5 beste spill som Dwarf Fortress

Dwarf Fortress har lenge vært en populær og godt elsket tittel, selv med sin tidlige retrostil. Imidlertid har mange lignende spill lansert for å konkurrere med det, og gir en moderne versjon av spillet som skal spilles. Titler som Gnomoria og Rimworld er akkurat som Dwarf Fortress med sine egne unike elementer, og er veldig gøy! Så hvis du liker Dwarf Fortress mye, men leter etter de moderne alternativene, har vi laget en liste over noen av de mest forfriskende og moderne Dwarf Fortress-lignende spillene. Så her er våre favorittspill som Dwarf Fortress. La oss dykke rett inn.

Beste spill som Dwarf Fortress

spill som dvergfestning

1. Rimworld

RimWorld er et topp-down konstruksjons- og ledelsesspill utviklet av Ludeon Studios. Rimworld har mange aspekter som er ganske lik Dwarf Fortress, men det mangler kompleksiteten som Dwarf Fortress inneholdt. Når du starter spillet, får du flere verdener å velge mellom, og så snart du lander, begynner likhetene å vise seg umiddelbart. Du befaler en gruppe strandede romfarere, hvis skip har krasjet landet. Du må samle og administrere ressurser og ta vare på behovene til kolonistene dine. Deres følelser, samspill og fysiske behov kan bringe denne tittelen til å skinne der den virkelig gjør.

Rimworld setter spilleren i en posisjon der han må sørge for at folket lever et godt, sunt liv uten å bli gal. Legg til alle disse funksjonene med konstant raid på basen din, og dette spillet vil være et av oss alle.

Last ned den nå: her

spill som dvergfestning

2. Gnomoria

Gnomoria følger omtrent de samme prinsippene som Dwarf Fortress, og befaler små, ambisiøse skapninger å bygge et imperium. Gnomoria har generelt alle funksjonene og ideene til Dwarf Fortress, bortsett fra at den virkelig ikke inneholder nesten like mye kompleksitet. Å kunne grave og dykke dypt inn i det lange mørket for å konstruere den største festningen verden noensinne har kjent, er noe begge disse titlene deler som et mål. Og utenfor festningen din vil du forvalte ressurser og landbruksbehov. Men vær forberedt, du er ikke den eneste som søker velstand. Banditter og inntrengere vil komme til å plyndre og plyndre det voksende bosetningen din og søke å få rikdommen for seg selv.

Last ned den nå: her

spill som dvergfestning

3. Oksygen ikke inkludert

Oxygen Not Included er et overlevelsesspill utviklet og publisert av Klei Entertainment tilbake i 2017. Oxygen Not Included setter spilleren i kontroll over en stor gruppe overlevende kloner som har gravd miles ned i jorden for sin egen overlevelse. Når du spiller dette spillet, vil du merke likheter med Rimworld. Du må være forsiktig med alle detaljer og sørge for at folk blir tatt vare på når de fortsetter gjennom livet. Mens noen titler kan være nærmere Dwarf Fortress, kan denne enkelt velges på grunn av alternativene som spilleren har når det gjelder konstruksjon og ledelse.

Last ned den nå: her

spill som dvergfestning

4. Civitatem

Civitatem er et bybyggings- og ledelsesspill utviklet og produsert av LW Games. Det er for øyeblikket i Early Access, men mye har allerede blitt gjort med det lille teamet som jobber med denne tittelen; det er imidlertid mange lovet å komme underveis. Når du laster opp spillet, oppdager du at landsbyen din er blitt satt på fakkelen - den har blitt plyndret, plyndret og brent til grunnen med mange døde kropper liggende. Og så, du og det glade bandet av overlevende reiser noen avstander før de legger seg, og begynner å gjenoppbygge livet der. Å få mange muligheter for bygging, og arrangementer som årstider og diplomati bringer dette spillet til å skinne. Og med utviklerne som kontinuerlig jobber med denne tittelen, kan du være sikker på å se mye mer etter hvert som tiden går.

Last ned den nå: her

5. Byer

Towns er et simuleringsspill for bybygg. Towns ble opprinnelig utviklet av tremannsgruppen SMP. Mens selve spillet aldri ble ferdig av utviklerne, da det var tidlig tilgang hele tiden, er dette spillet utvilsomt lik Gnomoria og Dwarf Fortress. Mangler kompleksiteten til en av disse, gir Towns deg full kontroll over en stor gruppe bymenn som du skal bruke til å bygge massive byer og byer og dykke dypt ned i jorden. Administrer ressurser og ta vare på innbyggerne dine når du bygger din festning eller by. Med et forenklet militært aspekt inntatt i denne tittelen, holder mange av oss dette spillet høyt og er triste over den omgangen dette spillet hadde tatt. Det er fortsatt et flott spill du kan spille i dag.

Last ned den nå: her

Spill som dvergfestning Verdict

Selv om mange av disse titlene kanskje ikke er like populære, eller ferdige som Dwarf Fortress, er de faktisk like gode, om ikke bedre enn spillet som inspirerte dem. Har du noen favorittspill som Dwarf Fortress? Hør av i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.