Hvordan fikse forskjellige problemer med lade- og strømproblemer på Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Strømproblemer er veldig vanlige med #Samsung #Galaxy S6 Edge Plus (# S6EdgePlus), og vi mottok faktisk massevis av e-postmeldinger fra leserne våre som klaget på at enhetene ikke skulle slå på eller lade opp.

galaxy-s6-edge-plus-lading-problemer

Vi har allerede svart eller gitt løsninger på mange av våre leseres klager, men det er fortsatt meldinger som kommer inn og rapporterer om de samme problemene. Vi er forpliktet til å hjelpe leserne våre med å fikse enhetene sine, og så er vi igjen.

Fortsett å lese for å forstå problemet vi siterte her og for å lære å håndtere dem. Noen problemer her trenger ikke lange svar, spesielt de som tyder på maskinvareproblemer. Når det gjelder disse tingene, kan vi bare gjøre det så langt, og mesteparten av tiden trenger vi hjelp fra en tekniker.

For våre lesere som har andre problemer, sørg for at du besøker feilsøkingssiden vår. Bla gjennom den og finn problemer som er like eller relaterte til deg, og bruk løsningene vi ga. Du kan også kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet her. Forsikre deg om at du har gitt oss detaljer slik at vi kan tilby mer nøyaktige løsninger.

Galaxy S6 Edge Plus treg ladeproblem pluss andre problemer

Problem : Telefonen min tar for alltid å lade. Jeg bruker hurtigladepluggen min. Jeg er på 7% og sier at det vil ta 5 timer og 11 minutter for full kostnad. Jeg har byttet ledninger, ryddet cacher, etc, og ingenting fungerer.

Mange ganger når jeg kobler telefonen for å lade den, får jeg et varsel om at den brukes til overføring av mediefiler. Så jeg må bytte til lading.

Jeg installerte et sekundært tastatur TOUCHPAL, og ofte får jeg beskjed om at jeg trenger å sette opp inndatametode for tastaturet, så går jeg dit og endrer. HJELP MEG VÆR SÅ SNILL!

Svar : Det er mange problemer for en dyr premiumtelefon, men la oss prøve å håndtere dem en etter en.

Når det gjelder langsomt ladeproblem, må vi finne ut om appene dine har noe å gjøre med det først, så du må starte telefonen i sikker modus:

 1. Trykk og hold nede Volum ned og Av / på-tastene i 20 til 30 sekunder.
 2. Når du ser Samsung-logoen, slipper du av / på-tasten umiddelbart, men fortsetter å trykke på Volum ned-tasten.
 3. Telefonen din skal fortsette å starte opp, og du blir bedt om å låse opp telefonen som vanlig.
 4. Du vil vite om telefonen startet opp i sikker modus hvis teksten "Sikker modus" vises nederst til venstre på skjermen.

Oppstart i sikker modus vil sette telefonen i diagnostisk modus der bare forhåndsinstallerte apper og tjenester kjører. Mens du er i denne tilstanden, kan du prøve å sjekke om telefonen din lades i et normalt, eller enda raskere tempo, for i så fall kan det hende at du har mange apper som kjører i bakgrunnen og bruker opp batteriet. I dette tilfellet trenger du bare å lukke dem alle mens du lader eller avinstallerer de du ikke trenger lenger.

Men hvis telefonen ikke lades normalt i sikker modus, er det en sjanse for at det er et problem med laderen selv. Du bør prøve å koble telefonen til en datamaskin og se om den lades, og hvis den fortsatt ikke er, kan problemet være i maskinvaren eller batteriet. Problemet er at Galaxy S6 Edge Plus ikke har et utskiftbart batteri. Derfor trenger du en tekniker for å sjekke hva problemet er, men du må fortsatt utelukke muligheten for at det ikke bare er et fastvareproblem. Så ta sikkerhetskopi av dataene og filene dine og gjør hovedinnstillingen:

 1. Slå av Samsung Galaxy S6 Edge.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Dette utelukker ikke bare muligheten for at problemet er med fastvaren, men sletter også all personlig informasjon.

