Hvordan fikse en Samsung Galaxy S6 som fortsetter å starte / starte på nytt og andre problemer med strøm og batteri

Det har vært mange tilfeldige omstartproblemer vi mottok fra eiere av Samsung Galaxy S6 (#Samsung # GalaxyS6), og det er alarmerende. Jeg har gått gjennom å lese disse meldingene, og jeg kan gruppere dem i tre:

 • Tilfeldig omstart etter firmwareoppdatering
 • Enheten starter på nytt etter at den er slått av alene
 • Hyppig omstart uten tilsynelatende grunn

Galaxy-S6-holder-omstart

Hvis noen av disse problemene skjer med deg, er det du trenger å gjøre:

 • Hvis telefonen startet på nytt tilfeldig etter en oppdatering, er det bare noen korrupte cacher som forårsaker problemet. Tørking av hurtigbufferpartisjonen bør være det første du gjør, og hvis den mislykkes, må du sikkerhetskopiere dataene og gjøre hovedinnstillingen.
 • Hvis S6 slås av alene uten tilsynelatende grunn og begynner å starte på nytt, kan det være et batteriproblem. Prøv å se om telefonen kan være slått på hvis den er koblet til.
 • For hyppige omstart som skjedde utenom det blå, kan du prøve å starte enheten i sikker modus. Hvis den fortsatt starter på nytt i den tilstanden, er det et fastvareproblem. Tørk hurtigbufferpartisjonen, og deretter tilbakestiller hovedet hvis førstnevnte ikke løste det.

Nå, for andre strøm- og batterirelaterte problemer som jeg siterte i denne artikkelen, er her listen. Klikk på lenken for å hoppe til et problem ...

 1. S6 fortsetter å starte på egenhånd eller slå den av uten tilsynelatende grunn
 2. Galaxy S6-skjermen ble svart på grunn av fysisk skade
 3. S6 fortsetter å vise varsel om deling av strøm og dokkingadvarsel
 4. Tilfeldige apper fra Google Play Store dukker opp
 5. S6 frøs, lades ikke og slår seg ikke på
 6. Straight Talk Galaxy S6 kan ikke oppdatere firmware
 7. Galaxy S6 lader ikke eller kan ikke lade batteriet helt, hurtiglading fungerer ikke
 8. Galaxy S6 lades ikke på grunn av vannskader
 9. Fulladet S6 slått av og slår seg ikke på igjen
 10. S6 gikk tom for batteri, men nådde 42% etter noen minutters lading

Hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til feilsøkingssiden og se etter problemer som ligner på din. Du kan da bruke løsningene vi ga. Hvis de ikke fungerer, fyll ut dette spørreskjemaet og trykk på send for å kontakte oss.


S6 fortsetter å starte på egenhånd eller slå den av uten tilsynelatende grunn

Problem : I det siste har telefonen startet på nytt av seg selv, da vil den bare slå seg av. Jeg har også innsett at tilkoblingsfeltet er tomt (vanligvis hvitt). Jeg har trukket ut SIM-kortet og gjort en tørk cache-partisjon, men problemet oppstår fortsatt. Jeg lurte på hva jeg kan gjøre, uten å måtte foreta en tilbakestilling av fabrikken (jeg klarte ikke å sikkerhetskopiere personlig informasjon. Siden skjermen ville slå på i noen sekunder, ble den tom).

Feilsøking : Det er vanskelig for oss å faktisk foreslå en løsning på dette problemet bare fordi vi ikke vet hva som skjedde med telefonen din. Hvis det med en tilfeldighet ble vått eller led av væskeskader, ikke prøv å feilsøke det, i stedet sende det inn for reparasjon eller videre kontroll.

Men forutsatt at det ikke pådro seg noen skader, og dette problemet bare startet helt ut av det blå, kan det bare være en app eller et fastvareproblem. For å utelukke disse mulighetene, prøv å starte telefonen i sikker modus:

 1. Slå av Galaxy S6.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 3. Når 'Samsung Galaxy S6' vises, slipper du umiddelbart av / på-tasten og holder deretter nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde volum ned-knappen til telefonen er ferdig med omstart.
 5. Når du ser Sikker modus nederst til venstre på skjermen, slipper du knappen.

Hvis enheten fortsatt starter på egenhånd, er det et fastvareproblem, og det er ingen andre prosedyrer du kan prøve å fikse dette problemet enn master reset. Men før det, prøv å koble telefonen til datamaskinen din for å først se om du kan sikkerhetskopiere dataene dine før telefonen starter på nytt og for det andre for å se om den fortsatt starter på nytt, selv med en stabil strømkilde som hjelper batteriet med å slå på komponentene .

