7 beste prisvarslingssporere | Droid-fyren

Vi har alle vært gjennom situasjoner der vi kjøper elektronikk, bare for å innse et øyeblikk senere at prisen har falt, ville den beste prissporingsappen ha hjulpet. Angre øyeblikket du føler er virkelig forferdelig. Imidlertid er det flere måter du kan unngå dette takket være fremveksten av prissporings- og sammenligningstjenester, slik at du får et grundig innblikk i produktene og sammenligner prisene i god tid før du får dem. Vi skal diskutere en håndfull av disse tjenestene i dag. Prissammenligningstjenester er tilgjengelige i overflod akkurat nå, så det er viktig at du velger de beste der ute. Det er alltid lurt å ha flere prissporingstjenester til din disposisjon, da de lar deg få en grundig titt på hvordan prisene endres. Sørg for å velge de beste prisene for drop Alert Trackers med omhu.Det må hver enkelt kunde være smart med forhandlere på nettet.

Noen tilbyr til og med mobilapper for å gjøre det enkelt å spore prisendringene. Noen er bare tilgjengelige på nettet, noe som også er verdt å se, da de gir deg flere innstillinger å leke med. Noen nettsteder tar provisjon for tilbud, mens andre ikke gjør det.

Beste pris Drop Track Alert Trackers

1) Kamel Kamel Kamel

Dette er en fantastisk tjeneste å ha hvis du har en Amazon-ønskeliste og sporer manuelt prisstigningen. Ved å bruke Camel Camel Camel, kan du holde et øye med varene du har på ønskelisten og angi å bli varslet når det faller i pris. Det er flere individuelle filtre tilgjengelig for enhver bruker, så du vil finne deg selv hjemme med denne tjenesten. Dessverre er det et nettbasert tilbud fra nå av, så du vil ikke kunne laste ned en app på smarttelefonen din for å spore prisene. Det er imidlertid en liten advarsel, gitt den bekvemmeligheten det gir.

For å komme i gang må du besøke camelcamelcamel.com, opprette en konto der og komme i gang. Etter dette må du kopiere URL-en til Amazon-ønskelisten din og skrive den inn på Wishlists-delen av camelcamelcamel. Du kan til og med stille varsler for å komme til RSS-leseren din, noe som er en utmerket funksjon å ha. Brukere kan aktivere varsler når produktet etter deres smak treffer et bestemt prispunkt, eller hvis det går under den laveste prisen. Tjenesten er helt gratis og er fantastisk for Amazons populære salg.

Last ned den nå: her

2) IFTTT

IFTTT er litt annerledes i funksjonalitet sammenlignet med Camel Camel Camel, men det kommer med samme funksjon. Folkene på IFTTT kunngjorde nylig støtte for Best Kows prissporing, og gir deg sanntidsinformasjon om prisendringer. IFTTT bruker appletmodellen, slik at du kan automatisere visse aspekter av enheten din. Den er kompatibel med 400 andre apper, inkludert Facebook, Twitter, Instagram, Nest osv. Takket være Best Bys nylige oppdatering kan du motta et varsel når en pris faller eller øker på et bestemt produkt. Du trenger en IFTTT-konto for å komme i gang, så sørg for å prøve tjenesten med en gang.

IFTTT er en av de mest populære appene der ute, utelukkende for den praktiske faktoren den bringer til bordet. Den beste prissporingsappen er populær blant eksperter på sosiale medier og anbefales også for prissporing. Så hvis du ønsker å få en ny smarttelefon, men er bekymret for prisendringene, må du sørge for å angi et IFTTT-varsel via Best Buy. Du trenger ikke å bruke en krone for å få IFTTT på smarttelefonen din, så husk å sjekke den ut. Det har allerede sett nesten 5 millioner installasjoner, noe som gjør det utrolig populært på markedet.

Last ned den nå: her

3) Prisspor for Amazon

Denne appen, akkurat som navnet antyder, lar deg få et detaljert glimt av de skiftende prisene på favorittproduktene dine på Amazon. Du kan importere ønskelisten din her, akkurat som Camel Camel Camel, og stille inn enheten til å motta varsler når det faller i pris eller når du har et tilpasset parametersett. Appen tilbyr også en innebygd nettleser for å sjekke ut produkter på Amazon, som til slutt lar deg spare mye penger når du kjøper et nytt produkt. Den beste prissporingsapptjenesten fungerer med Amazon USA, Storbritannia, Italia, Mexico, Canada, Tyskland, Spania, Frankrike og Brasil.

Naturligvis har mange land blitt utelatt av listen, men det er godt å vite at utvikleren har dekket noen av de store nasjonene her. Vi kan ikke utelukke muligheten for at flere regioner blir lagt til i god tid. The Best Price Drop Alert Trackers er en gratis nedlasting, men kommer med annonser. Du kan gjøre et kjøp i appen for å kvitte deg med annonsene.