Når det gjelder varselet som fortsetter å dukke opp, kan du prøve å sjekke om det er en bøyd pinne i telefonens USB-port. Hvis det er, kan du prøve å bruke pinsett for å rette det ut fordi det kan være grunnen til at varselet stadig dukker opp. Prøv også å se etter smuss eller vannrester inne i porten. En sprengning av trykkluft er nødvendig.

Til slutt, tastaturproblemet, du trenger bare å angi et standardtastatur, og det skal løse problemet.

Jeg håper jeg har svart på spørsmålene dine.

Galaxy S6 Edge Plus lades ikke med sin egen lader

Problem : Lang historie kort ... Jeg lot Samsung Galaxy S6 være ute over natten. Jeg våkner i morges, og det var på 6% batteri, ok ikke noe problem, jeg kobler den bare til USB-laderen. Jeg sjekker det omtrent en time senere, og det lades ikke i det hele tatt. Gjennom prøving og feiling er dette det som skjer:

- Telefonen min lades ikke med USB-ledningene via stikkontakten eller PC-en. Jeg brukte to forskjellige ladere, og ingenting skjedde. Jeg byttet også uttak, og det vil fortsatt ikke lade seg. Jeg brukte min kones Galaxy S7, og den ladet seg helt fint som en Samsung-nettbrett.

- Telefonen min lades på en trådløs lader, helt fint. Det er ikke hurtiglading, men det lades imidlertid veldig sakte.

- Jeg slo av telefonen og startet den i sikker modus og prøvde å lade den med USB-ledningene, men likevel ingenting.

Svar : Så, i utgangspunktet lades telefonen din ved hjelp av S7s lader. Jeg tror det virkelige problemet er med laderen, og siden du allerede har gjort den grunnleggende feilsøkingen til ingen nytte, er det på tide å kjøpe en ny lader.

Galaxy S6 Edge Plus sitter fast på oppstartsskjermen etter å ha blinket en fastvare

Problem : Etter å ha blinket DN5 rom (ditto note 5), sitter oppstart fast på første skjerm, der det står Samsung Galaxy S6 Edge Plus, også tilpasset binær FRP låst .. Jeg klarer ikke å blinke fastvare da telefonen ikke vil koble til PC, “ ukjent enhet ”feil. Kan ikke starte opp i gjenoppretting twrp, men vil starte i nedlastingsmodus, men igjen vil ikke koble pc med usb ... jeg har også gått så langt som å ta ryggen og koble fra alle kontaktene og forlate den, og håper den kan tilbakestilles, alt tilbake sammen, ingen forandring, fremdeles fast på skjermen ... telefonen har vært slik i 2 uker nå, noe hjelp ville være en slik livredder, å også jeg har tatt den til et privat verksted da jeg ikke har noen garanti, butikken kunne ikke blinke det heller ... vennligst la det være en løsning gutter? Lades også telefonen opp fra PC når den er koblet til i nedlastingsmodus?

Svar : For det første, ja, telefonen kan lade seg hvis den er koblet til PC, selv om den er nedlastingsmodus. For det andre, prøv å laste ned og installere Smart Switch på datamaskinen din bare for å forsikre deg om at det ikke er et driverproblem.  

I utgangspunktet er telefonen myk muret, og det eneste som kan redde den er ved å blinke firmware eller den forrige som fungerer. Du har ikke nevnt hvordan Odin ser enheten, så prøv å starte Odin først og starte i nedlastingsmodus før du kobler enheten til datamaskinen din. Hvis den ikke gjenkjenner den fremdeles, må du virkelig finne en tekniker som blinker en fungerende firmware på den. Det kommer ikke til å bli en enkel jobb, siden telefonen var fullstendig rotet opp.

Galaxy S6 Edge Plus lades ikke, men viste ladeskilt

Problem : Da jeg koblet til telefonen min for rundt 6 timer siden, fant jeg ut senere at den ikke lades. når du holder nede strømknappen, vil bare batterisymbolet med lynet dukke opp, men ingen prosentandel eller noen ord. den sa 1% en gang jeg prøvde å slå den på, men annenhver gang bare batterisymbolet.

Svar : Bare vær sikker på at du bruker den originale laderen, og slå deretter av telefonen og se om den lades når den er koblet til. Hvis den fortsatt ikke lades, selv når den er slått av, kan du prøve å koble den til datamaskinen og se om den lades. sakte. Hvis fortsatt ikke, så må du virkelig få det sjekket av en tekniker. Jeg vet ikke om telefonen har fått fysisk eller flytende skade, men teknologien vil finne ut av det.

