5 beste sjakkspillapp for Android i 2020

Sjakk er et av de mest spennende, men frustrerende spillene der ute, men med den beste Android-sjakkappen blir det lettere å spille. Det er kanskje ikke så populært som konvensjonelle brettspill, men gitt mengden innsats og mental trening som sjakk krever, er det høyt ansett som et av de mest dyktige spillene der ute. Så å mestre spillet er ikke en enkel jobb. Det er hundrevis og tusenvis av spillere der ute som spiller sjakk hver dag. Så hvordan blir du på nivå med disse spillerne? Vel, ved å øve på repeterende selvfølgelig. Det finnes en rekke spill og apper for håpefulle sjakkspillere som kan forbedre sjakkspillet deres.

For de som allerede har en riktig forståelse av sjakk, er det ingen grunn til at de ikke skal bruke litt tid på å spille mot andre spillere over hele verden eller med vennene sine. Vi skal også snakke om apper som kan hjelpe deg når du spiller sjakk ved å bruke et skikkelig brett og vil holde orden på tiden. Det er også en app som hjelper deg å lære noen nye taktikker i sjakk for å fange andre spillere i labyrinten din. Det er noe her for alle.

Beste sjakkspillapp for Android

beste android sjakk app

1) Sjakk - Spill og lær

Akkurat som navnet antyder, hjelper denne appen deg med å lære det grunnleggende om sjakk og deretter fortsette å nå store høyder ved å spille spillet. Du kan spille med ekte spillere over hele verden og til og med samhandle med dem under spillet, og legge til mer krydder i sjakkkampene dine. Du kan til og med spille mot AI eller datamaskin for å finpusse ferdighetene dine før du spiller mot ekte motstandere. Datamaskinen vil også analysere hvor du gikk galt, og hjelpe deg med å gjøre de nødvendige justeringene for å unngå feil i fremtiden.

Appen kommer fra chess.com, som har et stort antall brukere og sjakkspillere. Du kan til og med logge på fora for å få detaljert kunnskap om spillet eller bare diskutere aspekter av denne appen. Det er over 20 temaer og tavler å velge mellom, så det er ingen mangel på kvalitetsmiljøer å spille dette spillet i. Hvis du er en absolutt amatør til spillet, kan du få mye kunnskap ved å bruke videoopplæringen i appen. Dette er også den beste appen vi kan anbefale å bare lene deg tilbake og nyte et parti sjakk med venner eller familie. Appen er gratis, men det er annonser og kjøp i appen om bord. Du trenger en Android-smarttelefon eller et nettbrett med minst versjon 4.4 eller nyere for å kjøre dette spillet.

Last ned den nå: her

beste android sjakk app

2) Spill Magnus

Dette spillet er designet for å spille som stormester Magnus Carlsen, noe som betyr at du må oppgradere spillet ditt for å slå Magnus. Spillet innebærer ikke at Carlsen spiller selv, men en algoritme som har analysert Carlsens spillemetode og bygget en AI-versjon av den. Det er unødvendig å si at dette ikke er ditt kjørespill. Den tilbyr for øyeblikket spill for en spiller, selv om utviklerne nevner at støtte for flerspiller vil bli inkludert snart. Velg spillere kan til og med kvalifisere seg til å spille Magnus live på et hemmelig sted hvert år.

Hvis du føler at sjakkferdighetene dine er gjennom taket, anbefaler vi at du prøver dette spillet. I tillegg til å la deg forbedre ferdighetene dine, er det også den ekstra bonusen å spille med sjakkverdensmesteren selv. Ingenting kan slå det. Appen er gratis å laste ned, men noen funksjoner krever at brukerne foretar et kjøp i appen. Heldigvis er det ingen annonser her, så du kan fortsette å spille naturlig uten at annonser forstyrrer flyten din. Appen har blitt lastet ned nesten en million ganger, noe som forteller oss at den er ganske populær der ute. Når det gjelder kompatibilitet, så lenge du har en smarttelefon eller et nettbrett med Android 4.0.3, bør du være god.

Last ned den nå: her

beste android sjakk app

3) DroidFish Chess

Basert på den robuste Stockfish sjakkmotoren, tilbyr DroidFish det samme settet med funksjoner, men med et unikt sett med brett og temaer å velge mellom. Du kan til og med legge til eller fjerne sjakkmotorer etter eget valg fra listen gitt av utvikleren. Brukergrensesnittet er ganske grunnleggende, noe som ikke er spesielt bekymringsfullt siden spillet ikke avhenger for mye av grafikk. Det er en dedikert klokke ombord her, noe som gjør den mye mer lik et vanlig sjakkspill.

Enkelte mindre funksjoner som vibrering og lyd kan også kontrolleres av brukeren. Disse modusene kan stilles inn slik at brukeren får beskjed om dette når datamaskinen foretar et trekk. Det er litt ukonvensjonelt sammenlignet med andre sjakkspill her, og noen ganger er det det vi virkelig trenger fra et mobilspill. Spillet lar deg importere, eksportere eller redigere PGN etter eget valg. DroidFish er et gratis Android-spill, og har ingen kjøp i appen eller annonser om bord. Den oppdateres ofte av utvikleren, slik at du kan være trygg på å få informasjon om nye funksjoner med jevne mellomrom.

Last ned den nå: her

beste android sjakk app

4) Sjakkklokke tidskontroll

Dette har ikke noe spill i seg selv, men appen gir i stedet brukerne muligheten til å få en klokke for sjakkespill i den virkelige verden. Helheten på telefonens skjerm blir konvertert til en klokke, slik at du ikke trenger å bekymre deg for synlighet. Dette er en helt annen app enn de vi har nevnt ovenfor, men er like nyttig med tanke på at det alltid er viktig å holde en tidtaker på kampene dine. Spilleren må bare trykke på siden av skjermen når de er ferdig med å flytte, akkurat som de ville gjort på en skikkelig sjakkklokke. Det er beleilig plassert pause- og tilbakestillingsknapper på skjermen. Brukerne anbefales å være forsiktig her, da de ved et uhell kan trykke på pause eller nylig-knappen etter endt trekk. Siden dette er en ganske grunnleggende app, vil ikke utvikleren dra fordeler av den. Den kan lastes ned gratis,og det er ingen kjøp i appen om bord. Spillet er kompatibelt med enheter som kjører Android 4.0.3 og nyere.

Last ned den nå: her

beste android sjakk app

5) Chess Tactics Pro (puslespill)

Denne appen gir deg innsidekunnskap om sjakk ved å gi deg oppgaver å løse. Det er forskjellige nivåer å velge mellom, så du kan prøve denne appen uavhengig av din ekspertise. Oppgavene blir gjort tilgjengelig hver dag for å sikre at du forblir hekta på appen. Det er også en rekke styretemaer å velge mellom, så du trenger ikke å bekymre deg for å kjede deg av brettopplegget etter langvarig samhandling med spillet. Spillet fungerer akkurat som annonsert, og utvikleren er veldig stolt av at det ikke er noen problemer eller unødvendige nedgangstider med spillet. Det er gratis å laste ned, selv om du må håndtere annonser. Det er imidlertid kjøp i appen for å gjøre livet ditt mye enklere. Den beste Android-sjakkappen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0.3 og nyere.Utvikleren har optimalisert dette spillet for både smarttelefoner og nettbrett, så det er mye moro å oppleve hvis du eier en større enhet.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.