Enkle måter å fikse Nintendo Switch ikke lading på TheDroidGuy

Mens Nintendo Switch er elsket av millioner over hele verden, finner mange brukere også at konsollen noen ganger ikke kan leve opp til den påståtte 6-timers spillbatteriets utholdenhet. Noen andre ganger støter også noen Nintendo Switch-konsoller på problemer ved ikke å lade i det hele tatt. Begge disse problemene er viktige siden de påvirker konsollens ytelse og brukervennlighet.

Hvis du ikke kan nyte Nintendo Switch Lite som tilbyr en rekke Switch-spill som Nintendo 3ds fordi du har et problem med at Nintendo Switch ikke lades for øyeblikket, er det en rekke feilsøkingstrinn du kan gjøre for å identifisere årsaken til det. . Denne artikkelen vil hjelpe deg å begrense faktorene til at en bryter kanskje ikke lades.

Hvorfor lades ikke Nintendo Switch?

Som en bærbar spillplattform som Wii U-konsoll har Nintendo Switch en alvorlig begrensning når det gjelder kraftressursen. Selv om produsenten hevder at Switch kan brukes i opptil 6 timers spilling etter full lading, er dette ikke alltid tilfelle, da noen spill kan være mer strømkrevende enn andre.

Dette gjør det veldig viktig at bryteren alltid skal være klar til å lades når det trengs. Det kan være veldig frustrerende hvis konsollen ikke lades etter at batteriet er tømt.

Det er en rekke faktorer som kan forårsake et ladeproblem.

For det første kan det hende at konsollen har tømt sitt 4310mAh litiumionbatteri til det punktet at det krever noen minutters lading før det viser tegn til å slå seg på. Det er ikke uvanlig at Nintendo Switch-konsollen ikke slår seg på med en gang etter at den er koblet til for å lade. Vent i minst 30 minutter etter at du har koblet konsollen til laderen før du slår den på.

Den andre grunnen til at Nintendo-konsollen ikke lades, kan være på grunn av en defekt USB C-strømkabel eller adapter. I noen tilfeller kan strømuttaket du bruker, også forhindre lading. 

Til slutt kan det også oppstå en programvarefeil for å forhindre at konsollen slås på eller lades.

Feilsøking av en Nintendo-bryter som ikke lades

Tid som kreves: 10 minutter

Du må gjøre noen feilsøkingstrinn for å vite den virkelige grunnen til at Nintendo Switch ikke lades. Nedenfor er de spesifikke tingene du må gjøre:

 1. La Nintendo Switch lade i minst 30 minutter.

  La konsollen lade lenger ved å vente i minst 30 minutter. Dette skal gi batteriet mer enn nok strøm til å starte systemet igjen. Husk at dette forslaget bare gjelder hvis du har et ladeproblem.

 2. Sjekk strømadapteren.

  Hvis lading av konsollen ikke løser problemet, og Nintendo-bryteren fortsatt ikke lades, kan du tilbakestille strømadapteren ved å koble fra begge ender frakoblet i opptil 1 minutt.

  Sørg også for at du sjekker kabelen og adapteren for skader. Et brudd i kabelen kan ha slått av strømmen helt under lading. 

 3. Bytt ut strømadapteren.

  Forsikre deg om at du bare bruker den offisielle Nintendo Switch-vekselstrømsadapteren eller laderen (modell nr. HAC-002). Hvis du bruker en tredjeparts strømadapter, må du sørge for at adapteren er kompatibel og fungerer. Ellers bytt ut den nåværende laderen med et kjent arbeidstilbehør.

 4. Koble strømadapteren direkte til stikkontakten.

  Hopp over strømuttaket (hvis du bruker det) og koble strømadapteren direkte til stikkontakten.

 5. Utfør en hard tilbakestilling.

  Hvis ladeindikatoren ikke vises på skjermen i det hele tatt, må du gjøre en hard tilbakestilling. Du kan gjøre det ved å trykke og holde inne strømknappen i minst 12 sekunder til 30 sekunder

Få hjelp fra Nintendo

Hvis du fremdeles ikke klarer å gjøre bruk av Nintendo Switch, spesielt den betalte Nintendo Switch online-tjenesten din, fordi ingen av løsningene ovenfor klarte å fikse ladeproblemet ditt, er det sannsynligvis et dypere problem som bare kan løses ved reparasjon. Sjekk garantidetaljene og vilkårene for bruk av konsollen, og besøk deretter din lokale Nintendo-butikk for å få hjelp.

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du PS4 (PlayStation 4) -konsollen slås ikke på
 • Slik løser du (PlayStation 4) PS4-kontroller som blinker blått
 • Slik løser du Call Of Duty Mobile vil ikke åpne eller krasje
 • Hvordan fikse PlayStation 4-kontrolleren slås ikke på

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal, og følg oss på Facebook Twitter for feilsøking.