Galaxy Note 4 kjører veldig sakte, slås av når batteriet har lavt strømnivå, andre problemer

Hvis du leser dette, leter du sannsynligvis etter svar på ditt eget # GalaxyNote4-problem. Vi håper at løsningene vi nevner her kan hjelpe Android-fellesskapet med å håndtere strømproblemer i Galaxy Note 4.

Dette er de spesifikke emnene vi diskuterer for deg i dag:

 1. Galaxy Note 4 slås av når batteriet har lavt strømnivå
 2. Galaxy Note 4 kjører veldig sakte
 3. Galaxy Note 4 kan ikke flytte filer til SD-kort
 4. Galaxy Note 4 slås tilfeldig av | Galaxy Note 4 av / på-knapp fungerer ikke som den skal
 5. Galaxy Note 4 slås ikke på etter å ha vært inaktiv i 18 måneder
 6. Galaxy Note 4-skjermen varmes opp når telefonen er i bruk

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Galaxy Note 4 slås av når batteriet har lavt strømnivå

Jeg har hatt notatet 4 en stund og nylig har jeg hatt problemer med det. For det første vil telefonen dø alt fra 28% til 40%, så når jeg kobler den til for å lade den, begynner den å lades fra der den slapp (si at den døde med 38%, vil den si sin lading og for tiden på 38%) .

Ikke sikker på om det er relatert til dette problemet, men med mindre jeg har hurtiglading aktivert i batterimenyen, vil den ikke lade betydelig (den vil kanskje lade 5% -10% i løpet av en 7-timers periode). Ikke sikker på om dette er et strøm-IC-problem eller batteriet, men jeg har en erstatning på vei siden jeg har hørt at det løser ut av 28-40, men langsom lading forvirrer meg. - Koby

Løsning: Hei Koby. Den eneste måten å vite om en bestemt maskinvarekomponent er defekt eller ikke, er å sjekke den fysisk slik at tester kan gjøres. Med mindre du har gjort det, må du prøve å feilsøke programvaren først.

Og når vi snakker om feilsøking av programvare, så anbefaler vi at du prøver batterikalibrering først. Dette hjelper operativsystemet med å lese de riktige batterinivåene. Noen ganger kan Android miste oversikten over riktige batterilesninger, så å gjøre denne prosedyren vil hjelpe den til å gjøre jobben riktig. Slik gjør du det:

 1. Bruk telefonen ved å spille spill eller gjøre oppgaver for å fremskynde strømutladningen til telefonen slår seg av.
 2. Slå på telefonen igjen og la den slå seg av.
 3. Lad telefonen uten å slå den på igjen.
 4. Vent til batteriet sier at det er fulladet til 100%
 5. Koble fra laderen og slå på telefonen.
 6. Hvis telefonen sier at den ikke lenger er 100%, må du slå den av, koble laderen inn igjen og vente til 100% lading er nådd.
 7. Koble fra laderen og slå på telefonen igjen.
 8. Bruk telefonen til du tømmer batteriet ned til 0.
 9. Gjenta syklusen en gang.

Hvis batterikalibrering ikke fungerer, kan du prøve å tilbakestille fabrikken og se hvordan enheten lades. Forsikre deg om at du lar telefonen kjøre i minst 24 timer eller lenger uten å installere noen app eller oppdatering. Hvis ingenting endres umiddelbart etter en tilbakestilling av fabrikken og i løpet av observasjonsperioden, kan du anta at maskinvare kan være å klandre.

Her er trinnene for hvordan du tilbakestiller enheten.

 1. Slå av Galaxy Note 4 helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 4. Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Vol Up-tasten.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere 'wipe data / factory reset' og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 6. Merk nå 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Vol Down Down-tasten og trykk på av / på-knappen for å starte tilbakestillingen.
 7. Når hovedtilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 8. Merknad 4 starter på nytt, men den vil være lenger enn vanlig. Når den kommer til startskjermen, begynn deretter oppsettet.

