Galaxy S5 får popup-vinduer om virusinfeksjon, blant annet tilkoblingsproblemer

S5 pop-ups

Lurer du på hva du skal gjøre etter at de irriterende popup-vinduene forteller deg at enheten din er infisert? Denne artikkelen kan hjelpe deg med å løse problemet. Fortsett å lese og gi oss en tilbakemelding hvis forslagene ikke fungerer.

Nedenfor er de spesifikke problemene som tas opp her i dag:

 1. Galaxy S5 får popup-vinduer om virusinfeksjon
 2. Galaxy S5 mobil datatilkoblingshastighetsproblem
 3. Galaxy S5-rotspørsmål
 4. Galaxy S5 får ikke varsler når den er på Wi-Fi
 5. Manglende tjenester etter bytte av Galaxy S5 til T-Mobile
 6. TouchWiz på Galaxy S5

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Sjekk også disse som vi anser som de beste antivirusappene for Android.


Problem nr. 1: Galaxy S5 får popup-vinduer om virusinfeksjon

Siden på notifications.com.au sier Advarsel: Samsung Galaxy S5 er ødelagt med et virus og batteriet har blitt skadet. fortsett med instruksjoner for å fikse telefonen. eksisterer på egen risiko.

internett - advarselsbatteri er skadet av virus. 4 x virus har blitt oppdaget på din Samsung Galaxy S5 mens du surfer på nettstedet vårt. batteriet ditt har blitt infisert og skadet av viruset (28,1%).

å reparere nedlasting gratis DU-batterisparer, men når det er lastet ned, skjer det ingenting eller ingen mulighet til å trykke på for å reparere batteriet.

Alt annet på telefonen fungerer bare ikke internett. - Cindy

Løsning: Hei Cindy. Hvis du fulgte instruksjonene i en popup ved å installere en app, må du ha falt til en gammel, men fortsatt effektiv skremmetaktikk som brukes av annonsører (og av andre hackere). Hvis du la merke til noe som ikke var normalt på telefonen din etter installasjonen av appen som er nevnt i den meldingen, må du sørge for å rengjøre telefonen ved å tilbakestille fabrikken. Forhåpentligvis blir ikke telefonen infisert av et virus etter installasjonen. For å tilbakestille fabrikken, følg bare disse trinnene:

 • Slå av Galaxy S5.
 • Trykk og hold Volum opp-knappen, Hjem-knappen og Av / på-knappen sammen til du ser Android på skjermen.
 • Bruk Volum ned for å markere slettingsdata / tilbakestillingsalternativ og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 • Bruk Volum ned igjen for å markere Ja - slett alle brukerdata og trykk på Strøm for å velge den.
 • Bruk av / på-knappen for å velge Start systemet på nytt nå.
 • Når S5 starter på nytt, skal den tørkes helt og klar til å settes opp igjen.

Fabrikkinnstilling vil slette alt fra telefonens interne minne, så lag en sikkerhetskopi av dine personlige data (bilder, videoer, kontakter osv.) Før du fortsetter.

Jobben din er ikke ferdig etter at du har tilbakestilt fabrikken. Du må også sørge for at du ikke tillater skadelig programvare eller virus på telefonen din igjen. For å sikre det digitale livet ditt bedre, anbefales det å ha en mistenkelig holdning når du står overfor annonser og popup-vinduer. Tenk to ganger før du trykker på ting som hevder å fjerne virus på telefonen din. Selv om dette ikke gir deg 100% beskyttelse mot andre former for skadelig programvare, er dette et grunnleggende ansvar for alle å forhindre at den digitale informasjonen kompromitteres.

Problem nr.2: Galaxy S5 mobil datatilkoblingshastighetsproblem

Jeg er for tiden i Kuwait og bruker et Zain-gitt SIM-kort. Jeg bruker SpeedTest-appen for å se om jeg får en anstendig nedlastningshastighet. Det jeg ikke kan finne ut er hvorfor, på forskjellige steder (noen ganger bare atskilt med 100-200 fot, kan jeg få en nedlastningshastighetsforskjell på 8 Mbps. På ett sted får jeg 10 Mbps nedlasting, i andre får jeg 1-2 Mbps. De fleste av tiden deaktivering av LTE og bruk av bare 4G er faktisk raskere enn å bruke 4GLTE. Jeg har tilbakestilt innstillingene for mobilnettverket flere ganger for å få det til å koble til Zain. Noen tanker? Eller er jeg bare ute av lykke fordi det er forstyrrelser i området? ( Jeg har god signalstyrke overalt når jeg kjører testen) - Mateo

Løsning: Hei Mateo. Mobil datatilkoblingshastighet kan påvirkes av flere faktorer som forstyrrelser, kvaliteten på nettverkstjenesten, overbelastning, for å nevne noen få. Hvis du tror at inkonsekvensen når det gjelder nedlastning og opplastingshastighet på mobildataene dine, påvirker internettopplevelsen din betydelig, må du sørge for å henvende deg til operatøren slik at de kan hjelpe deg på første hånd. De bør hjelpe deg med å isolere der mulige problemer ligger.

