Hvordan fikse Samsung Galaxy Watch som ikke slås på

Først og fremst, hvis ikke, ikke la Samsung Galaxy Watch tømme batteriet helt, da det er den vanligste årsaken til at enheten ikke lenger vil slå på eller svare selv om den er koblet til laderen. Jeg har lest mange klager fra nettfora om dette problemet, og bare noen få visste hva de skulle gjøre når dette faktisk skjer. Mange vil ty til å åpne enheten, men det tar mer enn bare å fjerne skruene foran og bak for å åpne denne enheten. Andre vil også ty til å liste opp sin "defekte" smartklokke på eBay, noe som tilsynelatende ikke vil hjelpe.

I dette innlegget vil jeg dele med deg de mest effektive løsningene du kan prøve å løse dette problemet og bringe Galaxy Watch til liv igjen. For ordens skyld er disse løsningene grunnleggende prosedyrer du kanskje allerede har gjort, og de inkluderer ikke å åpne enheten eller fjerne noen av skruene som holder den i ett stykke. Hvis du er en av eierne av denne enheten og for øyeblikket blir bugged av et lignende problem, kan du fortsette å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg på en eller annen måte.

For de som leter etter en løsning på et annet problem, kan du gå inn på feilsøkingssiden for Galaxy Watch, for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene med denne telefonen. Bla gjennom siden for å finne problemer som ligner på din og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, eller hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss når som helst gjennom spørreskjemaet vårt.

Tilbake til feilsøking, her er ting du kan gjøre hvis Galaxy Watch ikke lenger slås på eller svarer ...

  1. Plasser den på ladestasjonen og la den stå i en time eller to.
  2. Koble enheten til en annen strømkilde.
  3. Fest den på holderen, men ikke koble laderen.
  4. Ta den med til servicesenteret.

Med mindre det er synlige tegn på fysisk skade, eller hvis enheten var nedsenket i vann i veldig lang tid, kan problemet være mindre eller på grunn av et utladet batteri. Jeg er sikker på at du allerede har prøvd å lade den, og den svarte ikke. Imidlertid, hvis batteriet ble tømt helt, kan det ta flere minutter å svare. Noen brukere rapporterte til og med å forlate Galaxy Watch på ladestasjonen over natten bare for å finne ut om morgenen da de våknet at enheten fremdeles ikke var tilstrekkelig ladet. Det skal være fulladet om en time eller to, men husk at det tar både maskinvare og fastvare å lade uret normalt, men med fullstendig tappet batteri, vil bare maskinvaren være igjen for å fylle på batteriet, og det vil ta litt tid til å fullføre. Men tingen er at denne veldig enkle prosedyren kan løse dette problemet,det tar bare tid ... vel, alle prosedyrer gjør det.

Forutsatt at du allerede har lagt enheten på ladestasjonen i flere timer, og du fremdeles ikke ser forbedringer eller tegn på liv, så prøv å koble laderen til en annen strømkilde. Det kan også hjelpe å koble enheten til en datamaskin og se om det får den til å svare. Det var tilfeller der skjermen ble slått på kort tid etter at enheten var koblet til en bærbar datamaskin og batteriet fortsatt var tilstrekkelig ladet. Bare fordi klokken din ikke svarer, betyr ikke det at det har et tomt batteri. Det kan bare skyldes et fastvareproblem, et mindre.

Nå er den neste løsningen den mest populære blant disse prosedyrene, og den er faktisk den mest effektive da mange rapporterte at de har løst Galaxy Watch som ikke vil slå på bare ved å gjøre dette. Alt du trenger å gjøre er å klippe klokken til holderen, ikke koble den til laderen og bare la den sitte i flere timer eller en dag eller to. Du vil bare koble den til når skjermen slås på, men til da må du bare vente.

Hvis ingen av disse prosedyrene fungerer for deg, så ta enheten til servicesenteret eller selg den på eBay som “defekt”, og mange ville faktisk kjøpt den hvis de visste at det eneste problemet er at den ikke vil slå på. Ikke forvent at den skal selges for halvparten av den opprinnelige prisen, da ingen vil betale så mye for en defekt enhet.

Jeg håper at denne feilsøkingsveiledningen kan hjelpe deg med å løse problemet med Samsung Galaxy Watch. Gi oss beskjed i kommentarseksjonen hva som fungerer for deg eller hva du gjorde for å løse problemet med enheten.