Slik løser du et Huawei Nexus 6P-batteriproblem: Ladningen faller plutselig til 0%

Hei og velkommen! Denne feilsøkingsartikkelen vil prøve å svare på noen av de vanlige problemene som finnes på Huawei Nexus 6P (#Nexus 6P). Vi har tidligere publisert noen innlegg om denne enheten, så prøv å sjekke disse innleggene også hvis du har forskjellige problemer som ikke er nevnt i denne.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Problem nr.1: Huawei Nexus 6P starter på nytt alene, batteriladingen er uberegnelig

Telefonen min leser som om den har mye batterilevetid i den, men vil plutselig slå seg av. De fleste ganger slår den seg ikke helt på igjen før jeg setter i laderen. Når den kommer på igjen, vil den lese at den har mistet 50% eller mer av ladningen, men så snart den begynner å lades (i løpet av minutter), er den tilbake til hvor den var da den ble slått av. Dette problemet syntes å stemme overens med en nylig sikkerhetsoppdatering, men jeg kan ikke være sikker på at det er årsaken. Jeg gjorde noen av tingene du anbefaler på nettstedet ditt for å prøve å fikse det. Jeg satte den i sikker modus for å se om det var et problem med en app, men ingenting endret seg. Til slutt gjorde jeg en tilbakestilling av fabrikken, men problemet gjenstår. Jeg vil være veldig takknemlig for all hjelp du kan tilby.

Løsning: På dette tidspunktet er mange Nexus 6P allerede relativt gamle når det gjelder smarttelefonens levetid, så den mest sannsynlige årsaken er batterirelatert. Litiumbaserte batterier eldes og kan miste betydelig kapasitet. Det er ingen direkte måte å teste dette på, men dette kan nå være problemet med enheten din. Batteriet kan ha blitt svakt og kan ikke lenger levere stabil energi til systemet. I noen tilfeller kan det hende at en enhet ikke starter på nytt så lenge systemet ikke er stresset nok. Problemet oppstår vanligvis hvis enheten blir bedt om å utføre mer krevende oppgaver, noe som legger press på systemet. Dette kan belaste det allerede svake batteriet og forårsake utilstrekkelig eller ustabil effekt. Noen ganger er det bare et spørsmål om batterikalibrering som kan løse denne typen problemer, så prøv å se om det fungerer i ditt tilfelle.

Følg disse trinnene for å kalibrere operativsystemet og batteriet:

  1. Tøm batteriet helt . Dette betyr at du bruker enheten til den slås av av seg selv og batterinivået leser 0%.
  2. Lad telefonen til den når 100% . Sørg for å bruke originalt ladeutstyr til enheten og la den lade seg opp helt. Ikke koble fra enheten i minst to timer til, og bruk den heller ikke mens du lader den. 
  3. Etter at tiden har gått, kobler du fra enheten.
  4. Start enheten på nytt.
  5. Bruk telefonen til den går helt tom for strøm igjen.
  6. Gjenta trinn 1-5.

Batterikalibrering fungerer vanligvis hvis en enhet har sluttet å få nøyaktige batterimålinger på grunn av programvarefeil. Det fungerer ikke hvis selve batteriet har blitt skadet eller har mistet betydelig kapasitet. Så hvis ingenting endres og Nexus 6P fortsatt starter på egenhånd eller viser plutselig økning eller tap av batterilading, må du bestemme om du vil sende den til reparasjon eller ikke. Den mest sannsynlige løsningen innebærer utskifting av batteri, så det koster deg.

Hvis du tror du kan gjøre det, er det mange videoer som viser deg hvordan du bytter ut selve batteriet. Hvis penger ikke er et problem skjønt, bare la en profesjonell håndtere saken.