Problem nr.3: Galaxy S5-rotspørsmål

Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S5 SM-G900V på eBay. I følge oppføringen er det en Verizon-ulåst telefon. Jeg er sammen med Fido i Canada. Jeg får kontinuerlig en SIM-kortfeil om at SIM-kortet ikke er fra Verizon. Jeg har satt opp APN og data / SMS fungerer, men jeg får fortsatt SIM-feilen.

Jeg diskuterer å rote enheten slik at jeg kan fjerne Verizon bloatware, men jeg er bekymret for å gjøre det. Min største bekymring er at jeg er lenge iOS-bruker, og dette er min aller første Android-telefon. Alt jeg leser sier at det å rote telefonen vil etterlate meg sårbar hvis jeg ikke vet hva jeg gjør ... som jeg ikke gjør!

Jeg leste også at ved å rote telefonen min kan jeg installere egendefinert firmware / OS. Er det sant? Kan jeg rote telefonen min og deretter installere noe annet enn Verizon-versjonen av Android OS jeg har ... som et "rent" OS?

Eventuell hjelp / guider / råd vil bli satt stor pris på! Jeg har lest jevnlig i 2 dager nå og føler meg helt tapt! - Jacob

Løsning: Hei Jacob. Hvis du er kjent med jailbreaking, er det tilsvarende for Android. Denne prosedyren lar deg få dypere tilgang til filer som ellers ville være utilgjengelige for brukere med en enhet uten rot. Ordet kommer fra Linux OS-verden der det betyr at en bruker med forhøyet tilgang (også kalt Administrator på Windows) kalles root.

Å skaffe deg Windows- og Android-entusiaster som kaller “superbruker” -tillatelser og rettigheter, gir deg muligheten til å installere tilpasset firmware eller operativsystem, tilpasse systemfiler for å forbedre batterienhetens og batteriets ytelse, fjerne restriksjoner som operatørene har satt osv. Rooting innebærer å endre operativsystemnivået filer slik at den har sine egne risikoer.

Lager- og operatørforsynte Android-operativsystemer har en viss innebygd beskyttelse for å forhindre kompromittering av brukerdetaljer, men rooting kan ta det bort. Rooting nedbryter i utgangspunktet systemforsvaret mot skadelig programvare hvis du ikke er forsiktig med apper du installerer etterpå. Rotte enheter mister nesten alltid evnen til å laste ned operatøroppdateringer (som kan inneholde oppdateringer for kjente sårbarheter). Det betyr imidlertid ikke at det er dårlig å rote telefonen. Vi tror at fordelene du får ved å heie langt oppveier risikoen så lenge du er forsiktig med hvilke apper du skal installere etter rooting.

Rooting er helt greit, selv for nybegynnere på Android så lenge du følger prosedyrene trofast. Verizon-telefoner er notorisk problematiske selv når de er låst opp, så hvis du vil få full tilgang til enheten din eller fjerne Verizon-begrensninger, er det alt du trenger å rote og installere en tilpasset firmware.

Husk at rooting må gjøres først før du kan installere en tilpasset firmware. For noen tilpassede ROM-er er det nødvendig å installere en tilpasset gjenoppretting. Prøv å undersøke noe før du starter installasjonsprosessen for å unngå komplikasjoner.

Denne YouTube- videoen er god å begynne med.

