Slik løser du ofte rapporterte Samsung Galaxy S7-tekstproblemer (SMS og MMS)

 • Å fikse et problem med #Samsung Galaxy S7 (# GalaxyS7) aksjemeldingsapp som ikke spiller av varsellyden når meldinger kommer inn.
 • Lær hvordan du håndterer et tekstproblem der telefonen ikke kan sende og / eller motta tekstmeldinger fra visse iPhone-brukere.
 • Galaxy S7-tekstmeldinger blir duplisert.
 • Feilsøk en S7 som kan sende SMS, men ikke kan motta, kan ikke motta fra noen personer pluss andre sms-problemer som er inkludert i dette innlegget.
 • Lær hvordan du ber om gratis Android-støtte fra oss.

Galaxy-S7-tekstmeldingsproblemer

Problemer som Samsung Galaxy S7 kan ikke sende / motta tekstmeldinger, kan ikke laste ned bilder, tekstvarsler som ikke fungerer, etc. er blant de vanligste problemene vi mottok siden utgivelsen av enheten. Vi forventet på en eller annen måte å motta flere tekstmeldingsproblemer enn noen andre som vurderer at det er den mest grunnleggende tjenesten i en telefon, og de er ofte mange faktorer som kan bidra til at noen av disse problemene oppstår.

Som alltid er vi villige til å strekke ut vår hjelpende hånd for å løse disse problemene. Jeg vil takle noen av sms-relaterte problemer i dette innlegget og svare på spørsmål sendt av våre lesere. Fortsett å lese, slik at du lærer hvordan du løser følgende problemer, da det alltid er mulig at du vil møte en av dem i fremtiden.

Slik løser du ofte rapporterte Samsung Galaxy S7-tekstproblemer

Spørsmål : “ Jeg bruker Samsungs tekstapp og lydvarsling fungerer ikke. Jeg har sjekket alle innstillinger og volum. Noen forslag? Også telefonen slås av og starter på nytt av seg selv. Det ser ut til å skje mer når du bruker IHeart-radio på telefonen.

Svar : Hvis du har sjekket alle innstillinger, spesielt volumene, og fremdeles ikke kan høre telefonen spille av tekstvarslingslyden når du mottar en, kan det være et fastvareproblem. Det er ikke det at vi ikke vil hjelpe deg, men en helt ny og veldig kostbar telefon som Galaxy S7 burde ikke ha noen problemer i løpet av de første månedene av bruken, og siden du allerede har dette problemet, foreslår vi at du kontakter leverandøren din og forhandle om en erstatning. Jeg er sikker på at du ikke vil takle det problemet på to år, gjør du? Før du faktisk gjør det, kan du prøve å tilbakestille telefonen først:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp- tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten .

MERKNAD : Det spiller ingen rolle hvor lenge du holder nede Hjem- og volum opp-tastene, det påvirker ikke telefonen, men når du trykker og holder inne av / på-tasten, begynner det å svare på telefonen.

 1. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på- tasten, men fortsetter å holde nede Hjem og volum opp- tastene.
 2. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.

MERK : Den “Installere systemoppdatering” melding kan vises på skjermen i flere sekunder før bildet vises Android systemgjenoppretting menyen. Dette er bare den første fasen av hele prosessen.

 1. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 2. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på- knappen for å velge den.
 3. Nå utheve alternativet 'Ja - slette alle brukerdata' ved hjelp av volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge det.
 4. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, markerer du "Start systemet på nytt nå" og trykker på av / på-knappen.
 5. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Å gjøre det kan løse problemet, spesielt hvis det er mindre, det vil også slette all personlig informasjon for å beskytte personvernet ditt.

Spørsmål : “ Min Samsung vil ikke sende / motta tekster fra visse iPhones, men vil fra andre iPhones. Dette startet akkurat. Jeg har ikke gjort noen oppdateringer eller lastet ned noen nye apper. Også utvekslings-e-posten min har sluttet å sende meg varsler med ny post. Jeg sjekket innstillingen for varsling / e-post og varsler er slått på. Enhver hjelp vil bli satt stor pris på!

Svar : Når det gjelder tekstproblemet, tror jeg problemet er på slutten, siden telefonen din kan motta tekstmeldinger fra og sende til andre iPhones. Imidlertid vil jeg at du skal sjekke om nummerene deres ikke er i blokkeringslisten: åpne Telefon-appen og trykk på Mer, velg deretter Innstillinger og trykk på Anropsblokkering. Prøv å se om det er numre under blokkeringslisten, og om de er de samme numrene som du har problemer med å motta / sende tekstmeldinger. I så fall er det bare å oppheve blokkeringen av disse tallene, og alt blir bra.

Om det andre problemet ditt, bekreft at du har en aktiv internettforbindelse og at du faktisk mottar nye e-postmeldinger, men ikke hører varselet hvis en kommer inn. Etter det, prøv å følge disse trinnene:

 1. Fra Hjem-skjermen , trykker du på Apps -ikonet.
 2. Finn og trykk på E-post .
 3. Når du er inne i appen, trykker du på menytasten øverst til høyre.
 4. Velg Innstillinger og trykk på Administrer kontoer .
 5. Trykk på e-postmeldingen du har problemer med.
 6. Bla til 'Varslingsinnstillinger.'
 7. Forsikre deg om at e-postvarsler er merket.

