3 beste Chromebook-er som er kompatible med Google Play Store for å installere Android-apper

Da Chromebooks ble introdusert for første gang i 2011, ble kundene umiddelbart betatt av potensialet i dette rimelige alternativet til tradisjonelle Windows-baserte bærbare datamaskiner, men er det Chromebooks som kjører Android-apper. Tross alt tilbringer de fleste brukere allerede mesteparten av tiden sin i en nettleser, sjelden å gå inn i andre apper. Det er fornuftig å basere hele opplevelsen rundt en nettleser og optimalisere den for ytelse og brukervennlighet. Du finner en komplett liste over Chromebook-er som er kompatible med Google Play Store her. For øyeblikket er Android-apper tilgjengelige på Asus Chromebook Flip, Acer Chromebook R11 og Google Chromebook Pixel (2015), men listen vokser for hver uke som går.

Produkt Merke Navn Pris
Acer Acer Chromebook R 13 Convertible, 13,3-tommers Full HD Touch Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS C201PA-DS02 11,6-tommers bærbar datamaskin (marineblå) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Men inntil nylig var det litt vanskelig å rettferdiggjøre et kjøp av en Chromebook når mye mer allsidige Windows-bærbare datamaskiner kostet nesten det samme. Visst, byggekvaliteten, ytelsen og batterilevetiden er vanligvis mindre enn Chromebook, men de kjører Word, Photoshop og andre populære programmer.

Dette har imidlertid endret seg med Googles etterlengtede kunngjøring. I den har selskapet avdekket sine planer om å bringe Google Play Store til Chromebooks. "Dette betyr at du kan laste ned og bruke Android-apper, slik at du kan ringe Skype, jobbe med Office-filer og være produktive offline - eller ta en pause med spill som Minecraft, Hearthstone eller Clash of Clans," forklarte Elijah Taylor og Dylan Reid i blogginnlegget sitt.

Hvis du eier en kompatibel enhet, er det første du bør gjøre å oppdatere Chromebook-programvaren. Chromebooken din må kjøre Chrome OS versjon 53 og nyere. Gå til Innstillinger og merk av for "Aktiver Google Play Butikk på Chromebooken din" i "Google Play Butikk" -delen.

Med dette enkle trinnet får du tilgang til mer enn 2,4 millioner apper og spill som for øyeblikket er tilgjengelige i Play Store, inkludert Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Hvis du ikke eier en Chromebook eller Google ikke planlegger å støtte den, har vi 3 nylig utgitte Chromebook-er som er verdt hvert øre. Sammenlignet med lignende bærbare Windows-bærbare datamaskiner, kan du forvente overlegen byggekvalitet, lang batterilevetid og glatt, polert brukeropplevelse som fjerner alle distraksjoner, slik at du fullt ut kan fokusere på hva du gjør.

Chromebooks Kompatibel med Google Play Store for å installere Android-apper

Chromebook som kjører Android-apper

1. ASUS C201

Google har bekreftet at ASUS C201 vil fungere med Android-apper senere i 2016/2017, noe som gjør denne allerede tilgjengelige, svært rimelige Chromebooken mer interessant. For et snaut beløp kan du få en Chromebook som gjør praktisk talt alt du med rimelighet vil at den skal gjøre. ASUS-logoen på saken betyr høy byggekvalitet og pålitelig ytelse. Med Rockchip 3288-C Quad-Core 1,8 GHz-prosessor med opptil 4 GB RAM er C201 en flott livskammerat for både fritid og produktivitet.

Videregående studenter og studenter vil sette pris på opptil 13 timers batterilevetid og 802.11ac Wi-Fi for rask, uavbrutt surfing og samarbeid. Forretningsbrukere kan være trygg på å vite at TPM-maskinvaresikkerheten (Trusted Platform Module) holder deres sensitive informasjon beskyttet. Og alle andre kan beundre HD-skjermen med en blank overflate, den innebygde SD-kortleseren som støtter opptil 128 GB for ekstra lagring, eller 100 GB ledig Google Drive-lagringsplass i 2 år.

