5 beste spill som Factorio | Droid-fyren

Factorio er et sanntids strategispill utviklet av Wube Software, mens det er noen spill som factorio som er svært populære. Det er et fantastisk fabrikkbyggespill der du vil bosette deg og bygge store store fabrikker, som alle kjører for å bli automatisert til slutt - alt for fremgang og produksjon! Men pass opp for skapninger som prøver å stoppe deg! Det er et morsomt spill som krever mye logikk og strategi; Men hvis du kjeder deg med Factorio, er det mange andre spill som ligner på for å gi deg en mer forfriskende opplevelse.

Beste spill som Factorio

spill som factorio

1) InfiniFactory

InfiniFactory er et puslespillfabrikk-spill utviklet og utgitt av Zachtronics. I Infinifactory er du satt inn i et univers der du er en slags formann som lager og designer fabrikker for å fremme designet til ... noen, du er ikke helt sikker på hvem.

I InfiniFactory skal du bygge uendelige fabrikker for å danne og lage objekter, det være seg ammunisjon, forsyninger eller andre rare intrikate gjenstander. Objektene du må lage bestemmes av den rare enheten som viser deg et objekt, Lag det riktige objektet, og du vil ha beroliget dine overherrer. Lag intrikate og kompliserte design for fabrikkene dine for å nå det endelige målet - leverer de nødvendige forsyningene med en hær av fabrikker.

Last ned den nå: her

spill som factorio

2) Planetbase

Planetbase er et romkolonisimulerings- og strategivideospill utviklet av Madruga Works, hvor du er belastet med å bygge, vedlikeholde og kjøre en romkoloni, til en sentral handelshovedstad. I Planetbase får du et utvalg av noen få planeter å kolonisere. Etter ditt valg blir du droppet på planeten med en bestemt mengde ressurser for å konstruere basen din.

Du må lage oksygen med generatorer og kraft gjennom sol og vind, lage vannuttrekk og alt som er nødvendig for basens overlevelse. Det er andre ting du må vurdere også, inkludert men ikke begrenset til: senger, mat, trening, fritidsaktiviteter, handel og mye mer. Handel med andre kolonier i galaksen vil finne sted, med forskjellige besøkende som ankommer hvis kolonien din trives, og mange handelsmenn også, som søker lykken i planeten din.

Last ned den nå: her

spill som factorio

3) Fengselsarkitekt

Prison Architect er et simuleringsspill for fengselsbygger der du, spilleren, må bygge og vedlikeholde et fengsel fullt av morderiske onde gjørere. Innen fengselsarkitekt kan det være veldig hyggelig å bygge et stort og komplisert fengsel. Hvis ekstrem bygningsdesign er din kjærlighet, enn dette er for deg.

Ta tak i fangenes tilfredshet med ekstrem orden og en jernhånd, eller gjør dem så glade at de håper at de aldri drar. Du kan designe et variert fengsel fullt av hundrevis av fanger som alle trenger behovene deres, bad, soverom, fritidsrom, du kan til og med lage elektriske stoler for å straffe fangene dine med! Det har definitivt noen hint om temasykehus inni seg!

Last ned den nå: her

spill som factorio

4) Gnomoria

Gnomoria er en bygningsbygning og administrerende simulator, med et snev av krig og kampstrategi blandet inn. Gnomoria er en Dwarf Fortress-inspirert tittel som bringer intrikate kongedømme og bybygging med bølger av overlevelse mot rivaliserende riker og banditter.

Gnomoria kan være den åndelige etterfølgeren til Dwarf Fortress, men Gnomoria håndterer tydeligvis de fleste funksjonene mye bedre, med enklere spill og hundrevis av alternativer for festning og bygningskonstruksjon. Legg til dette handel og utvidelse av befolkningen, og du finner en veldig fantastisk forbedret Dwarf Fortress som nesten ser ut som en middelaldersk Factorio.

Last ned den nå: her

5) Minecraft

Minecraft er et åpent verdens sandkassespill som setter deg inn i et tilfeldig generert univers, fullt av sine egne særegenheter, og fordeler, finner massive fjell og dype kløfter, landsbyer og fangehull. Minecraft gir deg verktøyet du trenger for å lage massive festninger eller ydmyke landsbyer, flotte våpenhus og til og med store gårder.

Når du spiller Minecraft, for det meste av spillet, kastes logikken ut av vinduet av hensyn til spill og kreativitet. Mye som navnet antyder, bringer Minecraft deg til gruvedrift gjennom hulene og hulene i verden, og skaper massive veier for å utvinne og samle en stor overflod av ressurser, til og med diamanter og gull! Du kan bruke alt dette til å 'lage' og lage objekter for å dekorere din verden, eller for å forbedre kampens dyktighet.

Bekjempelsesdyktighet er en viktig ting å holde øye med når det kommer natt, da alle slags demoner og skapninger om natten vil jakte på deg og din base. Men ikke bekymre deg, det er en spillmodus du kan bytte den til for å unngå krig hvis en fredelig gratis konstruksjon er din greie!

Last ned den nå: her

Dommen på spill som factorio

Noen av disse herlige titlene er ganske populære, men ikke la dem overskygge de andre. Dette er alle fantastiske titler du kan nyte som ligner på Factorio. Visst, de er kanskje ikke karbonkopi-kloner, men mange av dem har det bygningsaspektet for seg, det være seg romkolonibygging, fabrikksimuleringer eller bybyggingsoverlevelsesspill.

Har du noen favorittspill som Factorio?

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.