Slik stiller du inn tilpasset varsellyd for hver app i Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 varslingslyd

Hvordan får du tilpassede varslingslyder for forskjellige apper i Samsung Galaxy Note 3? Så langt kan jeg bare sette ett varsel som gjelder for alt. ”Dette var spørsmålet som ble sendt oss via Mailbag.

Endring av tilpasset varslingslyd generelt

Generelt kan du stille varslingslydene til appene dine ved å gå til Apps og deretter gå til Innstillinger . Derfra går du til kategorien Enhet etterfulgt av Lyd. Deretter kan du angi ønsket varslingsvarsel i alternativet " Standard varslingslyd ".

Hvis du vil endre ringetone for samtaler, kan du gå til Sound ved å følge instruksjonene ovenfor, men trykke på Ringetoner i stedet. I den delen kan du bytte til hvilken som helst ringetone du foretrekker.

Stille inn den tilpassede varslingslyden til hver app

Å ha den samme varsellyden for hver app på enheten din kan være forvirrende, spesielt hvis du bare overvåker oppdateringene til bestemte apper. Så hvis du vil stille en varslingslyd for hver app for at du med en gang skal vite hvilken app som ga deg et varsel, er alt du trenger å gjøre å få tilgang til appen og trykke på menytasten . Dette skal avsløre alternativer som lar deg velge ønsket varsellyd.

Hvis du for eksempel vil angi en spesifikk varslingslyd for Gmail-appen, er det bare å gå til appen og trykke på menyen . Gå deretter til Mer etterfulgt av Innstillinger . Dette vil avsløre et alternativ for å velge en ringetone der du kan stille inn din foretrukne varslingslyd.

Det skal imidlertid bemerkes at prosessen varierer for hver app. Noen apper tilbyr alternativet direkte fra innstillingene når du åpner dem. På den annen side kan andre ikke engang tilby et alternativ til å gjøre det.

Send oss ​​dine Android-spørsmål via e-post

For flere spørsmål angående Android-smarttelefoner og nettbrett, send oss ​​en e-post på [email protected].