Galaxy S5 primære lagringsenhet fortsetter å gå tom for plass, andre problemer med lagringsenheter

S5 SD-kort

Har du problemer med # GalaxyS5-lagringsenheten eller SD-kortet? Du kan finne dette innlegget som en nyttig guide for å fikse det. Dette er de spesifikke problemene som er diskutert i dette innlegget:

 1. Galaxy S5 kan ikke overføre filer til SD-kort
 2. Kan et SD-kort bli primær intern lagringsenhet i en Galaxy S5?
 3. Galaxy S5 primære lagringsenhet fortsetter å gå tom for plass
 4. Galaxy S5 slutter å gjenkjenne SD-kort om uker
 5. Galaxy S5 kan ikke åpne bilder og videoer på SD-kort etter at noen filer ble slettet
 6. Galaxy S5 “telefonlagring ikke tilgjengelig. Bytter til SD-kort ”feil

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.


Problem nr. 1: Galaxy S5 kan ikke overføre filer til SD-kort

Spørsmål 1: Dupliserte kontakter (mannen min og jeg deler en kontaktliste gjennom vår delte e-postadresse, og dette ser ut til å skape et problem) han har omtrent 300 kontakter, og jeg har bare omtrent 150. men det er også andre kontoer i blandingen Google, Microsoft ect .. Jeg løste problemet delvis ved å legge til kontaktene jeg ønsket fra mannelisten min og så KUN vise telefonkontaktene mine ... men det mangler fortsatt kontakter på listen min ... er det en måte å overføre eller endre listen en kontakt er vist inn? PS når du lagrer kontakter i en datafil, vil den lagre alle dataene i kontaktlisten som adresse ', andre telefonnumre, e-postadresse og notater?

Spørsmål 2. Telefonen ser ikke ut til å gjenkjenne SD-kortene våre. de vises i listen over lagring, men vi kan ikke overføre noe til kortene. det ser ut til å fungere, men lagringsbeløpene endres ikke ... Jeg klarte å koble telefonen min til datamaskinen og flytte kontaktlisten, bilder og andre ting til kortet .. men kan ikke gjøre det på selve telefonen ... En Verizon representant prøvde i butikken sin med et annet kort og hadde det samme problemet. Deres eneste svar var å fullstendig gjenopprette telefonen til fabrikken og starte på nytt. mannen min nekter. og jeg liker egentlig ikke dette heller. Det tar dager med å fikle med telefonen for å få den hvis vi vil ha den. vennligst hjelp (ps Jeg så nettopp FAT32-formatet ditt, kanskje jeg kan prøve dette, men må flytte tingene på kortet mitt til datamaskinen) - Katherine

Løsning: Hei Katherine. Den raskeste måten å legge til detaljer til en bestemt kontakt i en S5 er å slå sammen identiske. For å gjøre det må du:

 • Trykk på Kontakter.
 • Trykk på ønsket kontakt.
 • Trykk på fletteikonet.
 • Trykk på Koble til en annen kontakt.
 • Trykk på NØDVENDIG KONTAKT.
 • Trykk på Ferdig.

Hvis du tilfeldigvis har mange ikke-identiske kontakter (det vil si at navnene ikke stemmer overens med hverandre), har du ikke annet valg enn å legge til detaljene manuelt hver for seg.

For det andre problemet foreslår vi fortsatt at du prøver å tilbakestille fabrikken. Hvis du kan flytte filer inn og ut av SD-kortet ved hjelp av en annen enhet eller datamaskin, indikerer det tydelig at telefonen ikke fungerer som den skal. Å sørge for at operativsystemet gjør jobben sin som forutsatt, er et første godt skritt. Og du kan bare gjøre det ved å tilbakestille fabrikken først.

Problem nr.2: Kan et SD-kort bli primær intern lagringsenhet i en Galaxy S5?

Hallo. Så jeg kjøpte nylig Samsung S5 fra eBay, etter å ha hatt en tøff tid med en S6. Jeg vet at det alltid er en risiko når jeg kjøper en telefon gjennom en sekundær rute, men jeg hadde et stramt budsjett.

Uansett, denne telefonen kom med 10 GB intern lagringskapasitet. Jeg er ganske sikker på at det vanligvis er 16 GB, men 10 var ikke et problem før jeg begynte å motta varselet "Intern lagringskapasitet". Så jeg kjøpte et SD-kort på 64 GB. Det fungerte bra. Lagring av bilder, videoer, men alt annet ble fortsatt lagret på telefonen min og ikke til den eksterne lagringen.

