Slik løser du Bixby som ikke fungerer på Galaxy S10 Bixby har stoppet feil

Har du et Bixby-problem på Galaxy-enheten din? I denne korte guiden viser vi deg feilsøkingstrinnene du kan gjøre hvis Bixby ikke fungerer av en eller annen grunn.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Slik løser du Bixby som ikke fungerer på Galaxy S10 Bixby har stoppet feil

Hvis du leter etter en løsning etter å ha lagt merke til at Bixby ikke fungerer på Galaxy S10, kan dette innlegget hjelpe. Følg våre forslag nedenfor.

Bixby fungerer ikke rett nr. 1: Start enheten på nytt

Hvis du finner ut at Bixby ikke fungerer på Galaxy S10, er det første trinnet du vil gjøre å starte telefonen på nytt. Dette er vanligvis effektivt for å fikse alle slags problemer på grunn av mindre feil. Det du vil gjøre kalles soft reset. Dette er i utgangspunktet en omstart med sikte på å rydde systemet ved å simulere effekten av et batteridrift. For å gjøre det, trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene i omtrent 10 sekunder. Når telefonen har startet på nytt, slipper du knappene. Dette er vanligvis effektivt for å fjerne feil som ble utviklet når et system er i gang en stund. Vi foreslår at du starter Galaxy S10 på nytt med denne metoden minst en gang i uken for å redusere sjansene for feil.

For noen Galaxy S10 kan det være en litt annen måte å komme til samme metode. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold nede Power + Volume Down-knappene i omtrent 10 sekunder eller til enheten slår på. La flere sekunder før skjermbildet Maintenance Boot Mode vises.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Du kan bruke volumknappene til å bla gjennom tilgjengelige alternativer og nedre venstre knapp (under volumet)

Bixby fungerer ikke rett nr. 2: Installer oppdateringer

Bixby og tilhørende tjenester er alle en del av Samsungs firmware eller operativsystem. Som alle andre apper eller programvarer, kan noen problemer med den være forårsaket av dårlig eller ineffektiv koding. Fra tid til annen skjer dette ettersom det er utallige bevegelige deler i et Android-operativsystem. hva utviklere som Samsung kan gjøre er å minimere sjansene for problemer og fikse kjente feil. Løsningene kommer ofte som en del av vanlige oppdateringer. Hvis du har holdt av app- og OS-oppdateringer på dette tidspunktet, er det nå du installerer dem.

Bixby fungerer ikke fix # 3: Start Bixby Service på nytt

Hvis Bixby ikke fungerer plutselig, kan det være forårsaket av en mindre feil. En slik type feil utvikler seg vanligvis hvis et system har kjørt lenge, eller hvis appen har vært konstant oppe. For å se om problemet enkelt kan løses, kan du prøve å starte det på nytt. 

Slik gjør du det:

 1. Trykk på skjermtasten Nylig apper på skjermen (den med tre loddrette linjer til venstre for Hjem-knappen).
 2. Når skjermbildet Nylige apper vises, sveiper du mot venstre eller høyre for å se etter Instagram-appen. Det burde være her hvis du klarte å kjøre det tidligere. Sveip deretter opp på appen for å lukke den. Dette bør tvinge lukke det. Hvis den ikke er der, klikker du bare på Lukk alle-appen for også å starte alle appene på nytt.

En annen måte å tvinge lukke en app på er:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på ikonet Flere innstillinger (trepunktsikon, øverst til høyre).
 4. Trykk på Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på Bixby Service-appen.
 6. Trykk på Force Stop.

Vi anbefaler at du gjør det andre alternativet ettersom Bixby Service ofte kjører i bakgrunnen og kanskje ikke vises i listen over aktive apper som kjører.

Bixby fungerer ikke fix # 4: Fjern Bixby Service-cache

Hvis Bixby har sluttet å fungere uten noen åpenbar grunn, bør du vurdere å feilsøke selve hovedappen. Du kan gjøre det ved å tømme hurtigbufferen til Bixby Service-appen. Følg disse trinnene for hvordan du gjør det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på ikonet Flere innstillinger (trepunktsikon, øverst til høyre).
 4. Trykk på Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på Bixby Service-appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern cache-knapp.

Bixby fungerer ikke fix # 5: Tilbakestill Bixby Service

En annen måte å håndtere et Bixby Service-appproblem på er å tilbakestille alle innstillingene til standardinnstillingene. Dette gjøres ved å tømme dataene. Følg disse trinnene for å gjøre det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på ikonet Flere innstillinger (trepunktsikon, øverst til høyre).
 4. Trykk på Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på Bixby Service-appen.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data-knappen.

Bixby fungerer ikke fix # 6: Kjør enheten i sikkermodus

Sluttet Bixby å jobbe etter at du hadde installert en ny app? Hvis ja, kan det hende du har et dårlig app-problem fra tredjepart. Vurder å slette appen og se om det vil hjelpe. Hvis du ikke kan være sikker på om den nye appen har skylden, kan du prøve å kjøre telefonen til sikker modus for å sjekke. I denne modusen får ikke alle tredjepartsapper tillatelse til å kjøre, så hvis Bixby fungerer normalt, kan du anta at en tredjepartsapp har skylden.

Slik starter du S10 i sikker modus:

 1. Trykk og hold nede strømknappen til vinduet Slå av vises, og slipp deretter.
 2. Trykk og hold på Slå av til ledeteksten i sikker modus vises, og slipp den deretter
 3. For å bekrefte, trykk på Sikker modus.
 4. Prosessen kan ta opptil 30 sekunder å fullføre.
 5. Ved omstart vises "Sikker modus" nederst til venstre på startskjermen.

