Hvordan få Samsung Galaxy S6 Edge ut av oppstartsløyfen

Når Samsung Galaxy S6 Edge går i oppstartsløyfe, betyr det at det er noen uoverensstemmelser i operativsystemet eller fastvaren. Oftere oppstår oppstartsløyfeproblemet hvis eieren rotte eller blinket en egendefinert firmware til enheten, selv om det også var tilfeller at dette problemet oppstod etter at en oppdatering ble installert på en fast firmware. Omtrent 95% av tiden boot loop er fastvarerelatert.

Galaxy-S6-Edge-boot-loop

Før vi går videre, kan de som har problemer med Android-enhetene sine kontakte oss via [email protected]. Selv om vi er villige til å hjelpe deg med å løse problemene dine, kan vi ikke gjøre det effektivt hvis det ikke er nok informasjon. Så sørg for at du forteller oss modellen på telefonen din, hvilken versjon av Android den kjører og hvordan den oppfører seg når problemet oppstår. Jo mer informasjon du kan gi, jo mer nøyaktige er løsningene våre.

MÅ BESØK: Feilsøking for Samsung Galaxy S6 Edge

Her er noen av de vanligste oppstartsløyfeproblemene i Galaxy S6 Edge:

 1. Galaxy S6 Edge går i oppstartsløyfe etter en oppdatering
 2. Galaxy S6 Edge kan ikke fortsette å starte opp etter rooting
 3. Galaxy S6 Edge går i oppstartsløyfe etter installasjon av tilpasset firmware
 4. Kan KNOX utløses hvis jeg forankret S6 Edge med CF Autoroot
 5. Galaxy S6 Edge-oppstartsløkker etter installasjon av flere apper

Galaxy S6 Edge går i oppstartsløyfe etter en oppdatering

Vi mottok noen få e-poster relatert til dette problemet, og to av dem sa at telefonen bare ikke kan fortsette å starte opp, for etter at den når logoen, vil den automatisk starte på nytt, fortsetter til logoen og starter på nytt. Tilsynelatende ødela oppdateringen eller ødela noen data eller cacher, men problemet er at det ikke er noen måte for oss å finne ut hvilken som er skyldige. Derfor er det ikke mulig å feilsøke hagle; vi trenger å utføre generelle prosedyrer som å tørke cachepartisjonen og master reset.

Slett cache-partisjon

Det er en katalog i systempartisjonen der alle cacher for kjernetjenester og applikasjoner er lagret. Disse filene brukes av systemet for å gjøre ytelsen jevnere neste gang du starter disse appene. Oftere vil korrupte cacher skape konflikter med systemet, spesielt hvis det allerede var nye filer opprettet av den nye firmware. Hvis du tømmer katalogen, slettes alle filer som er lagret i partisjonen, uten å bekymre deg, neste gang telefonen starter opp, vil den opprette nye filer eller cacher.

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold på følgende tre knapper samtidig: Volum opp-tast, Hjem-tast og Av / på-knapp.
 3. Når telefonen vibrerer, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede Volum opp-tasten og Hjem-tasten.
 4. Når skjermbildet for Android-systemgjenoppretting vises, slipper du Volum opp og Hjem-tastene.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere 'tørk cache-partisjon.'
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir 'Start systemet på nytt' uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Master Reset

Åpenbart kan du ikke utføre den vanlige tilbakestillingen av fabrikken fordi telefonen ikke bare kan starte opp helt. Oppstart i gjenopprettingsmodus vil imidlertid gi deg tilgang til en operasjon som ikke bare vil slette alle filer, innstillinger, app og data, men vil også reformatere selve partisjonen for å kvitte seg med korrupte filer systemet ikke vil bruke. Med andre ord er master reset mer effektiv enn fabrikkinnstilling. Du trenger bare å gjøre dette hvis telefonen fremdeles starter løkker etter å ha tørket cachepartisjonen:

 1. Slå av Samsung Galaxy S6 Edge.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Galaxy S6 Edge kan ikke fortsette å starte opp etter rooting

Problem : Hei gutter! Jeg har lest feilsøkingsinnleggene dine, og jeg ante at mens du er villig til å hjelpe leserne dine, holder du deg alltid på den lysere siden av ting, og det forklarer hvorfor du ikke oppmuntret gjennomsnittlige brukere til å rote telefonene sine eller installere tilpassede ROM-er på enheten deres. Jeg forstår fullt ut hvorfor du gjør det, og jeg respekterer det.