Jeg prøvde å gjenopprette telefonen med SD-kortet, men jeg får det samme resultatet.

Det jeg lurer på er, er det en måte å gjøre SD-en min til den primære lagringen for HELE telefonen min, bortsett fra bare bilder og videoer gjennom kamerainnstillingene?

Takk skal du ha! - Jazzy

Løsning: Hei Jazzy. Mens SD-kort ser ut til å tilby et godt alternativ for våre lagringsdager i dag, er det fortsatt andre digitale ting som må oppbevares i telefonens primære lagringsenhet eller den innebygde lagringen. Filpakker som tilhører operativsystemet, noen apper og noen kameramodi er designet for å lagre ting på den primære lagringen, selv om det er et SD-kort installert. Årsaker kan variere for dette, men de vanligste inkluderer effektivitet og sikkerhet.

For eksempel, hvis du bruker Burst shots-funksjonen på kameraet ditt, blir bildene lagret i enhetens interne minne i stedet for SD-kortet. Det samme gjelder for andre apper som e-postapper og de med høyere sikkerhetskrav. Så svaret på spørsmålet ditt er NEI. Det er ingen måte å lage SD-kortet som den primære lagringsenheten på en S5.

Problem nr.3: Galaxy S5 primære lagringsenhet fortsetter å gå tom for plass

Hallo. For omtrent to måneder siden la jeg merke til at jeg har gått tom for lagringsressurser ... nemlig telefonen forteller meg at jeg har lite lagringsplass. Da jeg først fikk telefonen, la jeg inn en 32 GB SD for å lagre brukerfilene mine for ikke å ha dette problemet i utgangspunktet. Kort av det: Jeg flyttet så mange apper som tillatt til SD-kortet, og slettet omtrent 10 eller så helt. FORTSATT når det er massemengder av oppdateringer, får jeg trekantutropsikonet som sier at oppdateringene ikke kan brukes på grunn av lagringsplassproblemet. I tillegg la jeg merke til at appene jeg flytter til SD dukker opp igjen på systemlagringen etter en oppdatering, noe som betyr at jeg må flytte disse appene på nytt, om og om igjen ... du får bildet. Men hovedspørsmålet er hva i helvete spiser alle lagringsplassene mine ombord? Hilsen. - El

Løsning: Hei El. Den beste måten å sjekke hva som får den primære lagringsenheten til å gå tom for plass, er å gjøre følgende:

 • Trykk på og dra varslingslinjen nedover fra startskjermen.
 • Trykk på Innstillinger- ikonet.
 • Bla til, og trykk deretter på Lagring .

Som nevnt ovenfor krever noen apper at de lagres i den primære stasjonen, så hvis du har mange slike apper, bør du se dem under Lagringsseksjonen .

En god ting å endre for å avhjelpe situasjonen er å sørge for at kameraets standardlagring er satt til å bruke SD-kortet, spesielt hvis du er glad i å lage videoer eller bilder.

Sørg også for at musikk og andre dokumenter er lagret på SD-kortet i stedet for den primære lagringen.

Problem nr.4: Galaxy S5 slutter å gjenkjenne SD-kort om uker

Jeg har et problem med SD-kort. Jeg har prøvd to forskjellige 64 GB-kort med telefonen min de siste 6 månedene. Begge fungerte bra i flere uker (den første varte i 5-6 uker, den andre 10-12 uker) og sluttet så plutselig å jobbe. Med det mener jeg at telefonen min sluttet å gjenkjenne dem. I hvert tilfelle ville telefonen si at det ikke var montert noe SD-kort, og da prøvde jeg å montere det på nytt at kortet var tomt eller hadde filer som ikke støttes. Når jeg prøver å reformatere, får jeg en melding om at kortet er fjernet, og deretter en gjentakelse av den tomme eller ikke-støttede meldingen. Hjelp, de innfødte 16 GB er ikke nok! - Mike

Løsning: Hei Mike. Levetiden på et SD-kort avhenger av hvordan du bruker det. Hvert kort har et bestemt antall ganger ting som bilder og videoer kan lagres, slettes eller gjenopprettes. Et typisk SD-kort som brukes normalt kan vare i minst 5 år, avhengig av kvaliteten. Vi synes derfor det er interessant at 2 SD-kort lett ble slitt i løpet av noen uker.

