke om problemet skyldes en eller annen form for programvarefeil. Utfør feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor for å finne den nøyaktige årsaken til problemet.

 • Start telefonen i sikkermodus. Når telefonen startes i denne modusen, er det bare de forhåndsinstallerte appene som kan kjøres mens apper du lastet ned forhindres fra å kjøre. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, er det mest sannsynlig forårsaket av en nedlastet app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Prøv å tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Når tilbakestillingen er fullført, må du ikke installere noe på telefonen ennå. Prøv å sjekke om problemet fortsatt oppstår.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er dette sannsynligvis et maskinvarerelatert problem, i så fall må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 lades ikke

Problem: S6-en min er mer enn et år gammel, men plutselig stoppet den å lade opp. Batteriet viste indikasjonen når laderen var koblet til, den lades ikke. i stedet ble batteriet utladet. jeg byttet ladere og bryteren også, men selv når batteriet var 0 prosent, ga det indikasjonen om lading, men batteriet forble 0 prosent. og nå vises ikke indikasjonen for lading. skjermen forblir svart ved tilkobling til lader. Må batteriet skiftes, eller er det noe annet problem?

Løsning: Det er mulig at batteriet på telefonen allerede er defekt, eller at problemet kan være med lading IC på telefonen. Den beste måten å finne den nøyaktige årsaken til dette problemet er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Du bør imidlertid utføre følgende feilsøkingstrinn som er oppført nedenfor før du henter telefonen for reparasjon, da problemet lett kan løses.

 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i denne porten.
 • Lad telefonen i minst 20 minutter med en annen ladekabel og vegglader.

S6 berøringsskjerm reagerer ikke

Problem: Samsung Galaxy S6 berøringsskjerm har ikke svart etter å ha sittet ute i varmen. Imidlertid fungerer alle andre knapper som strøm, hjem og volum.

Løsning: Det du bør gjøre først i dette tilfellet, er å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken herfra. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine. Start telefonen på nytt etter dette, og sjekk om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, er det veldig sannsynlig at digitalisereren på telefonen din er skadet. Jeg anbefaler at du sjekker dette på et servicesenter.