Beste tekst til tale-app (TTS) for Android | Droid-fyren

Moren din hadde rett da hun fortalte deg at du burde bruke mer tid på å lese. Problemet med å lese er at det krever mye mentale ressurser og krever full oppmerksomhet. Når du kjører til jobben, løfter tunge vekter på treningsstudioet, forbereder en full-retters middag for en fest på seks, eller løper ærend og gjør gjøremål, er disse ressursene ikke tilgjengelige, og du trenger oppmerksomhet andre steder.

En praktisk måte å overvinne denne hindringen på (og gjøre moren ulykkelig) er å bruke en Tekst til tale-app (TTS) for Android. Som navnet antyder, konverterer en TTS-app skrevet tekst til naturlig lyd og spiller den av til deg. Best av alt, det er allerede en fantastisk beste tekst til tale app android forhåndsinstallert på enheten din.

Beste tekst til tale-app (TTS) for Android

beste tekst til tale app android

1) Google Tekst til tale

Google Tekst-til-tale-appen har vært en integrert del av Android siden 2013. Den brukes til å lese oversettelser og uttale av ord, lese bøker, gi sving for sving-navigering og forbedre tilgjengeligheten i hele systemet. Etter en av de siste oppdateringene kan Google Tekst-til-tale også påkalles av en hvilken som helst tredjepartsapp som støtter både tekstvalg og deling.

For eksempel kan du velge en hel webartikkel og få Google Tekst-til-tale til å lese den for deg med en stemme som ligner naturlig engelsk eller andre språk som støttes. Per nå inkluderer listen over støttede språk bengalsk, kantonesisk, dansk, nederlandsk, flere varianter av engelsk språk, finsk, fransk, tysk, hindi, ungarsk, verdens, italiensk, japansk, koreansk, mandarin, norsk, polsk, portugisisk , Russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk og vietnamesisk. Google legger til nye språk med jevne mellomrom, samt forbedrer de som allerede støttes.

De fleste brukere burde kunne bruke Google Tekst til tale rett ut av esken, men noen må kanskje aktivere den eller installere den. Appen er tilgjengelig i Play Store, hvor du også kan sjekke om du har den nyeste versjonen. For å aktivere det

  1. gå til Innstillinger
  2. Språk og inngang
  3. Tekst-til-tale-utdata
  4. velg Google Tekst til tale som din foretrukne TTS-motor.

Last ned den nå: her

beste tekst til tale app android

2) @Voice Aloud Reader

Til tross for Googles tilsynelatende teknologiske overlegenhet er det andre TTS-apper der ute som er verdt å vurdere. Noen av de beste av disse appene utnytter kraften fra Google Tekst til tale og bruker den på sin unike måte. @Voice Aloud Reader bruker tredjeparts TTS-motorer, som den fra Google, for å lese alt fra nettsider til e-post til dokumenter og til og med til e-bøker.

Akkurat som med Google Tekst til tale kan du få den til å lese valgt tekst fra hvilken som helst app, men du kan også åpne TXT, PDF, DOC, DOCX, RTF, ODT, EPUB, MOBI, PRC, AZW, FB2 og mange andre populære filformater. Appen håndterer riktig kinesisk og japansk vertikal tekst, noe som gjør den nyttig for studenter på asiatiske språk og morsmål på kinesisk og japansk. Andre nyttige funksjoner inkluderer muligheten til å legge til lagrede artikler fra Pocket, synkronisere leseprosessen ved hjelp av Dropbox, spille inn talte artikler i lydfiler, eller for eksempel slå opp ord og setninger på Wikipedia eller Google.

Det er viktig å huske på at @ Vooice Aloud Reader er designet for å være en altomfattende lesekammerat med alle muligheter og funksjoner du noen gang trenger. Prøv å ikke bli motløs hvis du ikke vet hva hvert alternativ betyr. Utvikleren har utarbeidet en omfattende online manual og flere instruksjonsvideoer, som forklarer hvordan alt fungerer i detalj.

Last ned den nå: her

beste tekst til tale app android

3) Snakk - Tekst til stemme GRATIS

Talk er en enkel app som kan hjelpe deg med å konvertere tekstbiter til en WAV-fil for senere bruk. Du kan enten importere tekst direkte fra andre apper på telefonen eller opprette et nytt dokument og skrive inn hva du vil at appen skal si.

Akkurat som @Voice Aloud Reader, kommer Talk ikke med sin egen TTS-motor. I stedet må du ha Googles TTS-motor installert for at den skal fungere. Den gratis versjonen av Talk støttes av annonser, men det er også en betalt versjon, kalt Talk Pro, som er helt annonsefri. Begge versjonene lar deg endre både tonehøyde og hastighet, slik at du kan tilpasse lyden etter dine preferanser.

Last ned den nå: her

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.