5 beste frakoblede meldingsapper for å sende tekst uten internett

Å sende meldinger i dag er en av tingene vi tar for gitt. Takket være online chat-apper som WhatsApp, Line, Instagram osv. Er det ikke lenger behov for å bekymre deg for å sende en melding til din kjære. Men hva ville du gjort hvis du ikke har en dataforbindelse og fortsatt vil ha en melding? Vel, send dem en SMS, selvfølgelig. Men hvis dette ikke er noe du ønsker å gjøre, er det flere andre apper der ute som kan hjelpe deg med å sende frakoblede meldinger til dine nærmeste.

Med dette i bakhodet skal vi diskutere noen få av dem for å hjelpe deg med å utvide horisonten din med hensyn til offline meldingsapper. Så uten å vente lenger, la oss ta en titt på listen vår.

5 beste frakoblede meldingsapper for å sende tekst uten internett

Bridgefy

Denne appen er ganske enkelt avhengig av telefonens Bluetooth-signaler for å sende meldinger til familie og venner. Denne teknologien når ikke så langt ut som en standard online-melding, men avhengig av mesh-teknologi, kan den formidle meldinger til de i umiddelbar nærhet (opptil 330 fot). Du kan også velge å snakke med folk lenger borte hvis det er andre Bridgefy-brukere i midten, som fungerer bokstavelig talt som en bro til meldingene dine. Selv om det ikke er avhengig av andre brukere som du kanskje ikke kjenner, presiserer produsentene av Bridgefy at menneskene i midten ikke kan lese meldingene dine, og at alle meldingene dine er trygge.

En av de avgjørende funksjonene her er muligheten til å kringkaste meldinger. Dette lar deg bare sette opp en melding som vil vises til alle Bridgefy-brukere rundt deg, noe som gjør dette til en ekstremt nyttig app i nødssituasjoner. Dette er en gratis app i Google Play Store, og har ingen annonser eller kjøp i appen.

FireChat

Dette er enda en nyttig app som enkelt kan hjelpe deg med å nå din familie eller venner selv om du ikke har en internettforbindelse eller et signal på telefonen din. I likhet med Bridgefy er appen avhengig av andre brukere som har FireChat-appen. For at meldinger skal sendes uten data, må du fortsatt beholde Bluetooth og Wi-Fi for å sende meldinger til brukere i nærheten. En app som dette kan være veldig nyttig hvis du er omgitt av mobiltelefonstoppere og trenger å kontakte noen umiddelbart.

Som regel er det fornuftig å få hver venn til å installere denne appen, slik at du kan nå dem selv uten data eller signal. Mye avhenger imidlertid av hvor mange brukere som er registrert i appen i nærheten, så det er kanskje ikke så fruktbart som man forventer. Imidlertid er muligheten til å sende meldinger selv på fly eller sjø uten riktig nettverk eller mobilforbindelse ganske kult. FireChat er en gratis nedlasting på Google Play Store og mangler annonser eller kjøp i app. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.2 eller nyere.

Signal Offline Messenger

Dette er en sikker direktemeldingsapplikasjon som er avhengig av Wi-Fi Direct for å opprette forbindelse mellom to enheter. I likhet med appene vi har snakket om ovenfor, krever Signal også at en bruker med samme app skal fungere skikkelig. Imidlertid lar denne appen deg også sende mediefiler som bilder, videoer, samt musikk og dokumenter alt uten internettforbindelse.

Høyhastighetsoverføringshastigheten sørger for at ingen av media du sender blir komprimert eller modifisert på noen måte. Chatter kan opprettes hver for seg eller i grupper, med funksjonene som gjelder over hele linja. Signal har imidlertid bare en rekkevidde på omtrent 100 meter for å fungere på Wi-Fi Direct. Høydepunktet i Signal er imidlertid det faktum at det er helt sikkert og ikke lagrer data i skyen, så du kan være trygg på å holde alle meldingene dine sikre med Signal. Dette er en gratis app i Play-butikken og har ingen annonser eller kjøp i appen. Du trenger en smarttelefon eller et nettbrett som kjører minst Android 4.1 eller nyere for å bruke Signal Offline Messenger.

I nærheten av Peer

Denne appen lar deg i utgangspunktet chatte med "jevnaldrende" som er i nærheten av deg. Det oppretter en forbindelse via Wi-Fi, og det er derfor det er veldig viktig å holde den slått på for at Near Peer skal fungere. Selv om den ikke er så polert som noen av de andre appene vi har snakket om i denne listen, tilbyr den noen av de samme funksjonene. Brukere har også muligheten til å snakke med fremmede anonymt eller på annen måte og til og med opprette grupper, alt uten internettforbindelse. Dette aspektet gjør det ekstremt enkelt å bruke, og det at det ikke er noen komplisert installasjonsprosess, hjelper også sterkt.

Denne appen støtter også fildeling takket være Wi-Fi Direct, slik at du kan overføre relativt større filer uten internettforbindelse eller til og med et signal. Brukere kan blokkere brukere de ikke vil snakke med, noe som er en nødvendig sikkerhetsfunksjon i hver chat-app. Denne appen kommer med annonser, men det er ingen kjøp i appen. Denne appen krever enheter som kjører Android 4.4 og nyere.   

Briar

Dette er en ekstremt praktisk app for journalister eller aktivister som trenger en trygg plattform for å kommunisere med venner og familie midt i krisen. Meldingene på Briar synkroniseres direkte mellom brukernes enheter, og sørger for at det ikke er skydata eller sikkerhetskopier av chattene dine. Meldingene kan synkroniseres via Bluetooth og Wi-Fi når det ikke er noe signal eller datanettverk på telefonen din. Hvis du har internett, kan appen imidlertid synkronisere meldinger gjennom det ultra sikre Tor-nettverket, og sørge for at de private meldingene dine er ugjennomtrengelige.

Gitt begrensningene i appen, er det ikke mulig å sende vedlegg i chat-samtaler. Selv om dette kan være upraktisk, er det designet som en sikkerhetsfunksjon for å unngå forstyrrelser og potensiell stjeling av sensitive data. Denne appen kan mangle bjeller og fløyter i en konvensjonell offline meldingsapp, men den får jobben gjort effektivt. Briar er en gratis nedlastning på Google Play Store.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.