Samsung Galaxy S7 stoppet mottak av tekstmeldinger og andre relaterte problemer

Velkommen til en annen del av feilsøkingsserien vår der vi hjelper eiere av #Samsung #Galaxy # S7 med å løse problemene de måtte ha med telefonen sin. I dag skal vi takle Galaxy S7 sluttet å motta tekstmeldingsproblem og andre relaterte problemer. Som vi alle vet, har tekstmeldinger blitt en viktig form for kommunikasjon helt siden mobiltelefonen ble populær. Selv om denne modellen har gode meldingsverktøy, kan det noen ganger oppstå problemer som vi vil se på i dag.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S7 Stoppet motta tekstmeldinger

Problem: s7 har plutselig sluttet å motta tekstmeldinger fra noen, jeg kan sende det, men kan ikke motta dem. Jeg har gjenopprettet fabrikkinnstillingene, tvungen stopp på appen startet på nytt. gjort holdvolum og strøm og start på nytt, ingenting fungerer

Løsning: Hvis du allerede har utført en tilbakestilling av fabrikken, er det trygt å si at problemet ikke kan skyldes telefonen din.

Prøv å fjerne SIM-kortet på telefonen din, og hvis du har en annen telefon, sett den inn der og sjekk om det samme problemet oppstår. Hvis det gjør det, kan dette allerede være et SIM- eller kontoperatert problem. Du må kontakte transportøren angående denne saken.

S7 mottar ikke melding fra en kontakt

Problem: Jeg kan ikke motta tekstmeldinger fra en av kontaktene mine. Men de kan ta imot dem fra meg. Jeg prøvde å sende en gruppetekst til denne personen og en annen person, og det fungerte. Jeg kunne se da de svarte. Personstelefonen hvis meldinger jeg ikke mottar, er også en android

Løsning: Når tilfeller som dette oppstår, skyldes problemet vanligvis at det spesifikke nummeret blir blokkert i telefonen. Prøv å sjekke om du har blokkerte meldinger ved å utføre trinnene nedenfor.

  • Gå inn i Meldings-appen din
  • Trykk på "Mer" øverst til høyre og trykk på Innstillinger
  • Velg Blokker meldinger
  • Velg Blokkerte meldinger for å vise meldingene som er blokkert
  • Gå tilbake til Blokker meldinger
  • Trykk på blokkeringsliste. Her kan du administrere tallene du legger til eller fjerner fra listen.

S7 mottar ikke første melding i gruppemelding når du bruker Message + App

Problem: Samsung Galaxy S7 er bare en måned gammel, men jeg har lagt merke til dette problemet så lenge jeg har hatt det. Hver gang noen starter en gruppemelding med meg og andre mennesker, får jeg aldri den første meldingen. Telefonen min har vanligvis ingen problemer med å motta og laste ned gruppemeldinger bortsett fra den første. Ikke sikker på hvor mye det betyr noe, men jeg bruker Message + -appen i stedet for Samsungs lager Messages-app.

Løsning: Prøv å tømme hurtigbufferen og dataene til Message + -appen fra applikasjonsadministratoren, og kontroller om det samme problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, kan du prøve å isolere selve appen ved å bruke stock messenger-appen. Hvis problemet ikke oppstår med stock messenger-appen, kan dette være forårsaket av en feil i selve Message + -appen, som skal løses med en oppdatering.

S7 kan ikke sende eller motta videoer ved hjelp av Messages-appen

Problem: Hei, så jeg har en Galaxy S7, og den fungerer helt greit bortsett fra når folk prøver å sende meg videoer og jeg prøver å sende dem videoer. Jeg prøvde å sende vennen min en video (via telefonnummer), og den fortsatte å si mislykket. Så når venner sender meg videoer, står det nedlasting, men så står det at nedlastingen mislyktes, og at jeg skulle prøve igjen senere, men likevel hver gang jeg prøver, kan den fortsatt ikke lastes ned og sier "mislyktes i å laste ned vedlegg fra multimedia, prøv igjen senere". Og det samme når jeg prøver å sende videoer. Det vil bare ikke fungere. Og jeg kan sende tekstmeldinger og motta dem helt fint, men ikke videoer.

Løsning: Prøv å sjekke om du kan sende bilder ved hjelp av meldingsappen. Hvis du ikke kan, er trinnene du må gjøre for å løse dette problemet.

  • Forsikre deg om at du har et mobildatabonnement.
  • Forsikre deg om at mobildatabryteren på telefonen din er aktivert, og at telefonen har et godt mobildatasignal.
  • Forsikre deg om at APN-innstillingen på telefonen samsvarer med den operatøren din bruker. Gjør om nødvendig de nødvendige endringene på telefonen.

S7 Forsinkelse i mottak av MMS

Problem: Galaxy s7 mottar svar på MMS-meldingene mine timer etter at de er sendt og i den mest tilfeldige rekkefølgen når det gjelder gruppemeldinger. Noen ganger får jeg svar en time senere og svarer på det, så får jeg tre andre svar tidsstempel før jeg sender meldingen. Dessuten mottar jeg bilder timer etter at de er sendt. Telefonen er helt ny. Jeg vil ha hatt det hele uken i morgen.

Løsning: Dette problemet skyldes vanligvis et svakt mobildatasignal i ditt område. Siden MMS krever at mobildata skal sendes og mottas, er det best å ha et godt datasignal. Prøv å gå til et annet område der signalet er sterkt, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Dette problemet kan også være forårsaket av en feil i selve meldingsappen. Hvis dette er tilfelle, bør du prøve å tømme hurtigbufferen og dataene til meldingsappen fra applikasjonsbehandling.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.