Det er en sjanse for at det er et batteriproblem, og hvis du kobler telefonen til en datamaskin, kan det bare stoppe omstart på nytt midlertidig. I dette tilfellet er alt du trenger å gjøre å kjøpe et nytt batteri til enheten din, la teknologien erstatte det for deg, og alle dataene dine blir lagret.

Galaxy S6-skjermen ble svart på grunn av fysisk skade

Problem : For et par dager siden droppet jeg telefonen mens jeg kjørte sykkelen. Det var en sprekk i nærheten av volum opp-knappen, men bortsett fra at det ikke er noe galt med skjermen. Først reagerte telefonen delvis ikke, noen ganger virket den og noen ganger ikke. Noen få minutter senere dukket det imidlertid opp et lilla lys på siden av telefonen som stadig ble større og spredte seg over telefonen. Nå var telefonen ikke reagerende, så jeg prøvde en omstart, noe som ikke hjalp. Nå er hele skjermen min svart, og når jeg prøver å slå den av, kan jeg bare høre lyden, men ikke se noe. Hjelp meg!

Forslag : Tilsynelatende er selve skjermen skadet og ikke bare digitalisereren. Når det er sagt, må du få den erstattet og basere deg på beskrivelsen din, jeg tror du ikke kan bruke garanti for det. Bare send den inn for reparasjon, og teknologien vil fortelle deg om skjermpanelet trenger utskifting og hvor mye du skal bruke på det.

S6 fortsetter å vise varsel om deling av strøm og dokkingadvarsel

Problem : Fra i går har jeg vært utsatt for et problem. Samsung Gear VR starter automatisk med en tom skjerm og et kryssmerke nederst til venstre. Min S6 sitter fast må utføre en myk tilbakestilling for å komme tilbake selv etter at den går tilbake til samme app, og jeg kan ikke gjøre noe. Utførte en tilbakestilling av fabrikken og POWER SHARING POPS UP og en annen melding DOCK ER KOBLET. Jeg UTFØRT en tilbakestilling av fabrikken to ganger, men det samme problemet vedvarer. Vennligst hjelp.

Beslektet problem : Jeg koblet nettopp telefonen til den vanlige laderen, og det er det jeg har brukt siden jeg kjøpte telefonen for 18 måneder siden. Telefonen lades ikke, og det vises en melding om at jeg ikke kan lade, bruk den originale laderen. Jeg bruker allerede laderen jeg mottok med telefonen.

Svar : Det ser ut som om en pin eller to i USB-porten er feiljustert og berører andre. Du kan prøve å bruke et tannpirker for å rette dem ut, men hvis du føler deg ukomfortabel med det (eller frykter at du kan rote til telefonen enda mer), la en tekniker gjøre det for deg.

Tilfeldige apper fra Google Play Store dukker opp

Problem : Jeg har tilfeldige apper fra Google Play Store som jeg ikke har installert, dukker opp når jeg låser opp telefonen og til og med når telefonen har vært i bruk litt, uansett hva jeg gjør, selv om jeg bare stirrer på startskjermen. Ikke bare apper dukker opp tilfeldige nettsteder som sier at jeg vant noe. Vennligst hjelp virkelig irriterende akkurat fikk denne telefonen begynnelsen av februar.

Svar : Du må ha installert en app som førte disse annonsene, alt du trenger å gjøre er å finne den appen og avinstallere den, og forresten, sidene som stadig dukker opp og forteller deg å installere bestemte apper, er faktisk annonser. Hvis det er noe som forteller deg at du vant noe og spurte om informasjonen din, er det en phishing-svindel og aldri gir ut noe av informasjonen din.

Hvis du ikke finner den skyldige, er det bare å sikkerhetskopiere alle dataene dine og gjøre tilbakestillingen fra fabrikken:

 1. Gå til Innstillinger.
 2. Trykk på Sikkerhetskopi og tilbakestill.
 3. Trykk på Tilbakestill fabrikkdata.
 4. Les advarselen og trykk på Tilbakestill enhet.

S6 frøs, lades ikke og slår seg ikke på

Problem : Telefonen min ble varm og frossen, så jeg lot den sitte og i utgangspunktet fordi jeg ikke visste at jeg bare kunne holde på av / på-knappen og den andre tingen for å fikse den, og den ble bare slått av. Jeg la i laderen og skjermen lyser opp, men den vil ikke fortelle meg hvor stor prosentandel det er, og det fungerer bare ikke. Jeg har den på laderen, og den viser symbolet for lavt batteri og den har vært der i et par timer nå, men den forteller meg ikke prosentandelen, og jeg kan ikke slå den på.

