Galaxy S7 Google Voice Typing-funksjonen fungerer ikke som den skal, andre problemer

Dagens # GalaxyS7 feilsøkingsartikkel omhandler to apprelaterte problemer og et wifi-problem. Som vanlig er sakene nevnt her hentet fra korrespondanse fra noen medlemmer av samfunnet vårt. Vi håper du vil finne dette materialet nyttig.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Problem 1: Galaxy S7 Google Voice Typing-funksjonen fungerer ikke som den skal

Hei. Jeg bruker tale til tekst i ganske mange apper, inkludert Google, e-post og meldinger. Hver så ofte slutter det å fungere med enten Kan ikke nå Google i øyeblikket (vanligvis Google) eller Server ikke tilgjengelig. Google ER tilgjengelig hvis jeg skriver inn spørsmålet mitt. Jeg har lest og prøvd alle løsningene som er lagt ut på nettet bortsett fra myk eller hard omstart. Frekvensen er ubestemt, noen ganger vil den fungere i 3 dager eller så gå av, noen ganger bare 1 dag. Den midlertidige løsningen er å starte telefonen på nytt som alltid fungerer, men jeg ønsker en mer permanent løsning. Alle appene mine er oppdaterte. På grunn av den uberegnelige frekvensen, mistenker jeg at det kan være en bakgrunnsoppdatering som påvirker talen til tekst-funksjonen. For dette formål har jeg aktivert varsler om oppdateringer i håp om at jeg kan få øye på et mønster, men så langt, ikke hell, men det er fortsatt tidlige dager.Jeg er ganske logisk, men ikke en telefonveiviser, jeg forstår ikke lett finessene, så vær så snill å svare på ekte engelsk !! Svarene mine tilbake til deg kan være dager fra hverandre, siden hyppigheten av problemet ikke er løst, men jeg vil fortsatt overvåke det og vil svare så snart jeg har noe. Takk. - Carol

Løsning: Hei Carol. Hvis du bruker Google Voice Typing-funksjonen til å konvertere talen din til tekst og du har problemer med den, må årsaken være en av følgende:

 1. det er betydelig støyropp fra nærliggende omgivelser
 2. telefonens mikrofon kan være defekt, eller ikke i god posisjon til å ta opp stemmen din
 3. du har upålitelig eller treg internettforbindelse
 4. du uttaler ikke ord tydelig

Fix # 1: Minimer bakgrunnsstøy

Husk at Google Voice Typing-funksjonen i utgangspunktet er en datamaskinfunksjon. Det er ikke perfekt å filtrere ekstra støy fra omgivelsene. Selv om Google hevder at det fungerer bra selv med en støyende bakgrunn, kan det fortsatt ha problemer med å oppdage og gjenkjenne stemmen din. For å øke sjansene for at denne funksjonen fungerer ordentlig, kan du bare prøve å bruke den når du er i et ganske eller ikke for mye støy.

Fix # 2: Bekreft at mikrofonen fungerer som den skal

For å sjekke om telefonens mikrofon tar opp stemmen din tydelig, kan du prøve å ta opp deg selv i 10 sekunder og lytte til den. Hvis stemmen din høres robot ut, forvrenget, eller hvis det er for mye statisk i bakgrunnen, kan dette være årsaken til at Google Voice Typing-funksjonen mislykkes.

Gjør følgende for å ta opp stemmen din:

 1. Gå til startskjermen og trykk på Apper .
 2. Se etter Voice Recorder-appen. Hvis du ikke finner den, kan du se etter Samsung-mappen og åpne Voice Recorder derfra.
 3. Trykk på den røde knappen nederst.
 4. Ta opp et kort klipp av deg selv som snakker som om du bruker Google Voice Typing-funksjonen.
 5. Etter 30 sekunder, trykk på Stopp-knappen og lagre filen.
 6. Lytt deretter til den innspilte filen.