Problem nr.4: Galaxy S5 får ikke varsler når du er på Wi-Fi

Jeg har nylig lagt merke til at når jeg er hjemme på Wi-Fi-tilkoblingen min, mottar jeg ikke Internett-varsler (Facebook, SnapChat, e-post osv.). I det øyeblikket jeg slår av Wi-Fi og begynner å bruke telefonens data, begynner jeg å motta mange varsler fra e-post til Facebook-varsler og så videre. Jeg har utført en myk tilbakestilling og glemt wifi og koblet den til igjen. Så langt har ingenting hjulpet. Noen ideer? Takk skal du ha. - Matthew

Løsning: Hei Matthew. Det må være en feil i operativsystemet som forårsaker dette. Tøm systembufferen først, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken (trinnene gitt ovenfor). Å tømme telefonens systembuffer kan fungere hvis en midlertidig appfeil er skylden. For å slette systembufferen, følg bare disse trinnene:

 • Slå av telefonen.
 • Trykk og hold følgende knapper sammen: Strøm, Volum opp og Hjem.
 • Slipp knappene når menyen for Android-systemgjenoppretting vises.
 • Bruk volumknappene til å navigere til alternativet Tørk cache-partisjon.
 • Trykk på av / på-knappen for å bekrefte valget.
 • Velg Start systemet på nytt nå etter å ha slettet hurtigbufferen. Vent til telefonen starter på nytt.

Tørking av hurtigbufferpartisjonen, også kjent som systembufferen, er en effektiv løsning for de fleste apprelaterte problemer. Dette kan gjøres trygt og påvirker ikke filene som er lagret på telefonens lagringsenheter.

Problem nr.5: Manglende tjenester etter bytte av Galaxy S5 til T-Mobile

Jeg tok med meg Verizon Samsung Galaxy S5 på T-Mobile-nettverket og feilsøkte noen forskjellige problemer jeg hadde, men jeg ser ikke ut til å finne ut hvordan jeg får tilbake snakke- og surfefunksjonen som var på telefonen min med Verizon, men ser ut til å ikke jobber med T-Mobile-nettverket, med mindre jeg er på wifi . Jeg betaler for ubegrenset data, så jeg burde kunne bruke det samtidig som samtalefunksjonen min. Kan du hjelpe meg? - Kristina

Løsning: Hei Kristina. Det ser ut til at du snakker om et bestemt tjenestetilbud fra en operatør. Arbeid med T-Mobile og spør dem om de har den tilsvarende tjenesten du mangler. Vi jobber ikke for T-Mobile, så vi er til liten hjelp når det gjelder tjenestetilbud i et bestemt område.

Problem nr.6: TouchWiz på Galaxy S5

For noen uker siden ville ikke telefonen slette e-postene. Det er ok akkurat nå. Telefonen har bedt meg om å klikke på TOUCHWIZ. Jeg mistet alle appene jeg hadde da jeg slo på telefonen. Det var en viktig app jeg trengte fordi sønnen min er fengslet, og det er den eneste måten jeg kan snakke med ham på. Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg kan ikke fjerne det. Jeg vet ikke engang hvor det kom fra. Noe som heter THE MAGAZINE er også på telefonen min. Hvor kom det fra? Jeg ringte Sprint, og de ba meg ta med telefonen til en reparasjonsbutikk. Jeg skulle ikke trenge å gjøre det. Er det ikke derfor de har teknisk støtte ??

Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg er ikke god med tekniske problemer. Jeg ringte datteren min, og hun visste ikke hva TOUCHWIZ er. Så hvis hun ikke visste det, så visste jeg at jeg var i trøbbel. Kan du fortelle meg hva som skjer med telefonen min.

Takk for din tid og hjelp. - Pamela

Løsning: Hei Pamela. Touchwiz er en Samsung-bærerakett som lar deg tilpasse hvordan telefonskjermen ser ut ved å tilby flere hudfarger og andre funksjoner. Hvis du ikke er kjent med den, eller hvis du ikke vil bruke den, deaktiverer du bare startprogrammet under applikasjonsbehandling. Slik gjør du det:

 • Gå til Innstillinger.
 • Fortsett til applikasjoner.
 • Velg Manage Applications eller Applications Manager.
 • Trykk på Alle-fanen.
 • Se etter Samsung TouchWiz-appen og trykk på den.
 • Derfra vil du se Deaktiver-knappen; bare trykk på den.

Disse samme trinnene kan brukes til å deaktivere andre tredjepartsapplikasjoner du ikke vil ha, inkludert den du kaller THE MAGAZINE.

Vi anbefaler likevel at du følger Sprints råd om å gå til butikken eller verkstedet, slik at deres folk visuelt kan sjekke appene og deaktivere eller fjerne dem hvis de mistenker noe.

Ellers kan du bare tilbakestille fabrikken for å gjenvinne standardappene (lager) fra Sprint for å få telefonen til å se ut som helt ny.

Vi aner ikke hva den manglende appen du brukte til å kommunisere med sønnen din. Prøv å spørre ham hva navnet på appen er, og installer den på nytt.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.