De 11 beste RPG-spillene for Android uten nett i 2020 | Droid-fyren

På Android er det mange tankeløse og vanedannende spill. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting; når alt kommer til alt er disse spillene gode for å ha det litt gøy i lunsjpausen, eller når du bare har et par minutter tid til å rydde på hodet. Men hvis du er stor i spill, vet du at det er veldig lite stoff i spill som dette. Når det er sagt, kan det hende at du finner RPG-spill for Android mye morsommere. Disse spillene har generelt mye mer innhold, vanligvis en historiemodus som tar deg gjennom en rik kampanje.

Så hvis du vil få deg til den beste Android RPG offline, men ikke er sikker på hvor du skal henvende deg til en eller til og med hva en god er å laste ned, følg med oss ​​nedenfor. Vi har alle de mest populære RPG-spillene for Android der!

Beste RPG-spill offline for Android

beste Android RPG offline

1. The Bard's Tale

Først opp på listen vår er en klassiker: The Bard's Tale. Dette er en nyinnspilling av spillet som ble lansert for ti år siden, og nå regnes det som en av de beste titlene på Android. Spillet er veldig gøy med oppdrag og karakterprogressjon tilgjengelig, men spillerne vil for det meste bli forelsket i dialogen - The Bard's Tale er en morsom RPG, men innerst inne er den full av komedie og quirky karakterer!

Spillet vil koste deg et par dollar - $ 2,99 for å være nøyaktig - men det betyr at skjermen ikke blir pusset med annonser og latterlige kjøp i appen. Det er fortsatt noen kjøp i appen, men de er neppe nødvendige for å spille spillet.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

2. Doom and Destiny Advanced

RPG-fanatikere vil elske det Doom og Destiny Advanced har å tilby. Det er oppfølgeren til en annen Doom and Destiny-tittel, men dette spesielle spillet har opptil 15 timer med helt gratis RPG-innhold. Sånn sett er det et spill som vil holde deg opptatt i minst et par dager med her og der spilletid.

Utforsk fangehull, oppdag skatter, kjemp mot en haug med monstre, og du kan til og med delta i en online samarbeidsmodus. Når det gjelder grafikk, tar de en retrostil, så spillet vil absolutt ikke være for alle, men retro RPG-fans vil elske det Doom og Destiny Advanced har å tilby.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

3. Eternium: Mages and Minions

Neste gang har vi Eternium: Mages and Minions. Det er massevis av RPG-elementer til Eternium, men det er først og fremst et hack and slash-spill a la Diablo 3. Det er historielinjer som du kan komme deg gjennom, alt mens du har mye moro med å beseire roboter, skjeletter, dyr, demoner, og romvesener. Når du kjemper og klipper fiender, vil du finne en haug med bytte som du også kan samle på.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

4. Forviste kongeriker

Exiled Kingdoms er et morsomt action-RPG som tar en Diablo-stil. I Exiled Kingdoms velger du et tegn og deretter går videre gjennom historien, som handler om å ødelegge monstrene og inntrengerne som oppsto på grunn av en katastrofal.

Grafikk er anstendig - de er absolutt ikke detaljerte som spill er i dag - men de får en likhet med Diablo 2, noe som gir spillet en nostalgisk følelse. Dette spillet er et av de få gratis å spille rollespill på markedet, så folk vil elske det fra det perspektivet; Du kan imidlertid kjøpe fullversjonen for å få tilgang til alle tegnene, samt noen ekstra deler av historien.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

5. Knivbundet

I Blade Bound vil du spille som en fangehulljeger. Du kan enten velge å redde riket fra anarki, få litt plyndring, eller bli en dusørjeger som bekjemper horder av skjeletter. Uansett hvilken vei du velger, er du nødt til å ha massevis av moro i Blade Bound.

