Slik løser du Alcatel Idol 5S som ikke slås på (enkle trinn)

Vi har noen lesere som eier Alcatel Idol 5S som kontaktet oss om et problem der enhetene deres angivelig ble slått av av seg selv og ikke lenger ville svare eller slå på. Skjermen sies å være svart og ikke reagerer. Det samme gjelder knappene. Unødvendig å si, disse enhetene ser ut til å vise at det er et alvorlig problem med firmware eller verre, maskinvaren.

Idol 5S har et ikke-flyttbart batteri, så vi kan ikke bare trekke batteriet ut og plassere det igjen og se om telefonen reagerer på det. Men dette er ikke første gang vi møtte dette problemet, og vi vet for det faktum at selv om det kan virke som et veldig alvorlig problem, kan du faktisk fikse på egenhånd uten hjelp fra en tekniker. Jeg vil dele med deg løsningen som vi alltid har brukt for å løse dette problemet, så fortsett å lese.

For smarttelefoneiere som fant nettstedet vårt mens de prøvde å finne en løsning, prøv å se om telefonen din er en av enhetene vi støtter. Hvis det er det, kan du gå til feilsøkingssiden for den enheten, bla gjennom den for å finne problemer som ligner på din, og bruk gjerne våre løsninger og løsninger. Imidlertid, hvis du fortsatt trenger hjelp etter det, så fyll ut vårt spørreskjema for Android og trykk Send for å kontakte oss.

Hvordan fikse din Alcatel Idol 5S som ikke vil slå på

Oftere enn ikke er dette problemet en manifestasjon av at fastvaren i telefonen din har krasjet. Det etterlater ofte et inntrykk av at det er et slags maskinvareproblem, men det er det faktisk ikke. Du trenger faktisk ikke gjøre noen veldig kompliserte feilsøkingsprosedyrer. Bare et par løsninger, og du kan få enheten til å fungere perfekt igjen. Når det er sagt, her er hva du bør gjøre ...

Første løsning: Tvunget Start Alcatel Idol 5S på nytt

Det er veldig enkelt og trygt å gjøre, men også veldig effektivt når det gjelder problemer som dette eller de som resulterer i en firmwarekrasj.

  • Trykk og hold volum ned-knappen og av / på-tasten på telefonen samtidig i 10 sekunder eller mer.

Hvis problemet faktisk skyldes et systemkrasj, vil det slå på og starte opp med hell. En slik kombinasjon vil simulere batteritrekk og tvinger telefonen til å starte opp. Det vil da oppdatere telefonens minne og løse problemer som kan ha forårsaket at systemet krasjer. Imidlertid er det ingen garanti for at problemet ikke vil skje igjen i fremtiden, men i det minste vet du allerede hva du skal gjøre hvis det samme problemet bugger deg igjen.

Hvis telefonen din uansett ikke svarer på kombinasjonen, kan du prøve å gjøre det et par ganger til for å være sikker på at du gjør det riktig. Hvis det fremdeles ikke vil svare etter det, bør du prøve dette ...

  1. Trykk og hold Volum ned-knappen og ikke slipp den.
  2. Mens du holder den nede, holder du inne av / på-tasten og holder begge tastene nede i 10 sekunder eller mer.

Det er i utgangspunktet det samme som ovenfor, bare at vi prøver å holde volum ned-knappen før av / på-tasten, ellers vil det ikke føre til tvungen omstart.

Andre løsning: Lad Idol 5S og tving den på nytt

Når batteriet er for lavt, blir noen tjenester og funksjoner stoppet av systemet for å vike for apper som brukes av brukeren. Og når saften går tom, kan det være noen tjenester og maskinvarekomponenter som ikke er ordentlig slått av. Som et resultat kan et tappet batteri også føre til at fastvaren krasjer. Visst, du kan få telefonen til å svare med tvungen omstart, men hvis det ikke er nok batteri igjen til å slå på telefonen, har du fortsatt en telefon som ikke svarer. Her er hva du trenger å gjøre med det:

  1. Koble laderen til stikkontakten. Forsikre deg om at stikkontakten du bruker fungerer.
  2. Koble telefonen til laderen ved hjelp av den originale kabelen.
  3. Uansett om telefonen viser at den lades eller ikke, la den være koblet til laderen i ti minutter.
  4. Nå holder du volum ned-knappen og av / på-knappen samtidig i 10 sekunder eller mer, men denne gangen mens enheten er koblet til laderen.

Hvis problemet ikke er med maskinvaren, skal telefonen din fungere ordentlig nå. Men etter å ha gjort disse tingene og din Alcatel Idol 5S fortsetter å ikke svare, er det på tide å ta enheten til servicesenteret.

Jeg håper at løsningene våre fungerer for deg. Hvis du har andre bekymringer, er du velkommen til å kontakte oss eller legge igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.