De 5 beste stemmeopptakerappene for Android Droid-fyren

Det er flere bruksområder for å ha en dedikert diktafon til din disposisjon. Du kan bruke disse til å ta opp samtaler eller bare ta opp ideer du kan ha til enhver tid. Imidlertid er det ikke lenger nødvendig å investere i en dyr stemmeopptaker, gitt at de fleste Android-telefoner har muligheten til å ta opp lyd etter eget ønske. Men hva om du ikke er fornøyd med standard stemmeopptak på smarttelefonen din?

Stemmeopptak er en av de grunnleggende funksjonene til moderne smarttelefoner. Imidlertid er ikke alle apper for stemmeopptak verdt saltet. Hva er noen av nøkkelfunksjonene vi ser etter i en app for taleopptak? Vel, den må ta opp lyd av høy kvalitet, mens noen av de beste stemmeopptaker-appene også kan blokkere bakgrunnsstøy for å forbedre kvaliteten ytterligere.

Så la oss snakke om noen av de beste stemmeopptakerappene som er tilgjengelige for Android.

Beste Voice Recorder Apps for Android

beste stemmeopptaker-appen

1) Hi-Q MP3 Voice Recorder

Utviklerne av denne appen hevder at med støtte for high-fidelity 44 kHz lydsampling, setter den seg utover noen annen konvensjonell taleopptaksapplikasjon. Appen lagrer opptak som MP3-filer så snart du trykker på opptaksknappen, med muligheten til å lagre den på den opprinnelige lagringen eller SD-kortlagring, avhengig av hvor praktisk det er. Appen tilbyr også muligheten til å laste opp filene dine automatisk til skytjenester som Google Drive eller Dropbox, og dermed sikre deg opptakets sikkerhet. Du kan velge å laste opp filer når du bruker Wi-Fi eller mobildata, avhengig av hvor praktisk det er.

En funksjon for å beskytte skjønn lar deg slå på knappen, slik at den ikke er åpen. Du kan også overføre opptakene direkte til datamaskinen din ved hjelp av en Wi-Fi-funksjon. Den eneste advarselen her er at gratisversjonen bare lar deg spille inn klipp på opptil 10 minutter. Du må kjøpe Pro-versjonen av appen for å spille inn lengre lydfiler (ubegrenset varighet). Den gratis versjonen har ingen annonser eller kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste stemmeopptaker-appen

2) LectureNotes

Denne appen er spesielt designet for å hjelpe deg med å ta opp forelesninger og notater fra klasser for senere gjennomgang. Det kan hjelpe både lærere og studenter å presentere notater eller å registrere dem i henhold til deres bekvemmelighet. Når det er sagt, kan det også brukes til presentasjoner i flere andre oppsett, så bruken av saken er ikke begrenset til akademia. I tillegg til å fange lyd- eller videoopptak, kan appen også hjelpe deg med å ta ned håndskrevne notater, og i utgangspunktet gjøre den om til en virtuell notisbok. Disse notatene kan deretter projiseres på en større skjerm for presentasjoner og foredrag.

Denne appen er ikke gratis skjønt, og vil sette deg tilbake med $ 5,99. Heldigvis tilbyr utviklerne også en gratis versjon av appen for å la deg prøve funksjonene. Den gratis versjonen er begrenset og tilbyr bare noen funksjoner siden den er designet for å gi deg en følelse av appen og dens funksjoner. LectureNotes er ikke din konvensjonelle stemmeopptak-app, og det er ikke en dårlig ting. Den beste stemmeopptakerappen fungerer med alle enheter som kjører Android 3.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste stemmeopptaker-appen

3) Otter Voice Notes

Dette er en revolusjonerende stemmeopptaksapp som lar deg få transkripsjoner av samtaler, noe som kan være praktisk for journalister og studenter som tar notater. Den bruker kunstig intelligens for å oppdage stemmeopptak og lage nøyaktige transkripsjoner. Brukere kan legge til sine stemmeutskrifter slik at appen kan vite hvem som snakker og til og med merke andre brukere for enklere oppdagelse. Lydopptakene kan eksporteres til Mp3-filer og til og med deles på nettet som kun visningskoblinger. Hvis du vil få transkripsjoner av telefonsamtaler, anbefales en egen app som heter Call Recorder - ACR av selskapet.

Siden dette er den gratis versjonen av den beste stemmeopptaker-appen, er det noen advarsler. Du får bare 600 minutter med transkripsjoner med denne versjonen. Dette går opp til 6000 minutter hvis du får Pro-versjonen. Appen kjører på en abonnementsmodell og koster $ 9,99 per måned eller $ 79,99 per år. Den gratis versjonen av appen har ingen annonser, men bare kjøp i appen. Otter Voice Notes fungerer med alle smarttelefoner som kjører Android 4.4 og nyere.

Last ned den nå: her

beste stemmeopptaker-appen

4) Enkel stemmeopptaker

Som navnet antyder, er dette kanskje den enkleste stemmeopptak-appen der ute. Det kan hjelpe deg med å ta lange opptak med kvaliteten som er jevn, selv om høyttaleren er i noen avstand fra deg. Appen er ideell for opptak av forelesninger og intervjuer. Som utvikleren bemerker, kan spirende musikere bruke appen til å spille inn ideer og melodier, takket være lydopptaksteknologien av høy kvalitet ombord.

Gitt enkelheten den beste stemmeopptakerappen tilbyr, er det ingen overraskelse at det er Editor's Choice-appen på Google Play Store. Denne spesielle versjonen er gratis å laste ned, men er annonsestøttet. Utviklerne tilbyr også en Pro-versjon som kommer med en rekke andre funksjoner, inkludert fjerning av annonser og automatisk opplasting av opptak til skytjenester som Dropbox eller Google Drive. Sjekk ut appen fra Play Store.

Last ned den nå: her

5.) SnipBack

Denne spesielle stemmenopptaksappen er helt forskjellig fra appene vi allerede har snakket om, ved at den kan ta opp lyd selv om du ikke har startet et opptak manuelt. Når du vil hente et lydopptak, går du ganske enkelt til appen og får opptaket fra de siste minuttene. På denne måten har du bare et opptak av viktige deler av en samtale og ikke hele greia. Selvfølgelig kan du også lagre store opptak hvis du er på et foredrag eller et møte.

Appen tilbyr støyreduksjon som standard, og gir deg lyd av høy kvalitet i alle situasjoner. Grensesnittet er enkelt å bruke, og du kan finne alle nødvendige funksjoner innen noen få trykk. Den alltid lyttende funksjonen gjør dette til en mye bedre opptaksapp enn konvensjonelle lydopptakere, noe som gir den en betydelig fordel i forhold til konkurrentene. Appen er gratis å laste ned, men kommer med annonser og kjøp i appen. Snipback er kompatibel med enheter som kjører Android 5.0 og nyere.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.