Fix # 3: Sørg for at du har rask internettforbindelse

Google Voice Typing-funksjonen fungerer best når du har en solid internettforbindelse. Husk at denne funksjonen ikke er avhengig av telefonen din alene. Når du har snakket, konsulterer den en ekstern server i Google for å transkribere ordene du sa, før den til slutt viser den på skjermen. Hvis du har flekkete mobilforbindelse, kan enheten miste forbindelsen til Google, noe som resulterer i at serveren ikke er tilgjengelig .

Fix # 4: Snakk tydelig

Å snakke for fort kan forvirre Google Voice Typing. Koble det sammen med en treg internettforbindelse, og du har en helt ødelagt opplevelse. Når du dikterer, kan du prøve å snakke i et normalt tempo, som det nyhetsmeldere vanligvis gjør.

Fix # 5: Installer app- og Android-oppdateringer

Vi er ikke klar over noen problemer med Google Voice Typing-funksjonen på dette tidspunktet, men akkurat det, sørg for å alltid installere app- og Android-oppdateringer for å minimere problemer. Hvis du er heldig og dette problemet faktisk er et kjent problem med mange enheter, kan Google frigjøre oppdateringen i neste oppdatering.

Problem 2: Galaxy S7 wifi-signal er svakt bare i visse deler av huset

Samsung S7 har hatt problemer med internett i huset mitt fra den første dagen jeg fikk det. Telefonen er omtrent 8 måneder gammel. Min telefons nettverksleverandør er Tesco mobile og bredbåndet leveres av Sky. Når jeg er i stuen, som har bredbåndsruteren i seg, eller når jeg er på soverommet mitt, som er rett over stuen, fungerer ikke internett på telefonen min ordentlig eller i det hele tatt. Jeg må slå Wi-Fi-tilkoblingen av og på igjen flere ganger bare for å få en Internett-side å laste inn, eller jeg må slå på telefondataene mine.

Merkelig i den andre halvdelen av huset der det er 2 soverom, badet og kjøkkenet mitt internett ser ut til å fungere bra, noen ganger må jeg slå telefonens Wi-Fi av og på igjen for å få en jevn forbindelse. Mamma og pappas hus har nøyaktig samme bredbåndsleverandør som jeg, men jeg har ingen problemer med telefonens internett i det hele tatt.

Også når vi dro på ferie til Robin Hoods Bay hadde jeg ingen problemer med Wi-Fi på telefonen der heller. Jeg hadde nøyaktig det samme problemet i to år med den siste telefonen min, som var en Samsung Galaxy Core Prime. Ingen andre i huset mitt har problemer med bredbåndet på telefonene eller nettbrettene. Det er bare telefonen min som har dette problemet. Og det forekommer bare i to rom. Hva gjør jeg? - Joe

Løsning: Hei Joe. Hvis telefonen din ikke har noe wifi-problem andre steder enn disse to stedene du nevnte, er det sannsynligvis på høy tid for deg å begynne å sjekke om det er mulig kilder til signalinterferens. I en vanlig husinnstilling kan de vanlige årsakene til at wifi-signalet svekkes eller forstyrres være en av følgende:

