5 Beste Video til MP3 Converter App | Droid-fyren

Det er flere måter å konsumere media i dag, og en av dem er å bruke de beste video til mp3-konverteringsappene for å konvertere videoen din til mer brukbare former. Du kan bruke telefonen til å lytte til musikk, se på videoer eller spille spill. Men hva med noen videofiler der du bare vil ha lyden ut av den? Vel, dette er mulig med en rekke beste gratisapper som er tilgjengelige på markedet. Imidlertid er det forskjellige typer videoer som trenger en annen konverteringsalgoritme. For å være trygg er det alltid fornuftig å laste ned en tredjepartsapp på din Android-smarttelefon eller nettbrett som lar deg konvertere vanlig video til MP3-format.

Naturligvis er det mange apper tilgjengelig på Google Play Store som du kan bruke til å konvertere videoer, noe som gjør det ganske vanskelig for brukerne å velge det beste alternativet. Med tanke på dette har vi besluttet å lage en liste over fem beste konverteringsapper.

Så uten å vente lenger, la oss ta en titt på noen av de beste appene som er tilgjengelige for å konvertere filer som YouTube-videoer til dine foretrukne filformater.

Beste video til en MP3 App Converter

beste video til mp3 converter app

1) Video til Mp3 Converter av Linterna Apps

Dette er en ekstremt enkel videokonverteringsapp som lar deg velge en videofil fra smarttelefonen eller nettbrettet for å konvertere den til en MP3-fil. Alle alternativene er godt lagt ut, noe som gjør det lettere for deg å velge det beste alternativet for enheten. Du kan til og med velge bithastighet for den konverterte filen, noe som gir deg mer kontroll over lydfilen. Selv om det er ganske enkelt å komme i gang med videokonvertering, kan du gå direkte til en video, åpne den og velge denne appen fra listen over apper som ser ut som kompatible med videoen. Appen konverterer videoen automatisk til MP3.

Det er viktig å merke seg at denne appen er ganske lett, så den spiser ikke for mye plass på enheten din. Det er en gratis app fra Play-butikken med noen få annonser om bord. Det er ingen kjøp i appen. Denne appen er kompatibel med enheter som kjører Android 3.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste video til mp3 converter app

2) Trim & Convert

Dette er en enkel, men likevel vakkert designet videoomformer-app som har alle alternativene godt spredt på startskjermen. Du kan velge en videofil fra enheten, YouTube-video eller spille av tidligere konverterte lydfiler. Det er også muligheten til å velge videofilene direkte fra Galleriet på smarttelefonen din, noe som kan spare deg for problemer med å måtte lete etter videoen manuelt gjennom filbehandleren. Du kan velge å lagre lydfilene direkte på SD-kortet for å unngå rot av innfødt lagringsplass.

Appen er enkel å bruke og konvertering gjøres i løpet av få sekunder, selv om man vil finne at konverteringshastigheten noen ganger er avhengig av typen smarttelefon du har. Denne appen støtter lydbithastigheter på opptil 320 kb / s og kan helt sikkert gi MP3-utdata av høy kvalitet. Dette er en gratis nedlasting på Play Store med annonser om bord. Du trenger en smarttelefon som kjører minst Android 4.1 for å bruke appen.

Last ned den nå: her

beste video til mp3 converter app

3) Accountlab

Dette er en glatt app som i tillegg til at du kan konvertere videoer til lyd, også lar deg kutte lyd- eller videofiler, og fungere som en veldig anstendig lyd- / videoredigerer. Hvis du har en sang du liker i videoformat, kan denne appen hjelpe deg med å konvertere den til en standard MP3-fil i løpet av få sekunder. Med støtte for lydbithastigheter på opptil 320 kb / s, samsvarer denne appen med opp til noen av de beste video- til lydkonverteringsappene som er tilgjengelig der ute. Du kan redigere eller endre videofiler og spille dem av i appen for å få en god ide om redigeringsevnen din.

Lydkutterfunksjonen i appen kan være ganske nyttig når du lager egendefinerte ringetoner for enheten din. Med dette i betraktning er denne appen uten tvil det beste vi har kommet over for funksjoner. Som det er tilfelle med apper av denne art, er dette en gratis nedlasting på Google Play Store, men kommer med annonser. Appen fungerer med enheter som kjører Android 2.3.3 eller nyere, og dekker betydelig eldre Android-smarttelefoner og nettbrett.

Last ned den nå: her

beste video til mp3 converter app

4) MP3 Cutter and Merger av InShot

Denne appen lar deg gjøre alt som en standard video til lyd-omformer-app skal og mer. I tillegg til å bare konvertere videoene dine til fulle MP3-filer, lar appen deg også velge parametere som frekvens, kanal (stereo eller annet) samt volumet på det originale sporet. Med økt kontroll over lydfilen, har brukerne fleksibiliteten til å bruke redigeringsevnene i stor grad. Appen lar deg også klippe og trimme videofiler, noe som er en god funksjon å ha.

I likhet med appene som vi diskuterte ovenfor, kan denne appen hjelpe deg med å trimme lydfiler og til og med sette dem som ringetoner direkte fra appen. Brukergrensesnittet er ganske tiltalende her, i motsetning til noen av de andre appene vi har nevnt ovenfor. Dette er en gratis nedlasting på Google Play Butikk, men er annonsestøttet og har også kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste video til mp3 converter app

5) Video MP3 Converter av FunDevs

Dette er enda en video-til-lyd-omformer med flere funksjoner. Det kan hjelpe deg med å trimme videoer og lydfiler i tillegg til MP3-konvertering. Du kan også redigere metadataene (koder, artistinformasjon osv.) For den konverterte filen. Appen antas også å være den raskeste video-til-lyd-konverteringsappen som er tilgjengelig der, selv om vi ikke kan gå god for dette kravet. Alternativene og innstillingene på appen er godt lagt ut, så det tar ikke mye tid å bli vant til oppsettet.

Du kan konvertere videoformater som MP4, 3GP, WEBM, WMV, FLV ved hjelp av denne appen, så det er støtte for noen av de mest populære videoformatene der ute. Dessuten er denne appen helt gratis å laste ned og bruke så lenge du er komfortabel med noen få annonser. Appen fungerer på enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned den nå: her

De fleste av disse appene støtter ikke batchkonvertering, spesielt hvis du skal bruke gratisversjonene. Jeg håper at vi er i stand til å hjelpe deg på en eller annen måte. Del gjerne dette innlegget hvis du synes det er relevant. Takk for at du leser!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.