4 beste Android HDMI-adapterene i 2020

Det var en tid i de første dagene av Android da smarttelefoner kom med en mini HDMI-port for enkelt å vise skjermen til Android-enheten din på en ekstern skjerm eller TV. Det tok ikke lang tid før produsenter begynte å fjerne det og erstatte det for å gi plass til mer prosessorkraft, større SoC-er eller helt andre funksjoner. Det etterlater Android-brukere skuffet over at det ikke er så lett å vise Android-skjermen på en fullskjerm nå. Imidlertid er det fortsatt mulig, men med en HDMI-adapter. Bare koble adapteren til telefonens mikro-USB- eller USB C-port, og HDMI-enden i skjerminngangsporten. Når du er koblet til, bør du kunne se smarttelefonens skjerm på storskjerm!

Med et blikk: 4 beste Android HDMI-adaptere i 2020

  • AmazonBasics høyhastighets Micro HDMI-kabel med RedMere - 10 fot Vår toppvalg
  • Analogix Semiconductor SP6001 SlimPort Micro-USB til 4K HDMI-adapter
  • RayCue USB til HDMI-adapter, HD Audio Video Cable Converter, USB 3.0 / 2.0 til HDMI
Produkt Merke Navn Pris
AmazonBasics AmazonBasics høyhastighets Micro HDMI-kabel med RedMere - 10 fot Sjekk pris på Amazon
Analogix Semiconductor Analogix Semiconductor SP6001 SlimPort Micro-USB til 4K HDMI-adapter Sjekk pris på Amazon
RayCue RayCue USB til HDMI-adapter, HD Audio Video Cable Converter, USB 3.0 / 2.0 til HDMI Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Dessverre er det mye søppel på markedet. Noen produsenter prøver å tvinge deg til å kjøpe adaptere og kabler som ikke fungerer. Ved å følge denne listen ser du bare de beste HDMI-adapterne for Android, som garantert fungerer og gir deg en fantastisk opplevelse.

Beste Android HDMI-adapter

1. Micro HDMI til HDMI-kabel

Hvis du er en av de få heldige som fremdeles har en mikro HDMI-port på smarttelefonen din, er det super enkelt å koble smarttelefonen til en skjerm eller TV - alt du trenger er en micro HDMI til HDMI-kabel. Nå må du være forsiktig med hvilke kabler du kjøper - selskaper prøver å gjøre dem billige ved å spore ut på materiale og ikke følge HDMI-standarder, noe som betyr at du kan ende opp med mangelfull sløsing med penger i postkassen din. Med det i tankene kan du være trygg på at Amazons mikro HDMI til HDMI-kabel vil være mer enn pålitelig. Det er en 10-fots kabel, så du skal kunne nå den nesten hvor som helst. Du kan til og med velge å få den opp til 15 meter eller mindre hvis du vil.

Kjøp på Amazon

2. Analogix Semiconductor 4K HDMI-adapter

Det kan også være lurt å vurdere Analogix Semiconduxtor 4k HDMI SlimPort-adapter. Denne adapteren kobles til telefonens mikro-USB-port, og deretter bruker du en adapter for å koble til konverteringsboksen, og deretter inngangen din, som kan være en skjerm, TV eller annen enhet. Den leveres ikke med en HDMI-ledning, så du må oppgi det på egen hånd. Når det er sagt, fungerer Analogix 4K HDMI-adapter bare med telefoner som støtter SlimPort. Så sørg for å sjekke produktbeskrivelsen på lenken nedenfor for å sikre at enheten din er et av alternativene som støttes.

Kjøp på Amazon

3. RayCue HDMI Plug and Play-adapter

Micro USB til HDMI Plug and Play-adapteren er en av de beste Android HDMI-adapterne du kan kjøpe på denne listen med den, og det er ingen drivere eller spesiell programvare nødvendig. Det fungerer akkurat som du forventer at det skal baseres på navnet - koble mikro-USB-enden til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta deretter en HDMI-kabel, koble den til omformerboksen og deretter skjermen eller TV-en du velger. Det eneste kravet til å bruke denne adapteren er at smarttelefonen du bruker har innebygd MHL-teknologi. De fleste smarttelefoner gjør i disse dager, men det er greit å dobbeltsjekke - du kan sjekke det helt sikkert ved å koble modellnummeret ditt til Google og se på spesifikasjonene på GSM Arena eller en lignende telefondatabase. Kjøp på Amazon

4. ZIKO Adapter for Android

Først opp på listen vår er ZIKO Adapter for Android. ZIKO-adapteren fungerer uten ekstra programvare eller finagling. Koble den til Android-enheten din, og koble den deretter til en støttet skjerm eller TV, så kan du glede deg over telefonens innhold på den store skjermen. Det er verdt å merke seg at denne adapteren sier at det bare er visse apper som støttes - for eksempel vil det fungere feilfritt med apper som Facebook, WhatsApp, Twitter og Google Play Filmer, men det fungerer kanskje ikke med John Does jaktsporingsapplikasjon. Du må også sørge for at du bruker en støttet TV, og siden ZIKO ikke gir en liste over støttede TV-er, kan det være litt av en hit eller miss, selv om det er enkelt å komme tilbake gjennom Amazon - minimalt med bryet. En av de fine tingene er at den leveres med et lynadapter,noe som betyr at du også kan vise skjermen på iPhone eller iPad på en større skjerm eller TV.

Beste Android HDMI adapter dom

Som du kan se, med en adapter, er det ganske enkelt å få Android-telefonens skjerm på en større skjerm. Noen av disse adapterne vil hjelpe deg med å gjøre det, sørg for at telefonen din er en støttet modell!

Produkt Merke Navn Pris
AmazonBasics AmazonBasics høyhastighets Micro HDMI-kabel med RedMere - 10 fot Sjekk pris på Amazon
Analogix Semiconductor Analogix Semiconductor SP6001 SlimPort Micro-USB til 4K HDMI-adapter Sjekk pris på Amazon
RayCue RayCue USB til HDMI-adapter, HD Audio Video Cable Converter, USB 3.0 / 2.0 til HDMI Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.