De 7 beste gratis værappene for Android i 2020

Været i endring endrer seg stadig, og det hjelper å få en god ide om hvordan været vil være de neste dagene med den beste Android-værappen, spesielt hvis du planlegger en ferie eller tur. Værapper er inkludert som standard på de fleste moderne smarttelefoner, selv om bare få stikker ut. Når du holder dette i bakhodet, er det fortsatt tvetydighet i den beste værappen der ute.

Hvis du er på jakt etter den beste værappen som er tilgjengelig, vil denne listen hjelpe deg mye. Vi skal snakke om syv av de beste gratis værappene som er tilgjengelige for Android. Du kjenner kanskje igjen noen av disse navnene, mens vi har sørget for å inkludere noen relativt ukjente, men svært funksjonelle apper.

Beste gratis værapper for Android

beste Android-værappen

1) Værkanalen

Alle er kjent med The Weather Channel, men de har også en app! Denne har omtrent alt du noen gang trenger i en vær-app, og noen. I tillegg til informasjon om kommende vær, som hvordan været vil se ut de neste dagene, hetebølger og mer, får du også informasjon om stormsporing, live radarer og mer.

Last ned den nå: her

beste Android-værappen

2) AccuWeather

En app som de fleste Android-brukere er kjent med, tilbys AccuWeather som standard på en rekke Android-smarttelefoner. Det er sterkt datadrevet, og i tillegg til å få værinformasjon, får du også tilgang til minutt-for-minutt værmelding og regnmåler, slik at du kan planlegge fremover i opptil to timer.

Ved å bruke telefonens GPS-signaler kan AccuWeather tilby informasjon om live vindhastighet, ekstrem temperatur, samtidig som det gir kraftige regn- og stormvarsler uansett hvor du befinner deg. Alle de nevnte funksjonene er også kompatible med Wear OS-smartklokker, slik at smartklokkeiere er sikre på å få det beste ut av AccuWeather.

Takket være allsidigheten til Android-plattformen, får du også informasjon direkte på startskjermen. Steder kan tilpasses etter behov. Det faktum at det har eksistert i mange år med å perfeksjonere produktet kontinuerlig, er hvorfor AccuWeather er den foretrukne værappen for millioner av mennesker.

Last ned den nå: her

beste Android-værappen

3) Fantastisk vær - YoWindow

Dette er nok en vakker designet vær-app som kan lyse opp dagen din uavhengig av været utenfor. Den kommer med muligheten til å velge forhåndsinnstilte bakgrunner for hvert sted, og det ser ganske enkelt vakkert ut. Dataene er kurert fra yr.no og NWS, så du er i gode hender når det gjelder værnøyaktighet.

Live-animasjoner er enda en funksjon i AwesomeWeather som virkelig kan forbedre appopplevelsen din. For eksempel, hvis det snør på stedet, vil hjemmesiden til appen vise en snøanimasjon på toppen av byen din. Det er egentlig ikke banebrytende teknologi, men likevel en fin touch. Det har også en "føles som" temperaturavlesning, noe som er viktig da været vi føler noen ganger skiller seg betydelig fra det faktiske været rundt oss.

Last ned den nå: her

beste Android-værappen

4) MyRadar NOAA Weather Radar

Denne appen er for ekspertene, da den tilbyr to-the-point data som noen ganger ikke kan forstås av den gjennomsnittlige brukeren. Hvis du vil ha en kort og direkte ide om været rundt deg, er denne appen imidlertid ment for deg. Den viser en radarvisning av posisjonen din, og gir deg tilgang til beregninger som AIRMETs og SIGMETs, turbulens, TFRs, flyplanstier og flyspor, og hjelper deg med å planlegge reisen din.

Det er et jordskjelvslag på kartet, som viser deg en del av verden som er i fare eller har blitt rammet av et jordskjelv. Det er også et brannlag som viser deg varme flekker på radaren. Data for dette kommer fra USGS, Inciweb, og funksjonen er bare begrenset til USA foreløpig.

Du får ikke mye når det gjelder brukergrensesnitt her, men hvis rådata i sanntid er det du leter etter, vil denne appen helt sikkert komme til å redde deg. MyRadar er en gratis nedlasting og er annonsestøttet. Det har sett nesten 10 millioner installasjoner, noe som gjør det utrolig populært blant massene.

Last ned den nå: her

beste Android-værappen

5) 1Vær

Dette er rangert som den beste værappen for Android av en rekke nyheter. En ting som stikker ut fra denne værappen, er måten den er designet på. Mens de fleste værappene følger den samme protokollen når det gjelder værinformasjon, er det noen måter en utvikler kan skille seg ut på.

Et utmerket design- og brukergrensesnitt er en av disse måtene. Appen hjelper deg med å angi 12 forskjellige steder for å spore været der du velger. Det er informasjon om nedbør, kart, grafer og andre beregninger tilgjengelig.

Hvis du er i USA, vil du også motta alvorlige værvarsler med tillatelse fra National Weather Service. Appen lar deg også få en 12 ukers prognose eller PRECISONCAST med innspill fra den anerkjente meteorologen Gary Lezak, som hjelper deg med å planlegge opptil tre måneder i forveien. Denne appen har alt du trenger fra en vær-app og mer, så du kommer sikkert ikke til å bli skuffet.

Last ned den nå: her

beste Android-værappen

6) OnePlus Weather

Neste ser vi på Weather-appen som kommer innebygd med de fleste OnePlus-smarttelefoner. Dette er et av de finere alternativene der ute, og tilbyr deg faktisk ganske flotte dynamiske animasjoner. De får faktisk informasjonen sin fra AccuWeather, slik at data holder seg oppdatert. Du kan se ting som AQI, vind, kroppstemperatur, fuktighet, synlighet, UV-nivå og trykk, men alt i et pent designet format.

Last ned den nå: her

7) National Weather Service

Dette er en må ha NWS-app kurert av en uavhengig utvikler ved hjelp av sanntidsdata fra National Weather Service og National Oceanic and Atmospheric Administration. Hvis du leter etter data rett fra NWS, er det ikke bra å få denne appen. Den leveres med alle NWS-dataene du kan be om når appen ble bygget ved hjelp av NWS 'offentlige API.

Du får tilgang til grafiske timevarsler, data om NOAA Nexrad Radar, farer og orkaner, stemmesyntetiserte værvarsler og mer for å holde deg oppdatert på været rundt deg og verden. Det kommer ikke til å imponere deg med brukergrensesnittet eller designen, men hvis du vil ha en ukomplisert vær-app med bare dataene du leter etter, er denne NWS-appen fornuftig.

Bedømmelse om de beste Android-værappene

Som du kan se, er det mange beste Android-værapper der ute. De fleste av disse er gratis, men det betyr at du må håndtere annonser og kjøp i appen. De må tross alt tjene sine egne penger på en eller annen måte. Til slutt er en android weather-app veldig nøyaktig og gir deg et ganske godt innblikk i hvordan de neste dagene kommer til å se ut.

Som du kan forestille deg, vil du sannsynligvis få den raskeste og mest detaljerte informasjonen fra apper som National Weather Service og NOAA.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.