Fabrikkinnstilling vil tørke telefonen ren, så sørg for at du lager en sikkerhetskopi av filene dine før du gjør det.

Problem nr.2: Galaxy Note 4 kjører veldig sakte

De siste 3 dagene har telefonen kjørt veldig sakte. Appene tar omtrent 2 minutter å laste inn. Når de lastes inn, står jeg overfor en hvit skjerm i ytterligere et minutt. den fortsetter å tilbakestille seg, fryser tilfeldig på alt jeg prøver å gjøre - start en app, les og e-post, send en melding osv. Når jeg ringer, klarer jeg ikke å legge på fordi jeg har en svart skjerm bortsett fra en hvit telefon ikonet i øverste venstre hjørne og tiden osv. til høyre. Lås- og startknappen reagerer ikke på en stund, og etter omtrent 2 minutter vil den fortsette å blinke med låseskjermen som om den prøver å ta igjen seg selv etter at jeg har trykket på knappen så mange ganger. Jeg har tilbakestilt telefonen, fjernet batteriet flere ganger bare for å starte den på nytt når den låses helt opp. Jeg har ikke installert noen apper nylig eller hatt noen oppdateringer,Jeg har fjernet en mengde apper / spill fra telefonen min for å se om dette hjelper, men uten forbedring. -Cassie

Løsning: Hei Cassie. Sakte ytelsesproblemer som det du snakker om her kan være forårsaket av en rekke ting, så din første oppgave er å begrense mulige årsaker. Disse årsakene kan omfatte følgende:

 • en ødelagt systembuffer
 • et operativsystemfeil
 • skadevare
 • dårlig batteri
 • et ukjent maskinvareproblem

For å se om det er en ødelagt systembuffer, må du sørge for å tørke hurtigbufferpartisjonen først. Noen ganger kan oppdateringer eller nye apper føre til ustabilitetsproblemer samt treg ytelse. Tørking av hurtigbufferpartisjonen bør slette den gamle systembufferen og opprette en ny. Det er et enkelt vedlikeholdstrinn du bør gjøre en gang i løpet av noen få måneder, spesielt hvis du pleier å installere mange apper. Følg disse trinnene for å tørke cachepartisjonen:

 1. Slå av Galaxy Note 4 helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 4. Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Volum opp-tasten.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet 'tørk cache-partisjon' og trykk på av / på-tasten for å velge den.
 6. Når tørking av cachepartisjonen er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.

Hvis ingenting endres etter å ha tørket cachepartisjonen, kan du fortsette til tilbakestilling av fabrikken. Fabrikkinnstilling er et must feilsøkingstrinn, spesielt fordi du ikke gir oss noen nyttig historie om enheten din. Hvis dårlig maskinvare forårsaker forsinkelse eller langsom ytelse, bør ikke tilbakestilling av fabrikken endre noe. Som det vi sa ovenfor, må du observere hvordan telefonen fungerer umiddelbart etter en tilbakestilling av fabrikken for å se noen forskjell. Hvis det ikke er noen positive endringer, bør du vurdere å skaffe et nytt batteri eller enkelt sende telefonen til Samsung for reparasjon eller utskifting.

Problem nr.3: Galaxy Note 4 kan ikke flytte filer til SD-kort

Jeg kan ikke kopiere eller flytte noen filer til SD-kortet mitt. Jeg kan heller ikke flytte dem fra mappe til mappe på SD-kortet. Imidlertid kan jeg flytte dem fra SD-kortet til telefonminnet uten problemer. Og filer som allerede er på SD-kortet ser ut til å fungere bra, det er bare å flytte dem som ikke fungerer.

Jeg har prøvd å bruke "Mine filer" -appen, men den fungerte ikke.

Noen ganger, etter at jeg har startet telefonen på nytt, kan jeg flytte filer uten problemer i et par minutter. Og det er veldig rart å flytte filer fra PCen min til SD-kortet. Når du gjør dette, vil det flytte filene, de vil vise på PCen at filene er flyttet, men på telefonen vil bare noen av dem faktisk ha blitt flyttet, og de andre filene vil være fraværende. Etter å ha koblet telefonen til PCen på nytt, vil den også vise at bare noen av filene er flyttet. Disse problemene oppstår bare når du flytter filer til SD-kortet eller deres plassering på SD-kortet.

