Samsung Galaxy S4 slås på, men skjermen er svart og andre relaterte problemer

En av tingene som folk flest elsker med #Samsung #Galaxy-enheter, er bruken av en Super AMOLED-skjerm. Galaxy # S4 bruker for eksempel denne typen skjerm som gjør at bilder på skjermen ser livlige og naturtro ut. Det gjør det også mulig for enheten å spare mer batterilevetid sammenlignet med vanlige LCD-skjermer på grunn av den effektive måten den bruker strøm på. Til tross for disse fordelene kan det forekomme noen skjermrelaterte problemer. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S4 slås på, men skjermen er svart og andre relaterte problemer. Dette problemet er preget av at telefonen fremdeles mottar varsler og til og med samtaler, men ingenting kan sees på skjermen.

Samsung Galaxy s4

Hvis du eier en Samsung Galaxy S4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S4 slås på, men skjermen er svart

Problem: Hei, Samsung Galaxy S4 ble kastet ned. Skjermen sprakk faktisk ikke, men en del av det er som et edderkoppnett, så det slags sprukket antar jeg? Problemet er at skjermen er svart. Alle varsler ser ut til å fungere, telefonen ringer på samtaler, meldinger osv., Men den er bare svart. Jeg kan ikke se noe på telefonen som effektivt gjør den ubrukelig. Jeg vil virkelig sette pris på om du kan hjelpe meg med dette. Tusen takk for hjelpen!

Løsning: Det ser ut til at problemet er forårsaket av en skadet skjerm, sannsynligvis forårsaket av fallet. Når dette skjer, vil du ikke se noe på skjermen, men telefonen din vil fortsatt få varsler.

Her er hva du vil gjøre. Prøv å sjekke først om problemet skyldes et programvareproblem ved å starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Det er best hvis du kobler telefonen til veggladeren når du gjør dette. Hvis du kan få tilgang til gjenopprettingsmodus og kan se alternativene på skjermen, foreslår jeg at du tilbakestiller fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette alle data som er lagret på enheten (dette inkluderer kontakter, bilder, tekstmeldinger, musikk osv.), Så sørg for at du har en sikkerhetskopi av telefondataene.

Hvis du ikke får tilgang til gjenopprettingsmodus, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter, da det kan hende du må bytte ut skjermen.

S4-skjerm svart og ødelagt etter slipp

Problem: Hei, jeg hadde et lite problem med mobiltelefonen min, den falt og brøt tilsynelatende skjermen, den er helt svart, men berøringen fungerer fremdeles, jeg ser ikke noe, og skjermen ser litt ødelagt ut. Takk for hjelpen

Løsning: Telefonskjermen er mest sannsynlig allerede skadet på grunn av at telefonen faller. Den beste måten å gå videre i dette tilfellet er å sikkerhetskopiere telefondataene dine først. Siden berøringen fortsatt fungerer, kan du prøve å bruke Kies. Koble telefonen din med en USB-ledning til en datamaskin med Kies i gang, og ta sikkerhetskopien. Et trinn du bør gjøre etter dette, er å gjenopprette telefonen til sin opprinnelige fabrikktilstand. Hvis dette ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket. Skjermen på telefonen din må kanskje byttes ut.

S4 Grønn fargeskjerm etter at telefonen har falt

Problem: Venninnen min droppet enheten sin på bakken, og da hun prøvde å slå den på, kom det en grønn farge på skjermen, og hun prøvde også en rekke metoder for å løse dette problemet. Som å ta ut batteriet og holde tre knapper kontinuerlig på av / på-knappen, volum ned og hjem, og dette fungerte heller ikke. Kan du gi meg en løsning som jeg selv eller et nettsted som jeg kan sende telefonen til

Løsning: Prøv å koble telefonen med en USB-ledning til en datamaskin med Kies i gang. Når du er koblet til en sikkerhetskopi av telefondataene, gjenoppretter du telefonprogramvaren til opprinnelig tilstand. Hvis den grønne fargen fortsatt vises på skjermen etter denne prosessen, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem som krever at skjermen byttes ut. Hvis dette er tilfelle, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

S4-skjermen er tom

Problem: Datteren min har en Samsung S4. Skjermen er blank. Den vibrerer når strømknappen slås på og et blått lys blinker på toppen av telefonen, men ingen andre knapper tennes og skjermen er blank. Den har overopphetet to ganger den siste uken. Vi har prøvd å ta ut batteriet og trykke på av / på-knappen i 1 minutt og deretter i 2 minutter. Dette har ikke løst problemet. Vi har også prøvd å tilbakestille på telefonen, men kan ikke engang få tilbakestillingsmenyen til å komme opp. Har du noen andre forslag?

