5 beste oppgavebehandling for Android-telefoner i 2020 | Droid-fyren

Hvis du ønsker å forbedre ytelsen til Android-telefonen din, kan du vurdere å bruke den beste appbehandleren for Android. Task Managers var ekstremt populære de første dagene av Android, hvor det var få alternativer for å administrere irriterende oppgaver og apper som skaffet prosessorkraft og minne.

Nå er ting litt bedre, men det er fortsatt det irriterende programmet som ofte løfter det stygge hodet for å bremse telefonen ned til en gjennomgang. Med en god oppgavebehandling-app kan du jakte på de ressurssvinene og drepe dem. Visst, sjansene er små for at du trenger en, men når du til slutt støter på et problem, har du ønsket at du hadde lastet ned den beste appadministratoren for Android og klar til bruk.

Før vi dykker ned i det nitty gritty av oppgaveledere, trenger du kanskje ikke å laste ned en i det hele tatt. Oppgavebehandlere og oppgavemordere lover å øke hastigheten på telefonen din, men du trenger faktisk ikke noe av det, fordi Android-systemet allerede gjør dette!

Når du avslutter en app på Android, legger Android den i minnet slik at du raskt kan åpne den igjen. Annet enn det tar appen absolutt ingen CPU for systemressurser. Og hvis Android-minnet fylles for mye, og det trenger ekstra; l-minne for noe annet, vil den innebygde oppgavebehandleren automatisk drepe disse appene, og frigjøre minne for oppgaven det trenger.

Så i virkeligheten trenger du egentlig ikke en oppgavebehandling for Android. Det er egentlig allerede innebygd! Men hvis du vil prøve noen få uansett, her er en liste over våre favorittoppgavebehandlere for Android-telefonen.

Beste oppgavebehandling for Android-telefon

beste app manager for Android

1) Avansert oppgavebehandling

Advanced Task Manager har eksistert lenge, slik at du kan se etter applikasjoner som tar for mange ressurser, og deretter gi deg muligheten til å drepe den oppgaven. En av de fine tingene med denne appen er at du faktisk kan avinstallere apper direkte fra Advanced Task Manager - det er ikke nødvendig å gå på jakt i app-skuffen for å bli kvitt den.

Vi anbefaler denne fordi Advanced Task Manager fungerer feilfritt med nåværende versjoner av Android. Mange utviklere har ikke klart å fortsette å støtte sine oppgaveledere, men denne fortsetter fortsatt. Med den kan du tømme alle åpne apper, frigjøre RAM og til og med sette apper på en ignoreringsliste som du ikke vil ha stengt.

Last ned den nå: Google Play

beste app manager for Android

2) Enkel systemmonitor

Simple System Monitor er vel, en systemmonitor. Den overvåker i hovedsak systembruk, for eksempel CPU, RAM og GPU-bruk. Det er noen andre statistikker du kan se også, for eksempel data om nettverk og diskbruk.

Hvis du kjører Android Oreo, vil du sannsynligvis ikke få noen CPU-basert informasjon, da det er noe Google på OS-nivå. I tillegg lar Simple System Monitor deg fjerne oppgavene / appene som tar opp ressurser. Det er en fin og enkel oppgavebehandling som fokuserer mer på å vise deg data enn funksjon (#statsfornerds).

Last ned den nå: Google Play

beste app manager for Android

3) Taskmanager

Taskmanager har eksistert  lenge , og i det øyeblikket du åpner appen, vil du kunne fortelle det selv. Det er vanskelig å navigere rundt dette programmet på grunn av det utdaterte designet, men det vil fremdeles vise deg hvilke applikasjoner som er aktive og hvor mye RAM du bruker.

Ved å klikke på trepunktsmenyen øverst til høyre, kan du drepe apper, tømme cachen og RAM, samt endre fargetemaet (dvs. fra hvitt til svart). Det er en lett oppgavebehandling som ber om å bruke massevis av forskjellige tillatelser, men husk at du i nyere versjoner av Android kan tilbakekalle tillatelser fra applikasjoner selv.

Last ned den nå: Google Play

beste app manager for Android

4) SystemPanel 2

Sist, men absolutt ikke minst, har vi SystemPanel 2, den andre applikasjonen med i det minste noe oppdatert design. Dette er sannsynligvis en av de mest nyttige oppgavebehandlerne, selv for Android-brukere på nyere versjoner av Android. Den fine tingen om SystemPanel 2 er den store mengden data det viser deg - hvor lenge apper har kjørt, bryter ned den brukte systemytelsen din i persentil, viser nettverks- og minneinformasjon og mye mer.

Selvfølgelig har du fremdeles muligheten til å drepe oppgaver, tømme hurtigbufferen og RAM-en hvis du ønsker det - SystemPanel 2 er bare hyggelig fordi det gir deg mer data enn de fleste oppgaveledere.

Last ned den nå: Google Play

5) ES Task Manager

ES Task Manager kan være en av de to task manager-appene som ikke ser ut som om de ble tatt ut av steinalderen. Den har en beundringsverdig design (selv om den fremdeles kan bruke oppdatering), men den fungerer som den skal. Den har faktisk en omfattende mengde funksjoner, da det tar mye fra ES File Manager og hva som gjorde den appen flott. Likevel får du de grunnleggende (og avanserte) oppgavehåndteringsfunksjonene - drepe oppgaver, tømme cache, tømme RAM, etc.

Bedømmelse om den beste appbehandleren for android

Som du kan se, er det mange apper som du trygt kan referere til som den beste appadministratoren for Android tilgjengelig der ute. De kan være litt utdaterte når det gjelder design, og ikke alle kommer til å fungere bra med de nyeste versjonene av Android, men hvis du er på Nougat eller lavere, kan du finne frigjøring av systemressurser for å virkelig øke hastigheten på telefonens opptreden. Disse oppgavelederne vil også fungere bra med Android-nettbrett.

Har du en beste appansvarlig for android som du ofte går tilbake til? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.