En av de vanligste feilene Android-brukere gjør når de jobber med et SD-kort, er å få det ut av enheten uten å slå av telefonen, eller ved ikke å demontere det ordentlig. Hvis du gjør dette ofte, kan du forvente at kortet kan lide feil over tid.

Hvis du tror at SD-kortet ditt ikke fungerer som det skal, kan du prøve å formatere det regelmessig for å strekke ut levetiden. Det anbefales også å gjøre en omformatering i stedet for å slette bilder enkeltvis for å unngå at SD-kortet beholder et inngangspunkt for en fil. Tørking av filer i masse er å foretrekke. Dette holder SD-kortet renere, og du minimerer at potensielle feil utvikler seg.

Vi anbefaler heller ikke at du deler SD-kort mellom enheter. Ulike enheter bruker forskjellige lagringssystemer, og å ha en annen enhetstilgang til filer på SD-kortet uten å formatere det kan skape komplikasjoner.

Hvis du vil se etter andre artikler vi har lagt ut som svarer på noen SD-kortproblemer, bare følg denne lenken .

Problem nr.5: Galaxy S5 kan ikke åpne bilder og videoer på SD-kort etter at noen filer ble slettet

Forleden dukket lagringsplassikonet opp og sa at lagringsplassen min var lav. Å være meg, tror jeg at jeg har slettet viktige filer. Hovedproblemet mitt er etter at jeg har slettet noen filer eller apper, nå kan jeg "se" noen av bildene eller videoene mine. Det står fremdeles at de er der (jeg vet dette, for under hvor det forteller deg hvor mange bilder du har, står det fortsatt 1.120), det vil bare ikke vise dem. Det er et timeglass-symbol midt på hvert bilde. Jeg vet ikke hvilken fil eller app jeg slettet, jeg ser ikke ut til å finne noen filer under lagring som viser meg hva jeg slettet den dagen. Så jeg vil gjerne kunne se alle bildene jeg har på telefonen min. Jeg har ikke en datamaskin som jeg kan overføre bildene til, så jeg vil virkelig løse dette problemet. - Erin

Løsning: Hei Erin. Hvis du har mistet oversikten over filene du har slettet, er det beste du kan gjøre nå å gjøre en tilbakestilling av fabrikken. Forsikre deg om at du først tar ut SD-kortet fra telefonen før du fortsetter. Sørg også for at resten av dine personlige data blir sikkerhetskopiert før du foretar en tilbakestilling. For referanse er dette trinnene for hvordan du tilbakestiller fabrikken på en S5:

 • Slå av Galaxy S5.
 • Trykk og hold Volum opp-knappen, Hjem-knappen og Av / på-knappen sammen til du ser Android på skjermen.
 • Bruk Volum ned for å markere slettingsdata / tilbakestillingsalternativ og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 • Bruk Volum ned igjen for å markere Ja - slett alle brukerdata og trykk på Strøm for å velge den.
 • Bruk av / på-knappen for å velge Start systemet på nytt nå.
 • Når S5 starter på nytt, skal den tørkes helt og klar til å settes opp igjen.

Fabrikkinnstilling vil gjenopprette standardinnstillingene til operativsystemet, inkludert filene som trengs for å lese bildene på nytt. Hvis ingenting endres etter en tilbakestilling, betyr det at filene på SD-kortet nå er ødelagt. Prøv å sette den inn på en annen enhet eller datamaskin for å se om de fremdeles kan hentes.

Problem nr. 6: Galaxy S5 “telefonlagring ikke tilgjengelig. Bytter til SD-kort ”feil

Når jeg bruker kamera, etter å ha tatt et bilde, får jeg meldingen “telefonlagring ikke tilgjengelig. Bytter til SD-kort ”. (Hvis lagring er satt til SD-kort, får jeg ikke denne meldingen, og bilder kan tas fint).

Når jeg bruker WhatsApp, kan jeg ikke sende eller motta bilder, siden det ser ut til at WhatsApp automatisk bruker telefonlagring i stedet for SD til tross for telefoninnstillinger.

Hvordan kan jeg fikse telefonlagringen?

Bakgrunn: Dette er en Sprint-telefon, men er ulåst og kjører for øyeblikket på Koodo-nettverket i Canada.

Takk for hjelpen! - Asha

Løsning: Hei Asha. Vennligst sjekk Lagringsstatus på enheten din ved å følge trinnene for El ovenfor og sørge for at det er nok plass til å lagre filer. Hvis alt ser normalt ut og det er mer enn nok plass til filene dine, kan du gjøre en tilbakestilling av fabrikken for å se en forskjell.

 


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.