Hvordan redigere en PDF på Android

Det er ikke hemmelig at vi pleide å bruke datamaskinene våre til nesten alt, og lenger tilbake på dagen brukte vi dem først og fremst til dokumentredigering. Dette inkluderte redigering av ting som PDF-filer. Men i dag er vi så på farten at det er vanskelig å sette seg ned et øyeblikk og finne ut hva som må redigeres og når. Heldigvis trenger du ikke å finne ut hvordan du kan sette deg ned og redigere PDF-ene på datamaskinen din lenger - mange av dem kan enkelt redigeres fra en smarttelefon eller et nettbrett.

Men hvordan redigerer du en slik PDF på farten? Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg alle trinnene som er involvert i prosessen.

Innfødte redigeringsverktøy

Noen Android-telefoner gjør det faktisk ekstremt enkelt å redigere dokumenter, regneark og PDF-filer rett fra smarttelefonen din. Alt avhenger av produsenten du har fått smarttelefonen fra, men mange OEM-er har faktisk lisenser med Office-suiter og redigeringsverktøy for å sette disse appene på smarttelefoner til gratis bruk.

Når det er sagt, kan redigering av en PDF være så enkelt som å åpne et Office Editing-verktøy som allerede er installert på telefonen, opprette en konto, og da bør du kunne redigere et dokument eller PDF rett etter.

Google Suite

Som du kanskje har lagt merke til, har Google tatt med hele G Suite på Android-telefoner de siste Android-versjonene. Google Drive, Google Docs, Google Sheets og andre installeres automatisk på telefonen din. Mens hver enkelt tillater deg å redigere bestemte dokumenter, er Google Dokumenter verktøyet som lar deg redigere PDF-filer.

Det første trinnet er å sørge for at du har PDF-filen du trenger redigert lastet ned på telefonen. Etterpå kan du åpne Google Docs-appen. Deretter traff  Meny  -knappen, og trykk på et alternativ som vil si noe sånt  Åpne ... . Dette åpner nedlastingsmappen din og lar deg velge PDF-filen din fra listen. I noen tilfeller åpner Google Docs PDF-filen, men ødelegger absolutt formateringen. Så i noen tilfeller må du kanskje sørge for at PDF-filen din er lagret som en .doc- eller .docx-fil før du åpner den.

Når du har åpnet den, kan du redigere dokumentfilen eller PDFen som du vil. Rediger tekst, rediger formatering, farger, hva du trenger å gjøre. Når du er ferdig, lagrer du endringene. Nå, hvis du måtte konvertere den til en .doc-fil, er det enkelt å konvertere den til en PDF, og uten å miste formateringsinnstillingene dine også.

Du trenger bare å åpne  menyknappen  , trykke på alternativet  Lagre som  , og deretter kan du trykke på valget som sier  Lagre som PDF . Det vil lagre det nye dokumentet som PDF-filer, og så kan du sende det overalt der det trenger å gå.

Rediger en PDF online

Kanskje har du Google Suite eller en Office Suite tilgjengelig på smarttelefonen din, men du har problemer for dem, eller du føler at de ikke er de riktige verktøyene for jobben. Heldigvis har du fortsatt et enkelt alternativ for å redigere PDF på Android, og gratis.

Gå til www.pdfescape.com i den valgte nettleseren din. Dette er et gratis online verktøy som lar deg redigere et PDF-dokument online uten å miste formateringsalternativene. Når nettstedet lastes inn, klikker du på knappen som sier  Velg fil . Dette åpner nedlastingsmappen din og velger ganske enkelt PDF-filen du lastet ned tidligere. I noen tilfeller vil Android kreve at du navigerer gjennom filtreet ditt for å finne nedlastingsmappen først.

Det vil ta noen øyeblikk for PDF Escape å behandle filen, men når den gjør det, bør du se den vises på nettstedet. Det vil være en venstre venstre rute med alle verktøyene du kan bruke til å redigere PDF-filen, og til høyre bør du se selve PDF-dokumentet. PDF Escape tilbyr grunnleggende redigeringsverktøy, som burde være mer enn nok til å gjøre noen av de mindre redigeringene som PDF-filer trenger når de er klare for innsending eller kommersiell bruk.

Kjennelse

Som du kan se, er det ganske enkelt å redigere en PDF-fil på Android. Det er et utall verktøy som lar deg redigere PDF-dokumenter gratis. Tradisjonelle PDF-redigeringsløsninger koster penger, men som du har sett ovenfor, er det ikke nødvendig lenger.