Husk at tredjepartsapplikasjoner er deaktivert i denne modusen, så det du kan bruke er forhåndsinstallerte apper. Hvis Bixby fungerer bra i sikker modus, betyr det at problemet skyldes en dårlig app. Avinstaller appen du nylig har installert, og se om det løser det. Hvis problemet vedvarer, bruk eliminasjonsprosessen for å identifisere den useriøse appen. Dette er hvordan:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S10 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Bixby fungerer ikke fix # 7: Oppdater systembufferen

En Android-enhet kan oppleve ytelsesproblemer eller kan bli uregelmessig i noen aspekter hvis systembufferen er ødelagt. Dette skjer noen ganger etter en oppdatering. Hvis Bixby ikke fungerer, oppstod rett etter en systemoppdatering, kan det hende at systembufferen må oppdateres. Forsikre deg om at du oppdaterer systembufferen som ligger i cachepartisjonen ved å følge disse trinnene:

 1. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 2. Trykk og hold inne Volum opp-knappen og Bixby-knappen samtidig.
 3. Mens du fremdeles holder nede Volum opp og Bixby-tastene, holder du inne av / på-knappen.
 4. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå. Når du ser dette, slipper du knappene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 8. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Bixby fungerer ikke fix # 8: Logg av Samsung-kontoen

Noen Galaxy S-brukere tidligere kunne fikse noen Bixby-feil ved å slette og legge til Samsung-kontoen på nytt. Vi vet ikke om dette er effektivt for Bixby-saker på S10, men det er verdt å nevne. Å ta og legge til en Samsung-konto tar bare noen få minutter, så det er ikke så vanskelig å gjøre. Du trenger heller ikke gjøre noe annet, da dette ikke sletter dataene dine. Alt du trenger å gjøre er å legge inn brukernavnet og passordet ditt og vente til enheten synkroniserer telefonen din med Samsung-skykopien.

Slik fjerner du en Samsung-konto:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Kontoer og sikkerhetskopiering.
 3. Trykk på Kontoer.
 4. Velg Samsung-kontoen din.
 5. Trykk på Flere innstillinger (tre prikker).
 6. Trykk på Fjern konto.
 7. Trykk på Fjern for å bekrefte.

Slik legger du til Samsung-kontoen din:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Kontoer og sikkerhetskopiering.
 3. Rull ned til bunnen og trykk på Legg til konto.
 4. Velg Samsung-konto og følg resten av instruksjonene.

Bixby fungerer ikke fix # 9: Tilbakestill appinnstillinger 

Noen apper fungerer kanskje ikke ordentlig hvis en nødvendig standardapp eller -tjeneste er deaktivert. Dette kan skje av flere grunner. For å sikre at alle standardapper er aktivert:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Tilbakestill appinnstillinger.
 5. Start S10 på nytt og se etter problemet.

Bixby fungerer ikke fix # 10: Factory reset

Hvis Bixby fremdeles ikke jobber opp til dette punktet, må du vurdere å gjøre et drastisk skritt: tilbakestilling av fabrikken. 

Nedenfor er de to måtene å tilbakestille S10 fra fabrikken:

Metode 1: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 via Innstillinger-menyen

Dette er den enkleste måten å tørke av Galaxy S10. alt du trenger å gjøre er å gå under Innstillinger-menyen og følge trinnene nedenfor. Vi anbefaler denne metoden hvis du ikke har problemer med å gå under Innstillinger.

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data og fjern Google-kontoen din.
 2. Åpne Innstillinger-appen.
 3. Bla til og trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Velg Tilbakestill fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 6. Les informasjonen, og trykk deretter på Tilbakestill for å fortsette.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen.

Metode 2: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis saken din er at telefonen ikke starter opp, eller den starter, men Innstillinger-menyen er utilgjengelig, kan denne metoden være nyttig. Først må du starte enheten til gjenopprettingsmodus. Når du har fått tilgang til Gjenoppretting, er det på tide at du begynner med riktig tilbakestillingsprosedyre. Det kan ta noen forsøk før du får tilgang til Recovery, så vær tålmodig og bare prøv igjen.

 1. Hvis det er mulig, kan du lage en sikkerhetskopi av dine personlige data på forhånd. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 2. Du vil også sørge for at du fjerner Google-kontoen din. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 3. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 4. Trykk og hold inne Volum opp-knappen og Bixby-knappen samtidig.
 5. Mens du fremdeles holder nede Volum opp og Bixby-tastene, holder du inne av / på-knappen.
 6. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå. Når du ser dette, slipper du knappene.
 7. Bruk Volum ned-knappen til du markerer 'Tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge 'Wipe data / factory reset.'
 9. Bruk Volum ned for å markere Ja.
 10. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte tilbakestilling av fabrikken.

Bixby fungerer ikke fix # 11: Reparasjonsknappen kan være dårlig

Selv om vi faktisk ikke har mottatt noen rapport om at Bixby går dårlig på grunn av feil på Bixby-knappen, er det verdt å nevne at dette fortsatt kan skje. Er det noen sjanse for at Bixby-knappen på siden (under Volume rocker) har blitt skadet? Dette kan potensielt oppstå hvis enheten har blitt droppet eller truffet av noe hardt. Hvis du tror det er en åpenbar maskinvareskade på telefonen, foreslår vi at du lar Samsung ta en titt. Besøk din lokale Samsung-butikk eller servicesenter slik at telefonen kan undersøkes av en profesjonell.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.