Problem nr.2: Slik løser du et problem med Huawei Nexus 6P-batteri: ladningen faller plutselig til 0%

Jeg oppdaterte til Android 8.1.0 i morges, og alt virket ok i et par timer. Plutselig begynte telefonen å slippe ladingen fra 60% til 0% og slå seg av innen 30 sekunder til 1 minutt. Opprinnelig ville det ikke slå seg på igjen, og jeg trodde jeg hadde et bootloop-problem. Etter å ha prøvd å starte på nytt i gjenopprettingsmodus, startet den til slutt på det opprinnelige 60% batterinivået igjen, men droppet allikevel ladningen med samme utrolig raske hastighet. Dette fortsetter å skje gang på gang. Jeg hadde også nettopp lastet ned Photographers Companion fra Play Store, men har nå avinstallert det, så jeg antar at det ikke er koblet til det. Kan du foreslå hva problemet er og hva jeg bør gjøre? Batteriet er relativt nytt. Mange takk.

Løsning: Som i problem nr. 1 er det en sjanse for at det Nexus trenger bare er en batterikalibrering. Hvis du allerede har prøvd det før du kontaktet oss, eller hvis ingenting positivt skjer etter å ha gjort det, så fortsett med tilbakestilling av fabrikken. Du kan også grave litt på hvordan du minimerer batteriets tømming i enheten. Den vanligste årsaken til de fleste batteri- eller strømproblemer er apper. Jo flere apper du har, jo større er sjansen for at et system blir ustabilt eller buggy. Prøv å se hva som skjer når telefonen din er tilbakestilt til fabrikken og ikke har noen installerte tredjepartsapper. Hvis strømmen virker normal og batteriet ikke vil svinge i minst 24 timer, kan du anta at apper eller et høyt antall av dem er årsaken.

Som referanse er dette trinnene for å tilbakestille Nexus 6P fra fabrikken:

 1. Slå av telefonen
 2. Hold volum ned-knappen og av / på-knappen samtidig til enheten slås på.
 3. Du bør se "Start" med en pil
 4. Trykk volum ned to ganger og på strømknappen for å gå til gjenopprettingsmodus
 5. Hold av / på-knappen, trykk deretter på og slipp volum opp-knappen
 6. Bruk volumknappene for å velge slette data / tilbakestilling av fabrikken
 7. Velg “Ja - slett alle data” med av / på-knappen

Problem nr.3: Huawei Nexus 6P sitter fast i oppstartsløyfen etter en oppdatering

Hei Team. Jeg bruker Huawei Nexus 6P siden 2015. Det var en fantastisk telefon, men etter å ha mottatt den siste Google-sikkerhetsoppdateringen startet den på nytt automatisk noen ganger og falt deretter i Bootloop akkurat slik. Jeg søkte på internett, og jeg fikk vite at det er et problem med Snapdragon-prosessoren og må ordne opp med noen oppdateringer som er tilgjengelige i følgende lenke: //www.xda-developers.com/nexus-6p-bootloop-fix/ Selv etter gjør alt det var fortsatt fast i Google-logoen og til slutt ga jeg opp og ga den til å reparere. Den fyren blinket lager Android N ROM fortsatt ikke lykke !. Det startet opp i OS 2 ganger uten Google-animasjon, og igjen startet det på nytt og det samme Bootloop !! Hvis dere mennesker kan få meg ut av dette problemet, så er dere geniale mennesker i denne verden !! Hjelp meg vær så snill. Tusen takk! Hilsen.

Løsning: Det er ingen annen løsning igjen som vi kan foreslå for et problem som din. Å blinke tilbake enhetens lager-ROM er den siste drastiske løsningen som kan prøves. Hvis en profesjonell prøvd allerede har utført løsningen i utgangspunktet, er du sannsynligvis fast med enheten i denne tilstanden akkurat nå. Vi kan ikke bekrefte om guiden i lenken du oppga fungerer (selv om forfatteren av guiden sa at han gjorde det) som den er relativt datert på dette tidspunktet. Oppstartsløyfeproblemet kan være forårsaket av noen andre faktorer, men vi bekrefter at det tidligere var et usunt antall Nexus-brukere som opplevde det etter installasjon av Google-firmware. På grunn av kompleksiteten i dette problemet er det ingen enhetlig måte å spekulere i hva som kan ha gått galt med enheten din. Vi foreslår at du søker reparasjon av garantien hvis blinkende lager-ROM til din egen Nexus ikke har løst det.