Galaxy S6 Nylige apper og tilbakeknapper fungerer ikke, andre problemer

For de av dere som leter etter løsninger på dine egne # GalaxyS6-problemer, kan denne artikkelen hjelpe. Vi gir deg 5 andre problemer her, inkludert om en S6 Recent apps og Back-knappene som ikke fungerer.

s6

Nedenfor er de spesifikke emnene vi diskuterer i dag:

 1. Galaxy S6 fryser og viser jevnt grønt lys
 2. Galaxy S6 Nylige apper og tilbakeknapper fungerer ikke
 3. Galaxy S6 mistet muligheten til å sende SMS etter å ha tappet nummeret for ubesvarte anrop
 4. Apper på Galaxy S6 lastes ikke riktig | Galaxy S6-samtaler fortsetter å falle
 5. Galaxy S6 GPS fungerer ikke som den skal

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Galaxy S6 fryser og viser jevnt grønt lys

Jeg gikk til sengs rundt klokka 23.00 og koblet til laderen. Jeg våknet rundt klokken 04.00 og tok opp telefonen min for å sjekke tiden og den ville ikke slått på. Det var et grønt lys øverst til venstre på telefonen som var på. Ikke å blinke eller gå av og på, det ble bare å fortsette. Jeg prøvde å koble fra telefonen, og ingenting skjedde. Jeg holdt nede av / på- og volum ned-tasten i omtrent 10 sekunder, og den startet opp og spurte hva slags modus jeg ønsket å starte telefonen i. Jeg valgte normalmodus og telefonen startet normalt. Er det noe jeg burde være bekymret for? Hva forårsaket dette? Jeg merker når telefonen min blir satt i stand ved det grønne lyset, og det ser ut som det gjorde tidligere, den eneste forskjellen er nå når jeg trykker på startknappen den slås på igjen. Tidligere ville det ikke slå på når jeg trykket på hjem-knappen. - Vil

Løsning: Hei vil. De eneste to atferdene et grønt lys på en Galaxy S6 burde gjøre, er å enten lyse og blinke. Lysende grønt lys er en indikasjon på at telefonen er fulladet eller koblet til en lader. Et blinkende grønt lys derimot kan også bety at batteriet er fulladet. Vi er ikke sikre på om du bare ser et glødende grønt lys, men vi har ikke hørt om dette problemet på andre Galaxy S6-telefoner, enda mer enn et år i 2015, Samsungs flaggskip har blitt utgitt. Dette må være et isolert tilfelle, så prøv å tilbakestille fabrikken og se om det vil endre noe. Her er trinnene for hvordan du gjør det:

 • Slå av Samsung Galaxy S6.
 • Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 • Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 • Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 • Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 • Trykk på Volum ned-knappen igjen til alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 • Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Problem nr.2: Galaxy S6 Nylige apper og tilbakeknapper fungerer ikke

Hei. Så i en måned eller to har jeg hatt problemer med Galaxy S6. Det startet enkelt med at de siste appene og tilbakeknappen ikke fungerte, så jeg har brukt telefonen med fingerferdighetsnøkkelkartet i 3 måneder. Så begynte det å slå seg av på tilfeldige tider og slå på igjen, noen ganger ville det ikke engang slå på igjen. Jeg tok den med til min lokale Verizon-butikk, fyren sa at det var fordi jeg ikke hadde noe minne igjen og telefonen ikke kunne fungere skikkelig (jeg hadde mindre enn en GB minne igjen), så jeg tok omtrent ti konserter med bilder og videoer av telefonen min, og problemet vedvarte. i løpet av den siste dagen har telefonen gått fullstendig.

Jeg var vant til å starte på nytt der du trykker på av / på-knappen og volum ned-knappen, så jeg har gjort det når telefonen slås av. telefonskjermen var svart og det var et strålende blått lys i et par timer, og telefonen glødde varmt. endelig reagerte den på omstart. jeg koblet den til en lader forlot rommet, kom tilbake og telefonen hadde slått seg av igjen. men denne gangen var det annerledes: det er ikke noe rødt lys mens det er koblet til laderen, og hver gang jeg trykker på av / på-knappen, lyser blitsen til kameraet. Det gjør dette når jeg kobler til laderen. Jeg holdt den koblet til over natten og ingen endring. det reagerer verken på omstart eller hovedstart på nytt, der du trykker på volum opp-tasten og start-tasten.

