Slik løser du problemet med Samsung Galaxy S8 Plus Black Screen of Death

 • Lær hvordan du løser Black Screen of Death-problemet på Samsung Galaxy S8 Plus ved hjelp av metoden noen av våre lesere bekreftet å ha jobbet for dem.
 • Lær hvordan du feilsøker telefonen som har BSoD og ikke vil svare på prosedyrene for tvungen omstart.

Black Screen of Death (BSoD) oppstår ofte når telefonen din opplever firmwareproblemer som ofte kan føre til ytelsesrelaterte problemer som frysing, forsinkelse og krasj av applikasjoner. Faktisk er BSoD ofte bare et systemkrasj, og det kan skje med Android-smarttelefoner premium og entry-level likt. Nylig har vi imidlertid blitt kontaktet av en rekke eiere av Samsung Galaxy S8 Plus som har klaget over at telefonene deres ikke kan slå på. De fleste av dem uttalte at enheten ikke lenger vil svare på av / på-tasten eller på laderen.

For noen startet problemet angivelig etter en oppdatering, mens andre sa at det startet ut av det blå uten åpenbar grunn. Heldigvis er dette ikke første gang vi møtte dette problemet, så vi vet allerede en ting eller to som kan bidra til å løse det. Så hvis du er en av eierne av denne enheten og for øyeblikket er avlyttet av et lignende problem, kan du fortsette å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg.

Nå, før du går til løsning, hvis du for øyeblikket har et annet problem, kan du prøve å gå til feilsøkingssiden vår, for vi har allerede adressert noen av de vanligste problemene som eiere har opplevd med enheten. Finn problemer som ligner på deg, og bruk gjerne våre løsninger eller feilsøkingsguider. Hvis de ikke fungerer, men hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du kontakte oss ved å fylle ut Android-problemene våre

Løsning til Galaxy S8 + Black Screen of Death

Dette problemet er ganske enkelt å fikse forutsatt at det ikke skjedde på grunn av fysisk og / eller væskeskade. Vi har opplevd lignende problemer noen uker etter at denne telefonen ble utgitt siden da begynte vi å publisere feilsøkingsguider. Mange av våre lesere rapporterte tilbake til oss og bekreftet at problemene deres var løst, og så vet vi nå hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Jeg vil dele med deg den mest effektive løsningen på dette problemet.

Når telefonen din ble slått av alene uten tilsynelatende grunn eller årsak og nekter å slå på igjen, gjør du følgende:

 • Trykk og hold volum ned-knappen og av / på-tasten samtidig i 10 sekunder.

Forutsatt at dette bare er et problem med fastvaren, og at telefonen din fortsatt har nok batteri og uten problemer med maskinvaren, bør den starte opp normalt etter å ha gjort denne prosedyren. Men hvis Galaxy S8 + fremdeles ikke slås på etter å ha gjort dette, bør du prøve å gjøre følgende:

 1. Trykk og hold Volum ned-knappen først og ikke la gå.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten mens du holder nede Volum ned-knappen.
 3. Hold begge tastene nede i 10 sekunder.

Det har i utgangspunktet samme effekt som den første, men grunnen til at du må gjøre dette er å sørge for at du gjør prosedyren riktig. Husk at å trykke på av / på-tasten først vil umiddelbart utløse telefonen, og hvis du er sen med å holde nede Volum ned-tasten, vil du ikke kunne simulere frakoblingen av batteriet, slik at tvungen omstart ikke startes. Det er bedre å trykke og holde nede Volum ned-knappen før du trykker på av / på-knappen. Men hvis dette ikke løser problemet heller, så prøv å gjøre dette ...

 1. Koble laderen til et fungerende stikkontakt.
 2. Koble telefonen til den ved hjelp av den originale data- / ladekabelen.
 3. Uansett om telefonen reagerer på laderen eller ikke, la den være koblet til laderen i minst ti minutter.
 4. Prøv nå å gjøre den tvangsstartprosedyren igjen, men denne gangen mens enheten er koblet til laderen.

Hvis fremdeles ikke vil svare på dette, er problemet mer enn bare en systemkrasj eller feil. Du må feilsøke den for å se om den fremdeles kan slå på uten å bli åpnet. Fortsett å lese nedenfor mens jeg utarbeidet en feilsøkingsguide som du kan følge.

RELEVANTE POSTER:

 • Galaxy S8 + fortsetter å slå av seg selv, skjermen forblir svart og slås ikke på, andre problemer
 • Slik løser du Verizon Galaxy S8 Plus som lades veldig sakte / hurtiglading ikke fungerer [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy S8 Plus som viser feil "fukt oppdaget" [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy S8 + fuktighet oppdages Feil vises når batteriet tappes. Problemer og andre relaterte problemer
 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 Plus som ikke lades [Feilsøkingsveiledning]

Feilsøking av Galaxy S8 + med Black Screen of Death

Selv om telefonen ikke svarte på fremgangsmåten ovenfor, er det fortsatt en sjanse for at vi kan løse dette problemet uten å ta telefonen til servicesenteret. Det er imidlertid ingen garanti fordi alt avhenger av hvor alvorlig problemet er eller hvordan det startet. Så vi må gjøre noen prosedyrer for å feilsøke det og se om vi kan få det til å slå på en eller annen måte.