Ser du, jeg er ikke en av de gjennomsnittlige eierne. Jeg forankret Galaxy S6 Edge (det er forresten en T-Mo-modell) ved hjelp av Odin CF Autoroot SM-G925T. Rotprosessen gikk gjennom, men jeg tror ikke den var vellykket fordi telefonen min nå starter opp looping. Jeg vet ikke hvor jeg gikk galt, men det er åpenbart at alt ikke gikk som planlagt. Så hvor kan jeg gå herfra? Hvordan kan jeg få telefonen til å fungere igjen. - Cody

Feilsøking : Jeg spurte en venn av meg på XDA Dev-fora om dette, og han sa at han også opplevde dette problemet. Det han gjorde for å rette på det, var å blinke SM-G920T og gjenta rotprosessen. Ja, G920T er for flat S6, men det var det som fungerte for noen av S6 Edge-brukerne som bestemte seg for å rote enhetene sine. Hvis du vil følge etter, vennligst fortsett på egen risiko. Jeg vet at du er kunnskapsrik nok til denne typen ting.

Galaxy S6 Edge går i oppstartsløyfe etter installasjon av tilpasset firmware

Problem : Hei droid fyr! Jeg begynner å elske Android og Galaxy S6 Edge er faktisk den andre Android jeg har. Jeg er litt kunnskapsrik når det gjelder forankring og ting, men som sagt begynner jeg fortsatt å elske enheten og hele dette miljøet.

Jeg forankret Galaxy S6 Edge og installerte en tilpasset ROM, men like etter at alt gikk gjennom fortsetter telefonen å starte på nytt og kunne ikke nå startskjermen. Den kom inn i oppstartsløyfen, og jeg vet ikke hvor jeg gikk galt, og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal fikse dette. Hjelp meg vær så snill. - Anthony

Feilsøking : Forutsatt at du har installert riktig fastvare eller ROM for telefonen, vil oftere tørking av cache-partisjonen løse oppstartsløyfeproblemer som oppstår etter installasjon av tilpasset fastvare. Jeg foreslår at du gjør det først, og hvis det ikke fungerte, skyv fastvaren på nytt.

Kan KNOX utløses hvis jeg forankret S6 Edge med CF Autoroot

Spørsmål : Jeg har en T-Mobile Galaxy S6 Edge, og jeg planlegger å rote den ved hjelp av CF Autoroot. Spørsmålet mitt er, kan Knox utløses hvis jeg gjorde det? I så fall er det noen rotmetode som ikke vil utløse Knox? Kjæresten min forankret henne, men det går nå. Den kan ikke starte vellykket. Det fortsetter bare å starte og starte på nytt til batteriet går tom. Hvordan fikser du det? Takk for at du leser bekymringen min. - Gerard

Svar : Ja! Samsung Knox vil bli utløst hvis du forankret telefonen din ved hjelp av CF Autoroot. En venn av meg foreslo at du skulle bruke Ping Pong Root hvis du ikke ville at Knox skulle bli utløst. Bare google “ping pong root”, så finner du guiden for å gjøre det.

Når det gjelder løsningen på kjærestens oppstartsløyfeproblem, se feilsøkingsprosedyren jeg ga i det tredje problemet. Det er det samme problemet.

Galaxy S6 Edge-oppstartsløkker etter installasjon av flere apper

Problem : Hei gutter! Jeg trenger sårt din hjelp og gleder meg til å høre fra deg. Min 3 uker gamle Galaxy S6 Edge ble nylig oppdatert, og den lyktes uten problemer i det hele tatt. I går installerte jeg flere apper på den, og etter det ble telefonen bare slått av. Da jeg startet den på nytt, forblir den i logoen i rundt 20 sekunder, deretter slås den av, og starter deretter igjen og syklusen gjentas. Kan du hjelpe meg med å fikse det? - Janice

Feilsøking : Basert på beskrivelsen din, Janice, startet problemet etter at du installerte en rekke apper. Det er stor mulighet for at årsaken til oppstartsløyfen er rogue app. Alt du trenger å gjøre er å starte telefonen i sikker modus og deaktivere mistenkte apper. Når du har blitt kvitt den useriøse appen, blir problemet løst.

Sikkerhetsmodus

 1. Slå av Galaxy S6 Edge.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 3. Når 'Samsung Galaxy S6 Edge' vises, slipper du umiddelbart av / på-tasten og holder deretter nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde volum ned-knappen til telefonen er ferdig med omstart.
 5. Når du ser Sikker modus nederst til venstre på skjermen, slipper du knappen.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så send dem gjerne på [e-postbeskyttet] Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.