Svar : Høres ut som det bare er et systemkrasj. Bare trykk og hold nede Volum ned og Av / på-knappene i 10 til 15 sekunder, så starter telefonen på nytt. Hvis det ikke er nok batteri igjen til å slå på komponentene, vil skjermen i det minste flimre. Du kan deretter prøve å koble den til, og det vil lade denne gangen.

Straight Talk Galaxy S6 kan ikke oppdatere firmware

Problem : Jeg har en Straight Talk Samsung Galaxy S6, og jeg har problemer med å oppdatere telefonen min. Det står at det er på Android-versjon 5.0.2, og det vil ikke la meg oppdatere Straight Talk Galaxy S6 til den nye versjonen av oppdateringen, og fortsetter å si at programvareoppdatering ikke er tilgjengelig. Prøv igjen senere, og jeg har prøvd å gjøre dette siden jeg fikk telefonen på Walmart.

Svar : Hvis det er en Straight Talk-variant du har, skal den ikke oppdateres. Tjenesteleverandøren støtter ikke firmwareoppgraderinger, og hvis du leser de fine utskriftene i vilkårene, er det nevnt der. Det eneste alternativet ditt er å ha telefonen rotfestet (farvel garanti) og installere en tilpasset ROM.

Galaxy S6 lader ikke eller kan ikke lade batteriet helt, hurtiglading fungerer ikke

Problem : Telefonen min, Galaxy S6 lades ikke. I løpet av 8 timer fra 9% til 88% ble det ladet når det var i flymodus. Det viser ikke hurtiglading i stedet for kabellading da jeg koblet til Samsung hurtiglader.

Forslag : Prøv å starte telefonen i sikker modus og se om den lades der, og i så fall betyr det at noen av de nedlastede appene dine tømmer batteriet raskere enn de forventes. Dessverre kan vi ikke finne de skyldige siden vi ikke kjenner appene du har installert. Det ville være lurt å starte feilsøking med apper du installerte før problemet startet. Eller du kan bare sikkerhetskopiere dataene dine og gjøre hovedinnstillingen:

 1. Slå av Samsung Galaxy S6.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Hvis telefonen likevel fortsatt tømmer batteriet raskere i sikker modus og nekter å lade raskt, er det mer sannsynlig at firmwareproblemet er, og det er fortsatt nødvendig å tilbakestille master.

Galaxy S6 lades ikke på grunn av vannskader

Problem : Telefonen min har vannskader og har vært i en bolle med ris over natten. I morges slo jeg på telefonen, den gikk bra, men gikk av ettersom batteriet var tomt nå vil det ikke lade seg. Vennligst hjelp.

Svar : Når det gjelder vannskader, kan vi virkelig ikke fortelle omfanget av problemet. I din, ser det ut til at kraften IC var den som ble berørt av det, det er derfor den nekter å lade. Men her er hva jeg vil at du skal gjøre med det: Trykk og hold Volum ned og Av / på-tastene i 10 til 15 sekunder. Selv om telefonen ikke starter opp, skal skjermen i det minste flimre. Etter det kan du koble den til for å lade den, og den skal. Hvis det ikke er tilfelle, må du virkelig sende det inn for reparasjon.

Fulladet S6 slått av og slår seg ikke på igjen

Problem : Telefonen var fulladet og slått av. Kan ikke slå den på og ingen indikasjon når den er koblet til laderen. Jeg vil hente bilder i galleriet. Hjelp vær så snill.

Beslektet problem : Telefonen har startet på nytt etter at den ble slått av og ikke ville slått på igjen, sier nå at den har null batteri og ikke vil lade.

Svar : Det er bare et systemkrasj, tror jeg. Prøv å trykke Volum ned og Av / på-tastene sammen i 10 til 15 minutter, den skal starte på nytt. Du kan også følge instruksjonene jeg siterte i denne feilsøkingsveiledningen.

S6 gikk tom for batteri, men nådde 42% etter noen minutters lading

Problem : Batteriet mitt ble tomt mens jeg trente på gitaren min med en app. Jeg satte telefonen på en hurtiglader, ventet til den var på 5%, og slått den på igjen. Da jeg slo på telefonen igjen, hadde jeg plutselig 42% batteri. Det er egentlig ikke et problem, men ... hva pokker skjedde akkurat?

Svar : Du har kanskje den raskeste laderen på planeten ... men jeg tror det bare er en unøyaktig batterilesning. Prøv å bruke telefonen med 42% batteri og se hvor lenge den varer. Eller du kan prøve å starte telefonen på nytt for å se om lesingen endres.

En annen prosedyre du kan gjøre for å rette opp dette er å slette systembufferen:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.