Jeg er på ferie i Europa og har mange bilder som jeg vil lagre. på dette tidspunktet ville jeg normalt bare få en ny telefon, men det er det faktum at jeg er ute av landet som gjør det til en mer alvorlig situasjon. Jeg har prøvd å lese litt om situasjonen, og den vanligste tingen jeg ikke finner andre steder er at lyset blinker på baksiden når jeg trykker på av / på-knappen. Jeg vil virkelig vite hva dere synes og om det vil være mulig å lagre bildene mine. Takk skal du ha. - Slater

Løsning: Hei Slater. At to berøringsknapper (Nylige apper og Tilbake-knapper) ikke fungerer, burde ha fortalt deg at du trenger å få sjekket maskinvaren. Legg til andre symptomer som overoppheting og manglende oppstart normalt, og du har en solid maskinvarefeil. Du må få reparert telefonen, slik at du kan slå den på igjen og lagre bilder og filer. Vi kan ikke se logikken med å ha mangel på lagringsplass eller minne, noe som fører til berøringsknapper for å slutte å fungere ordentlig. Verizon-representanten du konsulterte må sikkert ha feildiagnostisert problemet. Når det gjelder løsningen på din side, er det ingenting du virkelig kan gjøre. Ta telefonen til et Samsung-servicesenter slik at de kan se på det.

Problem nr.3: Galaxy S6 mistet muligheten til å sende SMS etter å ha tappet nummeret for ubesvarte anrop

Så min fars Galaxy S6 opptrer rart når han får en ubesvarte samtale. Hvis han vil sende en tekst til det tapte anropsnummeret, sveiper han vanligvis det tapte anropet til venstre, og skjermen tar deg til tekstappen og skriver inn telefonnummeret automatisk. alt du trenger å gjøre er å skrive meldingen i tekstboksen.

For 3 timer siden sluttet det å skrive inn telefonnummeret automatisk. Når du sveipet et ubesvart anrop i loggen til venstre for å sende en melding til det nummeret, legger den ikke lenger inn kontaktnummeret for deg. Tekstappen ber deg om å oppgi en mottaker som om du ikke hadde svevet kommandoen i samtaleloggen for å sende tekst til det bestemte nummeret fra den tapte samtalen.

Hva skjer med det?

Jeg vet at det fungerer på notat 5, jeg har bare sjekket det. Men for 3 timer siden sluttet den å jobbe på min fars S6.

Allerede kalt Sprint & Samsung. De tilbakestiller telefonen eksternt, startet den på nytt, men det har ikke løst problemet. De er stubbe.

Samme som om du hører på en telefonsvarer og fra talepostapplikasjonen klikker du på knappen for å sende et sms til det nummeret som ringte og etterlot den talemeldingen, den vil ikke legge inn nummeret automatisk i mottakerdelen av tekst-app.

Det spør deg som om du aldri allerede hadde valgt hvilket nummer du skulle skrive. - JR

Løsning: Hei JR Installerte faren din noe som en app, appoppdatering eller Android-oppdatering før du la merke til problemet? Hvis han gjorde det, prøv å tørke hurtigbufferen og dataene i Messages-appen. Dette er hvordan:

 • Gå til Innstillinger-appen.
 • Trykk på applikasjoner.
 • Velg Administrer applikasjoner.
 • Trykk på Alle-fanen.
 • Se etter og trykk på meldingsappen.
 • Trykk på Lagring.
 • Derfra vil du se knappene Clear Cache og Clear Data.

Husk at når du trykker på Fjern data-knappen, slettes eksisterende SMS- og MMS-logger. Sørg for å lagre viktige samtaler først før du gjør denne løsningen.

Hvis ingenting vil endres etter å ha tørket hurtigbufferen og dataene i Meldinger-appen, oppdaterer den neste logiske løsningen hurtigbufferpartisjonen. Dette er hvordan:

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 • Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 • Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 • Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 • Trykk på av / på-knappen for å velge.
 • Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 • Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Problem nr. 4: Apper på Galaxy S6 lastes ikke riktig | Galaxy S6-samtaler fortsetter å falle

Hallo. Riktignok droppet jeg telefonen min, men jeg så den over umiddelbart etter, og den var helt greit og fungerte bra også. Omtrent en måned senere gikk jeg rundt og telefonen min lå i lomma. Da jeg tok den ut, la jeg merke til at det hvite arket på baksiden skiltes fra plastdekselet (som siden har falt helt av).

Siden da har jeg lagt merke til at noen av appene mine tar lengre tid enn vanlig å laste inn som Chrome og Uber-partner. dette varte i kanskje et par uker, og nå, siden det for noen dager siden har hatt store problemer. Telefonen min vil si at den får 4G og noen få barer, og appene vil starte opp, men ikke lastes i det hele tatt. Chrome sier at jeg er frakoblet, Uber bare laster og laster, Facebook vil bare være tomt.