Dette kan ikke være et problem med telefonen fordi jeg hadde det samme problemet med det samme SD-kortet på den gamle telefonen min (Galaxy S3) også. - Arnold

Løsning: Hei Arnold. Hvis det samme problemet oppstår når du bruker det samme SD-kortet på en annen enhet, må noe være galt med SD-kortet. Prøv å formatere SD-kortet ved hjelp av telefonen, og prøv å flytte filer igjen. Hvis problemet vedvarer, må du bytte ut SD-kortet.

Problem nr.4: Galaxy Note 4 slås tilfeldig av | Galaxy Note 4 av / på-knapp fungerer ikke som den skal

Jeg har en Galaxy Note 4, og de siste par månedene sluttet strømknappen å fungere. Jeg skjønte at selve knappen gikk dårlig, men hvis jeg trykker hardt og raskt på den, vil den sporadisk hoppe rett til menyen for langt hold for å slå av, starte på nytt eller sette den i flymodus. Problemene stopper ikke der, hvis den dør, noen ganger blir den helt tom. noen ganger kan den slå seg av med 35% eller rundt, den vil ikke slå seg på igjen. Det blir sittende fast i omstartfasen.

Hvis jeg trekker ut batteriet (når det allerede er av) og legger det inn igjen, vil det gi en rask vibrasjon etter 2-5 sekunder, viser den svarte skjermen med “Galaxy Note 4” i hvitt, men det vil ikke forbli i full lengde på tiden den skal og deretter gå av. Hvis jeg trekker ut batteriet og setter det inn og holder nede volum ned og hjemme-knappene, vil det vise skjermen, noen ganger er det en kort stund, andre ganger kan jeg trykke volum opp eller ned-knappen for å prøve å få det til å gjøre noe, men så dør den igjen. Den eneste løsningen jeg har funnet var på youtube folk har sagt å trykke telefonen på et hardt underlag rundt av / på-knappen i noen sekunder eller trykke. Sett deretter batteriet i og se om det vibrerer. Hvis det gjør det, gjenta prosessen til den ikke vibrerer, og hold deretter strømknappen nede, og telefonen vil starte på nytt riktig.Dette har skjedd rundt 3 ganger nå, og det er utrolig frustrerende og irriterende. Jeg har brukt rundt 45 minutter til en time på å gjøre dette. Etter at telefonen har startet på nytt, er det usikkert hvor lenge strømknappen fungerer som den skal, og slutter å fungere som nevnt ovenfor. For meg høres det ikke ut som et maskinvareproblem, men et programvareproblem. Så spørsmålet mitt er, kan dette være relatert til 5.0.1-programvaren jeg kjører fordi jeg aldri har hatt dette problemet med noen tidligere versjoner? Anbefaler du å gå tilbake til en tidligere revisjon og se om det løser det, eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som fungerer perfekt ellers, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -Jeg har brukt rundt 45 minutter til en time på å gjøre dette. Etter at telefonen har startet på nytt, er det usikkert hvor lenge strømknappen fungerer som den skal, og slutter å fungere som nevnt ovenfor. For meg høres det ikke ut som et maskinvareproblem, men et programvareproblem. Så spørsmålet mitt er, kan dette være relatert til 5.0.1-programvaren jeg kjører fordi jeg aldri har hatt dette problemet med noen tidligere versjoner? Anbefaler du å gå tilbake til en tidligere revisjon og se om det løser det, eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som ellers fungerer perfekt, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -Jeg har brukt rundt 45 minutter til en time på å gjøre dette. Etter at telefonen har startet på nytt, er det usikker tid på at strømknappen fungerer som den skal, og slutter å fungere som nevnt ovenfor. For meg høres det ikke ut som et maskinvareproblem, men et programvareproblem. Så spørsmålet mitt er, kan dette være relatert til 5.0.1-programvaren jeg kjører fordi jeg aldri har hatt dette problemet med noen tidligere versjoner? Anbefaler du å gå tilbake til en tidligere revisjon og se om det løser det, eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som fungerer perfekt ellers, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -vil da slutte å fungere som nevnt ovenfor. For meg høres det ikke ut som et maskinvareproblem, men et programvareproblem. Så spørsmålet mitt er, kan dette være relatert til 5.0.1-programvaren jeg kjører fordi jeg aldri har hatt dette problemet med noen tidligere versjoner? Anbefaler du å gå tilbake til en tidligere revisjon og se om det løser det, eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som fungerer perfekt ellers, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -vil da slutte å fungere som nevnt ovenfor. For meg høres det ikke ut som et maskinvareproblem, men et programvareproblem. Så spørsmålet mitt er, kan dette være relatert til 5.0.1-programvaren jeg kjører fordi jeg aldri har hatt dette problemet med noen tidligere versjoner? Anbefaler du å gå tilbake til en tidligere revisjon og se om det løser det, eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som ellers fungerer perfekt, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som ellers fungerer perfekt, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -eller tror du det er noe annet som skjer? Jeg vil egentlig heller fikse denne telefonen som ellers fungerer perfekt, i stedet for å betale $ 700 for en ny. Gi meg beskjed hvis du kan hjelpe. Takk skal du ha. -Greg