Galaxy S6 Edge Plus sitter fast under oppstart

Problem : Etter en hard fabrikkinnstilling etter å ha hatt problemer med 6.0-oppgraderingen, starter smarttelefonen på nytt kobling til wifi. Jeg gir google-tjenester tillatelse og stopper ved "Klargjør enhet for første gangs bruk, dette kan ta 3 til 4 minutter." Den starter på nytt og gjør det samme. Jeg har tørket cachen og tilbakestilt fabrikken mange ganger og får det samme resultatet.

Svar : Da er det et fastvareproblem. Jeg foreslår at du blinker lagerprogramvaren manuelt ved hjelp av Odin via en datamaskin. Det er en risikabel prosedyre for ikke å nevne moderat komplisert. Så hvis du ikke er komfortabel med å gjøre det selv, foreslår jeg at du tar telefonen til en tekniker umiddelbart.

Galaxy S6 Edge Plus lades ikke

Problem : Telefonen lades ikke. Et grønt lys blinker, men forblir på null, jeg bruker andres ladere og tenker at det er noe galt med laderen min. Ladet også telefonen mens den var på 13% prosent, og da jeg sjekket den, var den på 0%. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg leser om tilbakestilling og omstart, men jeg kan ikke engang få logoen til å komme opp. Vennligst hjelp, jeg har nettopp fått telefonen i november og har ikke lenger garantiinformasjonen, og jeg har ikke en plan, jeg har en måned til måned plan.

Svar : Er disse kostnadene du brukte for Galaxy S6 Edge Plus eller ikke? Hva skjer hvis du kobler telefonen til en datamaskin? Dessuten, hvis telefonen har et tappet batteri, og hvis du kobler til laderen, bør det være et rødt lys som vil vises, ikke grønt. I utgangspunktet er det et problem her, og jeg vil virkelig vite om telefonen på en eller annen måte led væske eller fysisk skade. Jeg foreslår at du tar den med til en butikk og lar teknologien gjøre noen tester, men prøv å se hvordan telefonen reagerer hvis du gjør tvungen omstartprosedyre; trykk og hold volum ned-knappen og av / på-tasten sammen i 15 sekunder. Hvis telefonen starter på nytt, bør den lade, hvis den fortsatt ikke er, trenger telefonen profesjonell hjelp.

Galaxy S6 Edge Plus vil ikke lades eller slås på

Problem : Jeg la meg i går kveld og hadde rundt 6% batteri igjen, så jeg koblet til laderen og gikk i dvale. Jeg våknet i morges, og skjermen min er svart, lades ikke, ikke noe ikon, ingen LED-lys, ingenting! Så jeg lurte på om dere hadde noen anelse om hva som kunne være galt, jeg tror batteriet mitt er tomt. Takk!

Svar : Systemkrasj. Som et resultat vil ikke telefonen lade, slå på eller svare. Løsningen er å trykke og holde nede Volum ned og Av / på-tastene i 15 sekunder, og telefonen skal starte på nytt. Hvis den fremdeles ikke lades, kobler du telefonen til og gjør det samme; sørg for at du trykker og holder nede Volum ned-knappen før av / på-tasten.

Galaxy S6 Edge Plus lades en kort stund, og start deretter

Problem : Telefonen min lader konstant fantom. Hvert par minutter og ikon dukker opp og sier noe, men jeg kan ikke lese det. Det dukker opp. Forsvinner i løpet av et sekund. Ved siden av startskjermknappen kommer en liten 'boble' opp som om laderen min er koblet til, men det er den ikke. Jeg prøvde en hard reset i sikker modus. Fungerte ikke. Tok også en liten Bobby-pinne for å rengjøre USB-porten som lades på telefonen min, fungerer fortsatt ikke. Et års ideer?

Svar : Det virker som en løs forbindelse. Koble telefonen til og prøv å holde den i visse vinkler for å se om du kan få den til å lade, hvis ikke, prøv å koble den til datamaskinen. Det må oppdages og lades, men hvis ikke, så er det et problem inne og bare en tekniker kan gjøre noe med det.

KOBLE TIL OSS

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.