Det er tusenvis av kombinasjoner i angrep og trylleformularer som du kan leke med, hundrevis av forskjellige monstre du kan kjempe mot, og massevis av bytte som du kan gjøre opp med. En av de kuleste aspektene ved Blade Bound er den skarpe 3D-grafikken - den er nær konsollkvalitet her.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

6. Age Of Magic

Neste gang har vi Age of Magic - denne spiller litt annerledes, fordi det faktisk er et turbasert RPG. Du vil være i stand til å danne din egen gruppe med opptil fem helter, og deretter oppdage hver av historiene sine i kampanjemodus. Når du er ferdig med de rike og episke historiene i kampanjen, når du har tilgang til en internettforbindelse, vil du kunne beseire andre spillere i konkurransedyktige PvP-kamper.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

7. Evoland

Folk vil absolutt elske det Evoland har å tilby. Spillet tar deg gjennom historien til action-eventyrspill. Du starter i en 2D-verden med en 2D-karakter og mye av de gamle kampsystemene fra tidligere år. Når du utvikler deg, begynner du imidlertid å låse opp ting som en 3D-verden, 3D-figurer, oppgradert grafikk og kampsystemer, etc.

Det er super unikt, og det er ikke nok et RPG som det. Når det er sagt, er historien ganske kort, men det er å forvente i et spill som dette - det fine med Evoland er å kunne se hvordan verden rundt deg endrer seg så dramatisk når du går gjennom spillet.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

8. Arcane Quest Legend

Arcane Quest Legend er full av actionfylt offline moro. Det er nært knyttet til Diablo, med litt søt hack-and-slash-handling. Spillingen er litt mer involvert, og går tilbake til opprinnelsen til de ekte hack-and-slash-spillene. Det er ingen autokamp, ​​så dine egne ferdigheter vil avgjøre hvor hard du er på slagmarken.

Det er en historie på plass, men spillet handler primært om hack-and-slash-handling. Det er dusinvis av primære og sideoppdrag å underholde deg selv med, i tillegg til minispill, og et pent tegnprogresjonssystem. Det er veldig gøy for offline spill.

Last ned den nå: Google Play

beste Android RPG offline

9. Vampire's Fall: Origins RPG

Dette er et annet offline rollespill som du kan spille i lunsjpausen eller der det ikke er internett; denne er imidlertid mye mer historieorientert enn de andre. Dette er en 2D åpen verden, hvor du vil dykke ned i en oppslukende og trollbindende historie.

Det er en flerveis- eller flervalgshistorie, hvor du må bestemme deg for å redde landsbyen din i deres vanskelige time, eller for å mate din mørke side og skape kaos blant lokalbefolkningen. Stien er helt opp til deg.

Last ned den nå: Google Play

10. Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5, bygget av Gameloft, er et action-RPG som er verdt å ta en titt på. I denne hack and slash fighter blir du kastet inn i en tid med kaos. Folk kjemper for seg selv, men for de som er litt mindre ... ærlige, er verden moden for muligheter.

Du spiller som leiesoldat eller dusørjeger og får et valg: kjemper du for gull og plyndring? Eller kjemper du for rettferdighet? Dette hack and slack RPG kan ta deg ned på begge stier!

Spillet spilles online og offline, slik at du kan bruke dette når du ikke har internett, samt tidene hvor du er rundt en forbindelse og kan ta kampen online.

Last ned den nå: Google Play

11. Iron Blade: Medieval Legends

Iron Blade: Medieval Legends er en annen hack and slash RPG der det er nok action til å holde deg opptatt i flere uker. Imidlertid har du det klassiske tredjepersonsperspektivet, i stedet for Dungeon Hunter 5 fra ovenfra og ned, der du kan oppleve farene ved kamp nær og personlig.

Sett i middelalderens Europa, er du fri til å følge en rekke stier. Du kan dykke rett inn i hjerteslagende kamp, ​​kjempe i den ene spennende kampen etter den andre; eller du kan oppdage deg gjennom en historie full av intriger og svik.

Når du kjeder deg i enkeltspillermodus, når du har en forbindelse, kan du dykke inn i online PvP-kamp for å virkelig sette ferdighetene dine på prøve!

Last ned den nå: Google Play

Beste Android RPG offline dom

Som du kan se, er det mange alternativer for Offline Action RPG-spill for Android. Å velge en avhenger av hvilken type stil du er interessert i. Er du en stor fan av hack-and-slash-spill? Da vil vi anbefale å se på Eternium eller Exiled Kingdoms. Leter du etter mer historiedrevet progresjon? Så sjekk ut Evoland og The Bard's Tale.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.