Løsning: Hei Greg. Først og fremst vet du allerede at strømknappen ikke fungerer som den skal. En dårlig strømknapp betyr at den metalliske kontakten på den fysiske knappen kan føre til at telefonen tilfeldig utløser en lukkekommando. Vi tror ikke det er tilfeldig at telefonen har et tilfeldig omstartproblem og dårlig strømknapp samtidig. Dette kan også være grunnen til at Youtube-løsningen du gjør ikke har løst problemet. Hit-and-miss-situasjonen skyldes sannsynligvis det faktum at av / på-knappmekanismen ikke fungerer som forventet.

Hvis du tror det er et programvareproblem, kan du vurdere å gjøre den grunnleggende feilsøking for programvare, for eksempel å tørke cachepartisjonen, observere i sikker modus og tilbakestille fabrikken. Hvis problemet vedvarer etter å ha utført disse tre prosedyrene, anbefaler vi på det sterkeste at du har telefonens strømknapp løst.

For referanse, her er trinnene for hvordan du gjør feilsøking av programvaren:

Hvordan tørke cachepartisjonen

 1. Slå av Galaxy Note 4 helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 4. Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Volum opp-tasten.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet 'tørk cache-partisjon' og trykk på av / på-tasten for å velge den.
 6. Når tørking av cachepartisjonen er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.

Hvordan starte telefonen i sikker modus

 1. Slå telefonen helt av.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten og Volum ned-tasten.
 3. Når telefonen begynner å starte, slipper du av / på-tasten, men fortsett å holde volum ned-tasten til telefonen er startet på nytt.
 4. Sikker modus vises nederst i venstre hjørne; du kan slippe Volum ned-tasten nå.

Slik tilbakestiller du Galaxy Note 4

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Start Innstillinger og bla til delen "Bruker og sikkerhetskopi".
 3. Trykk på Sikkerhetskopi og tilbakestill.
 4. Hvis du vil, kan du merke av i avmerkingsboksene ved siden av Automatisk gjenoppretting og Sikkerhetskopiere dataene mine.
 5. Trykk på Fabrikkinnstilling.
 6. Trykk på Tilbakestill enhet.
 7. Du kan bli bedt om å oppgi PIN-koden eller passordet ditt.
 8. Trykk på Fortsett og deretter Slett alt.

Problem nr.5: Galaxy Note 4 slås ikke på etter å ha vært inaktiv i 18 måneder

Jeg har en Galaxy Note 4 som fungerte bra, og ble deretter slått av og satt i skuffen i 18 måneder. Nå fungerer ikke enheten. Lader, men ingenting på skjermen. Røde servicelys blir deretter grønne når de lades. Slå på virker ok, det vibrerer, myke taster lyser og så blinker blått lys MEN ingenting på skjermen, så jeg aner ikke hva som skjer, om noe. Som telefonen var bra, er jeg motvillig til å tenke at skjermen mystisk mislyktes.