Hvis du fremdeles ikke hører varselet når e-poster kommer inn, kan du prøve å slette systembufferen siden du sa at problemet nettopp startet:

 1. Slå AV Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp- tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på- tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på- knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med å tørke cachepartisjonen. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve å tilbakestille telefonen.

Spørsmål : “ Hei. Jeg kjøpte telefonen min for 3 uker siden og har tekstproblemer. Jeg mottok ikke tekstene til folk, men de mottok mine. Jeg fant sammen med noen at hvis jeg sender tekstmeldinger til dem, kan de sende meg en tekstmelding. Men andre de mottar tekstene mine, men jeg får ikke dem i det hele tatt.

Svar : Forutsatt at du ikke brukte det samme SIM-kortet med en iPhone før og brukte iMessage, så er det en ting du kan gjøre for å vite hva problemet er - send en tekstmelding til ditt eget nummer, og hvis du kan motta det, problemet er ikke med telefonen din, men deres.

Spørsmål : “ Kan bare sende MMS når mobildata er på. Tidligere kunne jeg sende med data av og WiFi på.

Svar : Her er et veldig enkelt prinsipp når det gjelder sending / mottak av multimediameldinger: MMS kan bare overføres via mobildata. Noen operatører støtter imidlertid en funksjon som tillater overføring av MMS via Wi-Fi, så ring leverandøren din og spør om den støtter denne funksjonen. Eller du kan bare fortsette å bruke Textra SMS-appen, endre MMS-innstillingen til og merke av Foretrekke WiFi-alternativet og prøve å sende en MMS. Hvis det går gjennom, så har du flaks, ellers må du virkelig slå på mobildata for denne tjenesten.

Spørsmål : Når jeg bruker whatsapp, endres tastaturoppsettet mitt, og jeg får ikke muligheten til å starte en ny linje (avsnitt) når jeg skriver. På Galaxy S6-enheten min kunne jeg holde Enter-knappen inne for å starte en ny linje. Kan noen hjelpe meg med dette.

Svar : Du har rett, det er ingen nøkler som lar deg starte en ny linje når du er i WhatsApp. Appen har imidlertid muligheten "Enter sender en melding" som du kan deaktivere. Når du er deaktivert, og du trykker på Enter-tasten, starter markøren en ny linje. Når du er inne i appen, gå til Alternativer> Innstillinger> slå av "Enter sender en melding."

Spørsmål : “ Jeg kan motta bilder via tekstmeldinger, men jeg kan ikke sende dem via en tekstmelding.

Svar : Det kunne ha vært mer nyttig hvis du inkluderer mer informasjon om det som den faktiske feilmeldingen når sending mislyktes osv. Men uansett, siden du mottar MMS helt fint, tror jeg det har noe å gjøre med APN-innstillingene . Ring leverandøren din og bekreft om telefonen din bruker riktig APN.

Spørsmål : “ Jeg kjøpte bare den nye Galaxy S7 for to dager siden. Jeg har lagt merke til at det vil slutte å sende tekstmeldinger et par ganger om dagen. Jeg starter telefonen på nytt, og problemet løses. Jeg vet at dette er en ny telefon, men jeg håper at jeg kan få litt hjelp med dette. Det er irriterende å gjøre dette 2-3 ganger om dagen. Takk for hjelpen.

Svar : Er du mobil eller ikke når det skjer? Hvis du er mobil, kan det være et dekkingsproblem, ettersom signalmottak kan bli avbrutt når du er på reise, men det kan fortsatt være et nettverksproblem, selv om du fortsatt er. For dette må du virkelig ringe tjenesteleverandøren eller operatøren og feilsøke med representanten fordi det alltid er en sjanse for at det er et problem med telefonen. Forhandle om en erstatning hvis representanten ikke ga en permanent løsning på den.

Spørsmål : “ Hei, jeg mottar to identiske tekster for hver tekst som noen sender meg. Hvordan får jeg dette til å stoppe?

Takk skal du ha!

A : Uten å endre noen innstillinger på enheten din, start den i sikker modus:

 1. Trykk og hold inne av / på- tasten.
 2. Så snart du kan se 'Samsung Galaxy S7' på skjermen, slipper du av / på-tasten og holder nede Volum ned-tasten.
 3. Fortsett å holde volum ned-knappen til enheten er ferdig på nytt.
 4. Du kan slippe den når du kan se 'Sikker modus' nederst til venstre på skjermen.

Nå som alle tredjepartsapper er deaktivert midlertidig, kan du prøve å sende en tekstmelding til ditt eget nummer og se om den dupliseres. Hvis ikke, er det en app (mest sannsynlig en meldingsapp) som forårsaker problemet. Det er to alternativer du kan bruke til å løse dette problemet - enten for å avinstallere appen eller slå av varslingen. Det er telefonen din, så det er din samtale du skal velge.