 1. Trådløse høyttalere . Mange trådløse høyttalere bruker 2,4 GHz eller 5 GHz bånd. Disse to bandene er tilfeldigvis de rutere også bruker. Selv om de fleste rutere er utstyrt for å minimere forstyrrelser, selv når det er andre enheter som bruker denne båndbredden, bør du likevel vurdere å sjekke den trådløse høyttaleren hvis du tilfeldigvis har en av disse to stedene.
 2. Noen eksterne skjermer og skjermer . Spesielle skjermer kan lekke harmonisk forstyrrelse i 2,4 GHz, spesielt i kanal 11 og 14. Prøv å slå av skjermer og se om det vil løse problemet.
 3. Defekte kabler . Kabler som kobler til datamaskinkomponenter som harddisker, har spesiell skjerming i dem for å minimere interferens fra ledningene. Hvis du har mange elektroniske enheter i de berørte områdene, kan du prøve å slå dem av en etter en til du begrenser den mulige kilden til forstyrrelser. Hvis du tror at en dårlig skjermet kabel er årsaken, kan du bare bytte den ut med en annen.
 4. Noen trådløse telefoner som kjører på 2,4 GHz eller 5 GHz-bånd . Noen trådløse telefoner som bruker 2,4 GHz eller 5 GHz båndbredde, kan føre til signalforstyrrelser når de brukes.
 5. Strømkilder i nærheten . Noen rutere fungerer kanskje ikke ordentlig når de er i nærheten av strømkilder som en kraftledning. Prøv å avstand fra ruteren din fra en linje som går i veggen og se om det vil hjelpe.
 6. Mikrobølgeovn . Vi kan ikke se noen grunn til at du har mikrobølgeovn i stuen eller soverommet, men for feilsøking kan det også føre til signalforstyrrelser.
 7. Glass og tykke, forsterkede vegger . Trådløst signal fra ruteren din kan ikke fungere ordentlig når det er glassvegger eller tykke vegger rundt. For eksempel kan det øvre gulvet i soverommet ditt være laget av tykt stål armert betong, så det er en sjanse for at wifi-signaler kanskje ikke kan trenge gjennom det.
 8. Andre trådløse enheter . Akkurat som visse dingser nevnt ovenfor, kan andre elektroniske enheter som bruker 2,4 GHz eller 5 GHz potensielt føre til signalproblemer. Noen av de vanlige elektronikkene du kan ha, kan inkludere trådløse kameraer, hvilken som helst form for mikrobølgesender, babymonitorer, trådløse CCTV-er og til og med andre rutere.

Hvis wifi-problemet ditt fortsetter, selv etter å ha sjekket alle elementene ovenfor, bør du vurdere å be internettleverandøren din om støtte, slik at de kan sende en profesjonell for å hjelpe deg med å finne ut av det.

Problem 3: Galaxy S7 edge Youtube-appen fortsetter å krasje

Jeg har en Samsung Galaxy S7 edge. Nylig la jeg merke til at YouTube-appen min ikke ville lastes inn. Etter at jeg hadde startet telefonen på nytt, fungerte appen i en periode, men ville igjen slutte å åpne. Spesielt vil den åpne YouTube-ikonet og ikke laste inn den faktiske appen. Jeg deaktiverte appen, tømte hurtigbufferen, ryddet partisjonen. Samme resultat, der appen vil fungere i en periode etter at du har startet telefonen på nytt og deretter sluttet. Det samme skjer med Netflix, Hulu og Amazon-video. I hovedsak slutter alle videostreamingsenheter på telefonen min å fungere etter en periode. Jeg har avinstallert hver nye app jeg lastet ned de siste ukene. Alt er oppdatert på telefonen min. Alle andre apper uten videostreaming fungerer helt greit på telefonen min. Jeg kan streame med Watch ESPN-appen og Google Movies-appen. Resultatene er de samme på WiFi og mobilnettverk. Ikke sikker på hva du skal prøve videre. Eventuelle råd vil bli satt stor pris på. - Vivek Kumar

Løsning: Hei Vivek. Gitt hvor liten historie du gir om telefonen din, er det ingen måte vi kan fortelle deg hva som skjer. Vi tror imidlertid at det enten er en nettverksfeil eller en dårlig kodet tredjepartsapp. For å sjekke, foreta en tilbakestilling av fabrikken og observer hvordan telefonen din fungerer etter hver eneste installering av Youtube-appen.

For å tilbakestille Galaxy S7 til fabrikken, følg disse trinnene:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet Ja - slett alle brukerdata ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Når du har tilbakestilt telefonen på fabrikk, må du sjekke hvordan Youtube-appen fungerer. Forsikre deg om at du ikke installerer noen annen app eller endrer noen nettverksinnstillinger som å legge til VPN-innstillinger på dette tidspunktet. Hvis Youtube-appen fungerer normalt, må du gjøre det samme for resten av appene som har et problem. Hvis problemet forsvinner helt etter at du har installert resten av appene dine på nytt, betyr det at det var en ukjent programvarefeil som forårsaket problemet.

Men hvis problemet kommer tilbake en gang etter at du har installert appene dine på nytt, må en av dem være årsaken.