For eiere som ikke er komfortable med feilsøkingsprosedyrer, foreslår jeg at du tar med enhetene dine direkte til servicesenteret slik at en Samsung-tekniker kan sjekke det for deg. Men for deg de som ønsker å gjøre noe med feilsøking i et forsøk på å løse problemet uten mye bry, så fortsett å lese, da denne guiden kan hjelpe deg.

Se etter tegn på fysisk og væskeskade

Før du gjør noe med telefonen din, er det best at du prøver å se etter mulige tegn på fysisk og / eller væskeskade. Her er hva du bør gjøre:

 • Se etter riper, bulker og sprekker. Enhver kraft som kan skade telefonen, bør legge igjen et merke. Hvis det er synlige sprekker på skjermen, trenger det ikke å bety at hele telefonen er skadet. Det kan bare være et problem med skjermpanelet, og hvis du bytter ut det, kan det føre til at telefonen blir levende igjen, men igjen, bør du ta telefonen til servicesenteret.
 • Se inn i USB- eller laderporten for å se om det er noe fuktighet der inne. Du kan bruke en bomullspinne for å rydde området eller sette inn et lite stykke silkepapir for å absorbere fuktigheten.
 • Du må også sjekke væskeskadeindikatoren (LDI) for å vite om væske kom inn i enheten og ødela kretsene. Hvis LDI fortsatt er hvit, er telefonen fri for væskeskader, men hvis den ble rød eller lilla, så har vannet funnet veien inn i telefonen.

Hvis det er tydelige tegn på fysisk og / eller væskeskade, bør du ta telefonen umiddelbart til servicesenteret slik at teknikeren kan gjøre noe med det.

Prøv å kjøre enheten din i sikkermodus

Jeg har allerede opplevd et par ganger hvor noen tredjepartsapper fikk systemet til å krasje, og det er veldig mulig i dette scenariet. Men den gode nyheten er at du kan deaktivere alle tredjepartsapper ved å kjøre enheten i sikkermodus. Forutsatt at det er tilfelle i telefonen din akkurat nå, bør den kunne kjøre inn i denne modusen, så det er virkelig verdt å prøve. Slik kjører du enheten din i denne modusen:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

Hvis det lykkes, er det neste du bør gjøre å se etter apper som kan forårsake problemet og avinstallere dem en etter en. Hver gang du avinstallerer en app, må du prøve å starte telefonen på nytt i normal modus. Men tingen er at du allerede kan vurdere dette problemet løst fordi telefonen faktisk ble slått på i sikker modus. Så hvis du finner appen som forårsaker all uklarhet, kan du få ordnet dette problemet på kort tid.

Slik avinstallerer du en app fra telefonen din:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Innstillinger> Apper.
 3. Trykk på ønsket program i standardlisten eller trykk på 3 prikkikon> Vis systemapper for å vise forhåndsinstallerte apper.
 4. Trykk på ønsket applikasjon.
 5. Trykk på Avinstaller.
 6. Trykk på Avinstaller igjen for å bekrefte.

På den annen side, hvis telefonen ikke vil svare når du prøver å starte den i sikkermodus, har du en ting til du kan gjøre med dette problemet

Forsøk å starte S8 + i gjenopprettingsmodus

Android-systemgjenoppretting er feilsikker på nesten alle Android-enheter. Når det er feil i fastvaren, kan brukerne starte opp i gjenopprettingsmodus for å få kontroll over telefonene sine. Så i utgangspunktet, selv om telefonen din har noen alvorlige problemer med fastvaren så lenge maskinvaren er bra, bør den kunne starte opp i denne modusen. Det er det du trenger å gjøre akkurat nå, og hvis det lykkes, kan du prøve å tørke cachepartisjonen først, og hvis det fortsatt er problemer med å starte opp, kan du gjøre Master reset.

Hvordan starte i gjenopprettingsmodus og tørke cachepartisjonen

 1. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 2. Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 3. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere "tørk cache-partisjon."
 4. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 5. Trykk på Volum ned-tasten for å markere “ja” og trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Slik starter du opp i gjenopprettingsmodus og gjør Master reset

 1. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 2. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 3. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere “tørk data / tilbakestilling av fabrikken.
 4. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 5. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 7. Når hovedtilbakestillingen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Hvis alt annet mislykkes, bør du ta telefonen til servicesenteret, slik at teknikeren kan sjekke det for deg, for på dette tidspunktet kan vi nesten være sikre på at det virkelig er et problem med maskinvaren.

Jeg håper at denne feilsøkingsveiledningen kaster litt lys over spørsmålene dine. Hvis du noen gang trenger hjelp, kan du gjerne kontakte oss.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Galaxy S8 Plus-innlegg du kanskje vil lese:

 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 Plus med svart skjerm og blått lys som blinker [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 Plus som ikke lades lenger [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy S8 Plus som går så tregt og tregt når du åpner apper [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du Samsung Galaxy S8 Plus med svart skjerm og blå blinkende lys [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy S8 Plus som fortsetter å starte / starte på nytt [Feilsøkingsveiledning]