Jeg er heller ikke helt overbevist om at det starter normalt. Knappetrykk for tilbakestilling osv. Får ikke noe fra skjermen, så ingen anelse om det er noe som skjer eller ikke. Er du i stand til å hjelpe ?? Som jeg sier at telefonen var bra før og i utmerket stand, ingen skader så optimistiske at det er ok, men takk. - Bcrux

Løsning: Hei Bcrux. Vi tror årsaken til problemet er et dårlig batteri. 18 måneder er en lang vei å la holde et litiumionbatteri uten strøm. Husk at et batteri av denne typen gradvis mister strøm selv når det ikke brukes. Det ideelle gjenværende batteriprosentnivået bør være rundt 80 prosent før du setter det til side i lang tid. Dette vil sikre at det er nok strøm til å holde interne beskyttelseskretser i live. Hvis du lar et litiumionbatteri fullstendig utlades, også kalt "dyp utladning", vil telefonen miste evnen til å holde en ladning. Hvis telefonens batteri har blitt dypt utladet i løpet av 18-månedersperioden, er det ingenting mer du kan gjøre akkurat nå enn å erstatte det.

Teknisk sett, hvis telefonens prosentvise batterinivå viser 0%, betyr det egentlig ikke at batteriet er helt tomt. Det beholder fortsatt en viss mengde kraft for å holde kretsene i live.

Dårlig batteri kan være grunnen til at telefonen ser ut til å ikke kunne starte riktig, eller til og med vise noe på skjermen. Få et nytt batteri og se hvordan det går.

Problem nr.6: Galaxy Note 4-skjermen varmes opp når telefonen er i bruk

Samsung Galaxy Note 4, omtrent 2 år gammel. Hallo! Jeg har nylig hatt maskinvareproblemer med Samsung Galaxy Note 4. For omtrent 2 uker siden begynte telefonen å ha problemer med skjermen og varmen. Den øverste venstre delen av skjermen begynte å varme opp veldig raskt med bare veldig liten bruk. Rett etter begynte skjermen å flimre, og begynne med noen få linjer her og der fra former, til hele skjermen flimret og beveget seg opp og ned som et gammelt bånd, og skjermen ble svart. Å slå av skjermen ved å trykke på POWER og slå den på igjen, løser den, men bare i omtrent 5 sekunder. Jeg må la telefonen avkjøles etter hvert 10. minutters bruk. Jeg er ganske sikker på at dette er et maskinvareproblem. En oppstart i sikker modus løste det ikke, og en cache ble heller ikke tømt. Noe hjelp vil bli satt stor pris på;Jeg har ikke råd til en ny telefon for tiden, men kan ha råd til reparasjoner, om nødvendig. Takk på forhånd. -Myles

Løsning: Hei Myles. Symptomene du nevner her stemmer absolutt overens med et maskinvareproblem, men vi anbefaler fortsatt at du foretar en tilbakestilling av fabrikken først. Hvis de samme symptomene forblir etter en tilbakestilling av fabrikken, er det et klart bevis på at det er maskinvarefeil. I så fall foreslår vi at du lar en profesjonell sjekke det, slik at du vet om reparasjon kan utføres, eller om utskifting er et bedre alternativ. Bloggen vår tilbyr ikke maskinvare feilsøking og løsninger, så hvis du vil gjøre reparasjonen selv, bør du vurdere å lete etter guider fra andre nettsteder.

Husk at telefonreparasjon, akkurat som en typisk gadgetreparasjon, krever en solid forståelse av elektronikk, for ikke å nevne de nødvendige verktøyene for å gjøre jobben. Hvis du tror du har ferdighetene og verktøyene for en Note 4-reparasjon, så fortsett.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken,  og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.