Noen få barer har alltid vært mer enn nok, pluss at jeg bor i LA hvor det er service overalt. Det vil fungere raskt og fint på Wi-Fi, og selv om jeg har helt fulle barer, men ikke noe mindre. Det vil også slippe samtaler, jeg må ringe wifi. Hvis det hjelper, blir batteriet veldig varmt, og det ser ikke ut til å holde noe i tillegg.

Jeg har snakket med T-Mobile, og de sa at alt ser bra ut, men jeg hadde fulle barer der, så jeg kunne ikke demonstrere. Jeg prøvde en tilbakestilling av fabrikken, jeg leste artiklene på dette nettstedet og har tørket cachen og startet den også i sikker modus. Ingen av disse har løst problemet. Vennligst hjelp hvis du kan. Takk skal du ha. - Elisa

Løsning: Hei Elisa. Det er bare så mye en bruker som deg kan gjøre for å løse et smarttelefonproblem. Hvis forslagene våre ikke hjalp på noen måte, må det være noe annet som er utenfor en programvareløsning å fikse. Å tørke cachepartisjonen og tilbakestille fabrikken er mer enn nok til å vanligvis løse programvareproblemer. Fordi ingenting endret seg etter å ha gjort dem, kan du trygt anta at maskinvare må ha skylden. Telefonbytte skal være den eneste oppløsningen som er igjen for deg.

Problem nr.5: Galaxy S6 GPS fungerer ikke som den skal

Jeg har en Galaxy S6. Jeg har problemer med at GPS ikke kan finne noe signal. Jeg har lastet ned appene GPS Status, Active GPS og GpsFix, alt til relativt ingen nytte.

Jeg har ikke Yahoo Weather-appen installert, som jeg vet har vært kjent for å forårsake et problem. Jeg prøvde til og med å deaktivere Unified Daemon (EUR) for å se om det ville hjelpe.

Til slutt prøvde jeg å avinstallere oppdateringene for Maps-appen. Dette hadde faktisk suksess da GPS Status-appen fortalte meg at jeg var i stand til å koble til 10-12 av de 28 satellittene. Men når jeg først gikk inn og ut, har det ikke klart å koble til igjen. Den finner ingen satellitter.

Jeg prøvde metoden jeg hadde lest på dette nettstedet for å tømme hurtigbufferen på hele telefonen. Det fungerte ikke. Jeg er så forvirret over hva mitt neste skritt skal være å få GPSen min til å fungere! Takk for råd! - Mitchell

Løsning: Hei Mitchell. Som alle andre problemer for Galaxy S6, kan GPS-problemet ditt enten være forårsaket av programvarefeil eller maskinvarefeil. Den generelle regelen for å fikse problemet endres derfor ikke. Hvis du allerede har prøvd all feilsøking av programvaren, slik som å tørke systembufferen eller tilbakestille fabrikken, ikke fungerte, er den neste tingen du vil gjøre, å få telefonen byttet ut.

Som en hvilken som helst komponent i smarttelefoner, kan GPS-sensoren komme med eller uten et problem etter at du har fjernet boksen din. Når det gjelder programvarejusteringer, er du begrenset til å endre nøyaktighetsnivået for GPS-sensoren, for eksempel å velge Høy nøyaktighet som lokaliseringsmetode under Innstillinger> Personvern og sikkerhet> Plassering> Lokaliseringsmetode.

Å sørge for at posisjonstjenester er riktig konfigurert under Innstillinger> Personvern og sikkerhet> Plassering> Googles posisjonsrapportering kan hjelpe eller ikke.

Noen ganger gjør oppdateringen av enhetens GPS-data susen. Du kan gjøre dette ved hjelp av en tredjepartsapp fra Google Play Store. Bare installer GPS Status & Toolbox og begynn å slette GPS-dataene.

I noen tilfeller har kalibrering av en annen sensor, kompasset, bidratt til forbedret GPS-nøyaktighet. Både kompasset og GPS hjelper en bruker med å oppgi nøyaktig plassering og peiling, slik at det er et must å sørge for at kompasset fungerer som det skal. Den enkleste måten å kalibrere et Android-kompass er via en app. Prøv å bruke apper som GPS Essentials til å gjøre jobben.

Igjen, hvis du allerede har prøvd alle tipsene ovenfor, kan du satse på at GPS-sensorproblemet er maskinvarerelatert.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.