5 beste ansiktsbytteapp for Android - 2020-referanse

Teknologi har utviklet seg i stor grad de siste årene. Det meste av utviklingen har skjedd i smarttelefonkategorien, med telefoner som nå er i stand til å lure som bare kan oppnås ved hjelp av profesjonell programvare som Adobe Photoshop og andre. En ny trend som har tatt verden med storm er face swap, og den beste face swap-appen android gjør det enda enklere. Dette ble først popularisert av Snapchat med live-filteret, og er nå tilgjengelig på flere applikasjoner. Men hva om du vil prøve ansiktsbytte uten å registrere deg for noen av de sosiale nettverkene?

Vel, takket være flere Android-utviklere, er det apper der ute som tilbyr ansiktsbytte ved å bruke frontkameraet på smarttelefonen din. Dette er bilderedigeringsapper, så du trenger ikke en lang registreringsprosess for å komme i gang. Det er mange apper som tilbyr ansiktsbytte, og for å gjøre det lettere for deg å velge det beste der ute, har vi besluttet å lage en liste over de beste ansiktsbytteappene på Android.

Så la oss ta en titt.

Beste Face Swap-apper for Android

beste ansiktsbytteapp Android

1) Face Swap Booth

Denne appen har et stort arkiv med kjendisbilder og ansikter, slik at du kan sette ansiktet ditt på et bredt spekter av bilder og omvendt. Appen bruker avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi for å sikre at ansiktsbyttet gjøres perfekt. Imidlertid må brukerne huske at ansiktsbytte fungerer bedre under riktig belysning og innstilling. Svakt opplyste bilder gir forferdelige ansiktsbytter. I tillegg til ansiktsbytte lar appen deg også plassere objekter på bilder, og dermed utvide ferdighetssettet.

Dette gir også mulighet for granulærbytte, dvs. bytte andres øyne eller ører i et bilde, noe som resulterer i en ganske morsom opplevelse for alle involverte. Appen kan lastes ned gratis fra Google Play Butikk, men det er annonser om kjøp i appen. Mens alle appens funksjoner er gratis å bruke, er den eneste forskjellen mellom den betalte og gratisversjonen annonser. Så hvis du liker å bruke denne praktiske kameraprogrammet som bytter ansikter, men ikke vil se annonser, bør det hjelpe å kjøpe det i appen.

Last ned den nå: her

beste ansiktsbytteapp Android

2) Ansiktsbytte - Live Face Sticker

Denne appen kombinerer funksjonene til ansiktsbytte med avanserte redigeringsevner samt filtre for å gi brukerne et omfattende ansiktsbytteapplikasjon. Ved å bruke kameraet ditt kan du prøve forskjellige effekter for å se hvilken som passer deg med denne beste ansiktsbytteapp Android. Den leveres med levende klistremerker, en rekke filtre og omtrent 30 maler å velge mellom, noe som gir deg en omfattende fotoredigeringsopplevelse. Med rangeringer på over 4 stjerner i Play Store, er det klart at fansen foretrekker denne appen av en grunn. Den beste delen her er at appen er helt gratis å laste ned, men er annonsestøttet. Det er imidlertid ingen premiumversjon her, noe som betyr at du får tilgang til alle funksjonene når du installerer den. Appen krever smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 4.1 eller nyere.

Last ned den nå: her

beste ansiktsbytteapp Android

3) Ansiktsbytte: Snappy Photo Filters Stickers

Dette er enda en hendig ansiktsbytteapp som kommer med et bredt spekter av redigeringsalternativer. Det er flere populære tillegg / filtre tilgjengelig her, mens du manuelt kan sette inn objekter i bildet ditt for å ta kontroll over redigering. Du kan for eksempel plassere hundens ører på bildene dine i stedet for å ta et levende bilde. Det er flere søte effekter å velge mellom, noe som gjør dette til mer enn bare en standard ansiktsbytteapp.

Det lar deg ta bilder ved hjelp av kameraet eller velge et bilde fra galleriet, slik at alternativene er uendelige. Når du har ønsket filter / effekt, kan du lagre det i galleriet ditt eller dele det på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, etc, med beskjæringsalternativer tilgjengelig i appen. Dette er kanskje den beste ansiktsbytter-appen android for å få tilgang til alle sosiale medier-klistremerker som er populære akkurat nå. Face Swap er gratis å laste ned på Play Store, men det er annonser om bord.

Last ned den nå: her

4) Face Swap av Microsoft

Gitt arbeidet gjort av Microsoft innen AI-feltet, er det ikke overraskende at selskapet har en egen ansiktsbytteapp. Appen lar deg prøve nye frisyrer, sette deg i relevant bakgrunn og velge fra en liste over populære ansikter å bytte med. Brukere kan også legge til morsomme effekter på bilder, og legge til ytterligere tilpasning til bildene dine. Funksjonen jeg elsker mest her er appens evne til å bytte flere ansikter i et gruppebilde. Hvis du leter etter ansiktsbytter med forskjellige mennesker, er denne appen noe for deg. 

Du kan bruke ansiktssøk fra nettet, ta et bilde fra kameraet ditt eller velge et bilde fra biblioteket ditt, uansett hvordan appen gir deg en rekke alternativer for å velge bildekilde. Du kan stille inn og forbedre bildene dine før du legger dem ut på forskjellige sosiale medier. Naturligvis kan du også velge å holde bildene private og lagre dem i bildegalleriet i sanntid. Denne appen fra Microsoft er en gratis nedlasting og er blottet for annonser og kjøp i appen. Den fungerer med smarttelefoner og nettbrett som kjører Android 4.4 eller nyere.

5) Ansiktsbytte

En ting du finner med ansiktsbytte-apper, er at de alle heter likt, så det er viktig å vite om utvikleren før du laster ned en app. Dette spesielle tilbudet kommer med en rekke Snapchat-stilfiltre, inkludert det populære hundefasefilteret. Alle filtrene er tilgjengelige fra appen, mens noen bare er tilgjengelige for betalende kunder. Gratis brukere får imidlertid tilgang til en rekke filtre, så vi kommer ikke til å klage.

Appen tilbyr også en rekke bevegelsesklistremerker som oppdateres ofte for å holde innholdet friskt. Videre er det en klassisk collagemodus som lar deg feste to eller flere bilder i en gruppe. Takket være en rekke redigeringsverktøy for hånden, gir appen full kontroll til brukerne, og det er en lek å bytte ansikter. Når du har kunstverket ditt, kan det deles på sosiale medieplattformer som Instagram, Facebook osv. Dette er en gratis nedlasting på Google Play Store, men kommer med annonser og kjøp i appen.

Bortsett fra de anbefalte appene som er oppført ovenfor, er det andre apper du kan bruke til ansiktsbytte. Noen kan tilby en mer realistisk ansiktsbytteapp. Det er andre apper som tilbyr ansiktsbytte live. Utforsk gjerne Google Play-butikken din. Alle rettigheter forbeholdes.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.