Løst Samsung Galaxy S7 lades ikke

#Samsung #Galaxy # S7 er en av flaggskiptelefonene som ble utgitt i 2016 som har blitt en øyeblikkelig hit blant forbrukerne. Enheten har de fleste funksjonene som telefoneiere leter etter i en smarttelefon som vanntetting, støvtetting, et microSD-kortspor, god batterilevetid og et kamera som tar utmerkede bilder. Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien tar vi tak i Galaxy S7 koster ikke problemer og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S7 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S7 lades ikke

Problem: Problem: Telefonen svarer ikke / lades ikke. Jeg brukte denne telefonen (Samsung S7) for to måneder tilbake, og den fungerte bra. Nå må jeg bruke telefonen igjen, men den slår seg ikke på, forutsatt at den hadde mistet all kraften, prøvde jeg å lade den i flere timer, men telefonen svarer ikke i det hele tatt. Så det er ingen ladingvarsel eller varsling når jeg kobler til laderen. Jeg har prøvd flere stikkontakter, de fungerer fint med andre enheter. Vennligst foreslå om du har noen løsning.

Løsning: Prøv å rengjøre telefonens ladeport ved å bruke en trykkluftdunk, da tørst eller skitt som sitter fast i denne porten kan forårsake problemet. Før du lader telefonen igjen, bør du ta ut microSD-kortet og deretter utføre et simulert batteritrekk. Dette gjøres ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Prøv å lade telefonen igjen.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 lades sakte

Problem: Telefonen min ble kjøpt 20.10.17 og fungerte helt fint til for omtrent 10 dager siden da til og med en nattladning flytter den rundt 2%. Laderkabelen er fra Samsung og fungerer fint på andre gjenstander som Kindle og Samsung-nettbrett. Jeg har prøvd alle forslagene. Verizon-kontoret der jeg kjøpte telefonen, tok ut noen ubrukte apper, og ba meg kontakte Samsung hvis det ikke hjalp. Jeg kan ikke koble meg til Samsung - å legge inn telefoninformasjon på nettet resulterer i at Verizon-nettstedet åpnes. Ingen telefonnummer er tilgjengelig. Jeg ringte Verizon; de ba meg om å kjøpe et nytt batteri. Hvis det er det, skal de sende meg en for min 4 måneder gamle telefon. Jeg håper du kan hjelpe.

Løsning: Hvis telefonen lades sakte, betyr dette at batteriet ikke får den nødvendige strømmen fra laderen for å lade den. Nedenfor er feilsøkingstrinnene du må gjøre for å løse problemet.

  • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i denne porten.
  • Prøv å lade telefonen med en annen ladekabel og vegglader.
  • Prøv å lade telefonen fra en USB-port på datamaskinen.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken. Ikke installer noen apper etter tilbakestillingen, men prøv å lade telefonen først.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket, da dette kan være forårsaket av et defekt batteri eller defekt strøm IC.

S7 Slått av under lading

Problem: S7-en min var på laderen og spilte musikk gjennom Bluetooth-høyttaleren min da den kuttet ut. Jeg sjekket på den og skjermen er svart med det røde lyset på. Ingenting jeg har prøvd vil vekke det. Jeg har prøvd alle mulige knappekombinasjoner. Jeg er heller ikke sikker på hvilket operativsystem det er på.

Løsning: Det første du trenger å gjøre i dette tilfellet er å utføre et simulert batteritrekk. Dette gjøres ved å trykke og holde inne både strøm- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Telefonen din skal starte på nytt. Hvis problemet gjenstår, fortsett med trinnene nedenfor.

  • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Målet ditt er å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i denne porten.
  • Lad telefonen i minst 20 minutter ved hjelp av veggladeren.
  • Hvis telefonen ikke lades, kan du prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader. Du bør også prøve å lade telefonen fra en USB-port på datamaskinen.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, kan dette allerede være forårsaket av en maskinvarekomponent som ikke fungerer ordentlig. Det beste du trenger å gjøre akkurat nå er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S7 slår seg ikke på etter bytte av batteri

Problem: Hei, for noen timer siden installerte telefonreparatøren et nytt batteri i Samsung S7, og det har gått mer enn en time siden den er ladet, men den slår seg ikke på og det er ikke noe rødt indikatorlys og det viser et symbol på skjermen som ladingen og mer enn en time har gått har den ikke engang belastet 1%.

Løsning: Det ser ut til at det nye batteriet kan være feil eller at noen komponenter inne i telefonen ble skadet under utskiftingen av batteriet. Hva du bør gjøre i dette tilfellet er å prøve å bruke en annen ladekabel og vegglader for å lade telefonen. Hvis problemet vedvarer, foreslår jeg at du sjekker dette på et servicesenter.