SkyStream Three vs NVIDIA Shield Beste Android TV Box 2020

Set top-bokser har eksistert i ganske mange år nå: tenker på disse to, SkyStream Three vs NVIDIA Shield, som er best? Mens bare kabeloperatører vil tilby disse boksene for å se på TV-innhold, har fremveksten av Android som en stabil TV-plattform betydd at det er flere streamingkasser i markedet akkurat nå.

Produkt Merke Navn Pris
SkyStreamX SkyStream 3 Plus Streaming Media Player | Android TV Box Sjekk pris på Amazon
NVIDIA NVIDIA SHIELD TV Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

SkyStream Three vs NVIDIA Shield

I fjor snakket vi om SkyStream Two streaming-boksen og sammenlignet den med NVIDIA Shield. Mens SkyStream 2 har sin egen appell, ble NVIDIAs tilbud valgt som den bedre varianten takket være spillets dyktighet. Imidlertid er det ikke lenger 2018, og vi har et nyere SkyStream-tilbud i markedene, kjent som SkyStream Three.

Så hvordan går SkyStream Three mot NVIDIAs velprøvde Shield-konsoll? Du kan bli overrasket over resultatene. Så la oss ta en titt.

SkyStream Three vs NVIDIA Shield Beste Android TV Box Sammenligning

SkyStream Three vs NVIDIA Shield

1) SkyStream Three

SkyStream lanserte andre generasjons konsoll bare i fjor, så selskapets oppdateringssyklus er ganske rask. Med SkyStream Three tilbyr selskapet en betydelig forbedret ytelse takket være maskinvaren og det faktum at den kjører Android 8.1 ut av esken. Dette betyr at streaming-boksen nå kommer med funksjoner som Google Assistant, som hjelper deg med å kaste talekommandoer til digitalboxen din. Det er også viktig å merke seg at den nye SkyStream er tilgjengelig i to varianter - standard SkyStream III og SkyStream III Plus. Sistnevnte variant er bedre utstyrt internt, mens standard SkyStream III er priset betydelig billigere for budsjettmålgruppene.

SkyStream Three Fordeler og ulemper

Dette er ikke bare nok en streamingboks med Android. SkyStream tilbyr et mangfold av innhold ut av esken, inkludert muligheten til å se flere live TV-kanaler i USA gratis ved hjelp av SkyStream TV. Det er også en DVR-funksjon for denne tjenesten, mens selskapet tilbyr en ukes gratis prøveperiode for å la deg prøve det.

Enheten kommer med 64 GB lagringsplass, 4 GB RAM og en 64-bits firekjerners prosessor om bord, noe som vil holde enheten tikkende raskere enn vanlig. Den beste delen her er at til tross for at du bare har 64 GB intern lagring, kan du utvide den med et SD-kort. Videre har den fire USB-porter og en standard HDMI-port for TV-tilkobling. Å sette opp systemet er like enkelt som å åpne pakken og sette den opp.

Som det er tilfelle med en hvilken som helst ny enhet, har SkyStream 3 knapt noen ulemper å snakke om. Men hvis det er en ting vi kan peke på, er det mangelen på støtte for spill som NVIDIA kan tilby som standard til sine Shield-brukere. Når det gjelder multimediainnhold, er SkyStream 3 definitivt vanskelig å slå.

SkyStream Three Pricing

Dette er et område der SkyStream har gjort det veldig bra denne gangen. Mens inngangsnivået SkyStream 3 er rimelig, vil SkyStream 3 Plus bare koste litt dyrere, noe som gjør det til en av de mest attraktive Android-streamingkassene til dette prispunktet. Merkelig nok tilbyr nettforhandlere bare "Plus" -versjonen av SkyStream 3, mens inngangsnivåmodellen er ganske knapp nå.

Kjøp det nå: her

SkyStream Three vs NVIDIA Shield

2) NVIDIA Shield TV

NVIDIA er en mester når det gjelder spillutstyr så vel som grafikkort. Selskapet tok markedet med storm da det lanserte Shield-spillkonsollen basert på Android. Selskapet lanserte deretter en oppgradert variant som er enda bedre og raskere enn forgjengeren. Måten NVIDIAs skjold skiller seg fra konkurrentene på er å tilby forbedret spillinformasjon. Det er noen spiltitler som er eksklusive for Shield, og det er det som virkelig skiller det ut fra konkurrentene.

NVIDIA Shield TV Fordeler og ulemper

En av favorittfunksjonene mine på Shield TV er det faktum at den leveres med en egen spillkontroller samt en fjernkontroll. Selv om dette koster ekstra, er det absolutt verdt prislappen gitt at du får den fulle spillopplevelsen med dette tilbudet. Det som er enda bedre er at den nye versjonen av Shield er fullt kompatibel med Amazon Alexa, og hjelper deg med å kjøpe ting fra Amazon eller stille tilfeldige dumme spørsmål til den personlige assistenten.

Shield kommer også med støtte for skyspill, slik at du kan lagre titlene dine på skyen, og dermed redusere avhengigheten av intern lagring. Shield gir tilgang til GeForce Now Beta, og gir deg muligheten til å spille titler på PC-kvalitet ved å bruke annet enn Shield-konsollen og en TV.

Selvfølgelig har Shield også noen ulemper som er verdt å se på, spesielt sammenlignet med SkyStream III Plus. Først og fremst er den litt eldre enn SkyStream III Plus, noe som er en urettferdig fordel. Men selv da holder Shield TV seg mot konkurrentene.

NVIDIA Shield TV-priser

Forståelig nok er Shield TV betydelig dyrere enn SkyStream III Plus. Men det kan være nede på at Shield TV kommer med bonusfunksjoner som den ekstra spillkontrolleren, så vel som det brede spekteret av spillfunksjoner som du ikke finner på noen annen enhet. Å ha dette i bakhodet en prislapp er fornuftig for Shield TV.

Kjøp det nå: her

Konklusjon om SkyStream Three vs NVIDIA Shield

Hvis du er forvirret mellom de to konsollene etter å ha sett nærmere på maskinvaren deres, vel, trenger du bare å huske to ting. For det første, hva trenger du en Android-hjemmekonsoll til? Er du en streamer eller en spiller? Dette spørsmålet vil vanligvis hjelpe deg med å velge mellom de to enhetene. SkyStream III Plus er et eksepsjonelt produkt for den nåværende markedssituasjonen og passer veldig bra inn i avlingen av Android-kjørekonsoller som er tilgjengelig i markedet.

Hvis du bare ser på spill, er Shield TV ikke noe bra. Den har alle funksjonene som vil appellere til en spillentusiast sammen med tillegg av standard Android-funksjoner som Google Assistant og godheten til Android. NVIDIA er også ganske anstendig med oppdateringer, så du har ingen problemer med å holde dette lenge.

Så vil det være NVIDIA Shield eller SkyStream III Plus for deg?

Produkt Merke Navn Pris
SkyStreamX SkyStream 3 Plus Streaming Media Player | Android TV Box Sjekk pris på Amazon
NVIDIA NVIDIA SHIELD TV Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.