Løsning: Det er mulig at batteriet på telefonen allerede er svakt. Prøv å koble telefonen til veggladeren i minst 20 minutter før du slår den på. Det er best hvis du bruker en annen ladekabel og vegglader når du gjør dette for å eliminere eventuelle laderelaterte problemer. Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å skaffe et nytt batteri og se om dette løser problemet.

Hvis feilsøkingstrinnene ovenfor mislykkes, bør du sjekke telefonen hos et autorisert servicesenter, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

S4 starter ikke opp

Problem: Når du trykker på strømknappen, vibrerer telefonen og samsung s4-logoen tennes. Så tennes det blå lyset, og telefonen vil ikke starte opp. deretter vibrerer telefonen og gjentar forrige prosess til jeg enten slår den av eller tar ut batteriet. Jeg har prøvd alle handlingene på nettstedet ditt for å prøve å løse problemet, men ingenting ser ut til å fungere. Gjenopprettingsskjermen kommer fint, men etter å ha prøvd alle de nevnte handlingene, vil telefonen fortsatt ikke starte opp utover Samsung s4-skjermen. er det verdt å se på telefonen, eller er det bedre å kaste den i søpla?

Løsning: Det ser ut til at telefonen er muret. Et siste feilsøkingstrinn du bør vurdere er å blinke telefonen. Du trenger den originale firmwarefilen til enheten din samt en programvare som heter Odin installert på datamaskinen. Instruksjoner om hvordan du utfører denne prosedyren finner du på flere av de populære Android-forumene på nettet.

Hvis blinking av telefonen ikke løser problemet, kan dette allerede være forårsaket av et maskinvareproblem. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere å få sjekket telefonen hos et autorisert servicesenter.

S4-skjermen er svart

Problem: Falt telefonen fra sengen til mykt gulv mens jeg var i en samtale. Skjermen endret farge som om det var et fargedrift. Ble til slutt verre for minutt. Holde på og av, og skjermen ble svart. telefonen fungerer fremdeles mens den ringer, men skjermen er svart .

Løsning: Dråpen kan ha skadet telefonskjermen. Jeg foreslår at du sikkerhetskopierer telefondataene dine først og foretar en tilbakestilling av fabrikken ved hjelp av Kies. Hvis problemet fremdeles vedvarer, foreslår jeg at du sjekker telefonen din ved et autorisert servicesenter, da skjermen kan være ødelagt.

S4 berøringsskjerm er unøyaktig

Problem:Jeg har store problemer med Samsung Galaxy S4 de siste månedene! Jeg kjøpte min S4 brukte et halvt år tilbake med Android 5.0.1 Lollipop, og det fungerte bra de første par ukene. Så begynte det å lage veldig rare problemer med berøringsskjermen. Når jeg låser opp telefonen min, er berøringsskjermen veldig unøyaktig når jeg prøver å åpne en applikasjon, den åpnes den neste på den (høyre eller venstre til den), når jeg åpner tastaturet for å skrive en melding og trykker på en bokstav, trykker den på bokstaven neste til den jeg trykket på og uansett hva jeg gjør er skjermen helt unøyaktig. Den eneste måten å fikse det på var å bare slå av skjermen og deretter på igjen, så ville det fungere bra. Problemet oppstår hver dag. Når jeg forlater telefonen i mer enn 15-20 minutter uten å bruke den, oppstår problemet når jeg låser den opp.Jeg prøvde å starte telefonen på nytt hver dag og ta ut batteriet i noen minutter, men det hjalp ikke, fremdeles fortsatte telefonen å gjøre dette problemet 5-10 ganger om dagen, og det er veldig frustrerende. Jeg trenger din hjelp!

Løsning: Prøv å sjekke om en app du installerte forårsaker dette problemet. For å gjøre dette må du starte telefonen i sikkermodus. I denne modusen er det bare de forhåndsinstallerte appene som får kjøre mens apper du lastet ned er deaktivert. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, er det mest sannsynlig forårsaket av en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet fremdeles oppstår selv i sikkermodus, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

Hvis tilbakestillingen ikke løser problemet, er problemet sannsynligvis forårsaket av en skadet digitaliser. Hvis dette er tilfelle, foreslår jeg at du sjekker telefonen din ved et autorisert servicesenter.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.