Hva brukere liker

 • Lav pris
 • Solid ytelse
 • Bærbar
 • Holdbar konstruksjon
 • Veldig lang batterilevetid
 • Stor pekeplate

Kjøp det nå: her

Chromebook som kjører Android-apper

2. ASUS Chromebook Flip

Som en av få Chromebook-enheter som kjører Android-apper, støtter Flip allerede Android-apper i den stabile versjonen av Chrome OS. Google har gitt enheten en prioritet foran andre Chromebooks på grunn av den enorme populariteten. ASUS Chromebook Flip er den mest solgte 2-i-1-bærbare datamaskinen på Amazon, og kunder elsker hvor nyttig den er, spesielt siden den nå kan åpne og redigere MS Office-filer ved hjelp av de offisielle appene fra Microsoft.

Flips lille 10,1 ”berøringsskjerm gjør den ekstremt bærbar, lett og rett og slett søt. Tastaturet i full størrelse strekker seg fra hjørne til hjørne, slik at du kan nyte samme skrivekomfort som mulig med mye større og tyngre bærbare datamaskiner.

Jevn ytelse leveres av en Rockchip 1,8 GHz-prosessor, 4 GB DDR3 RAM og den nyeste versjonen av Chrome OS. på siden av den bærbare datamaskinen, finner du en innebygd mikro HDMI, USB-porter og en microSD-kortleser. Den integrerte microSD-kortleseren støtter opptil 64 GB for ekstra lagring. Du kan forvente rundt 9 timers batterilevetid, avhengig av hvor tung bruken din er.

Hva brukere liker

 • Bærbar
 • Rimelig
 • Jevn ytelse
 • Lang batterilevetid
 • Innfødt støtte for Android-apper

Kjøp det nå: her

Chromebook som kjører Android-apper

3. Acer Chromebook R 13 Convertible

Acer Chromebook R 13 Convertible er en ny mellomstor Chromebook fra Acer som allerede støtter Google Play gjennom Chrome-beta-kanalen. Du kan tenke på det som et rimeligere alternativ til den elskede Pixel. Den har en lys, full HD 13-tommers skjerm på et 360-graders hengsel som gjør det mulig å velge mellom fire forskjellige visningsmodi: bærbar PC, skjerm, telt og nettbrett.

Den bærbare datamaskinen er laget av solid aluminium, som ikke bare løfter utseendet til et helt nytt nivå, men som også fungerer som en enorm passiv kjøler. Derfor er R 13 vifteløs og blir aldri for varm selv under tung bruk. Inni er et MediaTek MT8173C brikkesett klokket på 2,10 GHz og 4 GB RAM. Sammenlignet med eldre generasjoner av ARM-prosessorer, har den nye MediaTek mye mer prosessorkraft til overs. Selv så mye som 20 nettleserfaner ser ikke ut til å lure det i det hele tatt.

Utmerket tilkobling leveres av en 802.11ac WiFi med 2 × 2 MIMO-teknologi, en USB 3.1 (Type C) -port, en USB 3.0-port og en HDMI-port med HDCP-støtte. 3-cellers Li-polymer batteri har en kapasitet på 4670 mAh, som tilsvarer omtrent 12 timers uavbrutt bruk.

Acer Chromebook R 13 Convertible er virkelig en veldig god pris for prisen. For å få samme nivå på maskinvarepolering fra en Windows-bærbar datamaskin, må du betale dobbelt så mye. Acer baner vei for en helt ny kategori av bærbare datamaskiner som passer rett mellom nettbrett og produktivitetsorienterte maskiner, og vi elsker det.

Hva brukere liker

 • Full HD-skjerm
 • 360-graders hengsel
 • Utmerket ytelse
 • Fantastisk design og byggekvalitet
 • Viftefri
 • Rimelig

Kjøp det nå: her

Beste Chromebook som kjører Android-apper

Hvis du fremdeles ikke er sikker på om Chromebook-enheter som kjører Android-apper passer godt for deg, oppfordrer vi deg til å besøke Google Play-butikken og bla gjennom det store utvalget av spill og apper. En moderne Chromebook er mye mer enn bare et vindu på nettet, det er en dyktig produktivitetsmaskin med fullverdig programvare for fotoredigering, notater, 3D-modellering, koding, læring og mye, mye mer.

Produkt Merke Navn Pris
Acer Acer Chromebook R 13 Convertible, 13,3-tommers Full HD Touch Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS C201PA-DS02 11,6-tommers bærbar datamaskin (marineblå) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.