Last ned den nå: her

3) GasBuddy

Hvis du strengt leter etter en tracker for prisfall, er GasBuddy lett den beste på markedet i dag. Alle trenger bensin for å få drivstoff til bilene sine, og med svingende priser - og prisene øker - vil alle sørge for at de betaler lavest mulig beløp. En flott måte å hjelpe deg med å finne disse prisene på er GasBuddy.

GasBuddy viser deg de nærmeste bensinstasjonene, med alle de nærmeste, laveste prisene. I tillegg kan GasBuddy gi deg beskjed når prisene er i ferd med å øke, slik at du kan fylle på bensintanken din før prisstigninger!

Det er virkelig verdt å laste ned - GasBuddy sparer folk mye penger på bensin, med Gasbuddy-brukere som i gjennomsnitt sparer $ 340 per år på drivstoffkostnader. Du betaler aldri for mye for bensin igjen!

En av de kulere tingene med denne Best Price Drop Alert Trackers er at de regelmessig også holder konkurranser - skriv inn billetter til disse konkurransene, og du kan bare finne deg selv å vinne et gasskort eller en annen premie!

Last ned den nå: her

4) Sikt

Sift kommer inn som et av våre favorittvalg. Sikt klokker for rabatter og salgspriser på produkter du tidligere har kjøpt, og vil arbeide for å gi deg refusjon for prisforskjellen. En av de fine tingene ved det er at det hele skjer automatisk, og låser opp mange av de skjulte forhandler- og kredittkortfordelene du tidligere ikke var klar over.

Det er verdt å merke seg at denne beste prissporingsappen ikke ser etter rabatter og prisfall for produktets levetid - i stedet hvis du kjøper noe og prisen faller i løpet av de neste 60 eller 90 dagene - avhengig av forhandler eller kredittkort leverandør - du kan være kvalifisert for å få tilbake refusjon. Sift sporer automatisk disse prisene for kjøpene dine, og hvis de ser at prisen faller, vil Sift automatisk gi deg penger tilbake fra kjøperen din, enten gjennom forhandleren eller kredittkortleverandøren din.

Sift er verdt å registrere seg for og ha løping i bakgrunnen på telefonen din!

Last ned den nå: her

5) Earny

Dette er ganske likt Paribus i funksjonalitet, selv om den kommer med en dedikert Android-app, slik at du kan kontrollere refusjonene direkte fra mobilenheten. Kravene blir arkivert automatisk hvis de oppfyller refusjonskriteriene, og du ikke trenger å gjøre noe. Det er imidlertid en fangst her. I motsetning til Paribus er Earny ikke gratis og belaster 25% av refusjonen du får. Dette er ikke spesielt et problem da du får tilbake pengene du tidligere ga opp eller ikke var klar over. Husk å sjekke ut Earny fra Play Store.

Last ned den nå: her

6) Paribus

Dette er en av de mest spennende tjenestene på denne listen, da det lar deg få pengene tilbake hvis du gikk glipp av noen avtaler tidligere. Tjenesten er kompatibel med Amazon.com, Target, WalMart, Staples, Gap, Old Navy, J. Crew, NewEgg.com, Zappos, Macys, Bloomingdales, Bonobos, Nordstrom, Banana Republic, Athleta og Piperlime. Så måten denne tjenesten fungerer på er at den skanner e-posten din og alle kontoene du har hos forhandlere for å sjekke om du har gått glipp av penger, eller en kupong du kunne ha brukt mens du kjøpte. Hvis det var en slik hendelse, vil Paribus automatisk sende inn et krav for deg og få pengene tilbake. Mens utviklerne pleide å belaste 25% avgiftsgebyr for refusjon, tar de ikke lenger penger, noe som er en bonus.

Advarselen her er at du må gi Paribus tillatelse til å skanne hele e-posten din. Men du kan opprette en proxy-e-postkonto bare for shopping på nettet for å sikre at personvernet ikke blir angrepet. Tidligere hadde utviklerne en Android-app, men den er ikke lenger tilgjengelig. Så du må nøye deg med å bruke nettversjonen for nå. IOS-appen ser likevel ut til å være oppe.

Last ned den nå: her

Dommen om de beste prisene for varslingssporere for priser

Som du kan se, er det mange utmerkede apper for prisfall på markedet i dag. Noen lar deg sammenligne priser, mens andre varsler deg om kommende prisfall. Noen jobber til og med for å få penger tilbake!

Hva er din favorittapp for prisfall? Hør av i kommentarene nedenfor, og det kan ende opp på listen vår på et eller annet tidspunkt!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.