Løst Samsung Galaxy S8 Ingen lydvarsling i tekstmeldingsappen

#Samsung #Galaxy # S8 er en premium-enhet som ble utgitt i fjor, og som tilbyr flere gode funksjoner til forbrukerne. Dette er selskapets første flaggskiptelefon som ikke har en fysisk hjemmeknapp i stedet for en virtuell hjemmeknapp er integrert i sin 5,8 tommers Super AMOLED-skjerm. Telefonen bruker Snapdragon 835-prosessoren som er kjent for sin gode ytelse. Selv om dette er en pålitelig modell, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S8 ingen lydvarsler om problemer med tekstmeldinger og andre relaterte problemer.

S8 Ingen lydvarsling i tekstmeldingsappen

Problem: Ved videre undersøkelse av problemet med Galaxy S8-tekstmeldinger, som jeg ikke får lydvarsling når jeg mottar en tekst. Jeg kommer inn på appvarsler, meldinger, generell varsling gir meg bare to alternativer; Ingen lyd eller Av. Så i de nye meldingene; igjen er det bare to alternativer Ingen lyd eller Av. HJELP! Dette er så frustrerende !!!!!

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å trykke og holde nede ikonet for tekstmeldinger, og deretter trykke på appinfo. Bla ned til varsler og sørg for at den ikke er blokkert. Hvis det er, er det bare å trykke på glidebryteren Tillat varsler til på-posisjon. Du bør kunne motta tekstvarsler etter dette.

Du kan også gå til innstillingene for varsling av tekstmeldinger på telefonen for å tilpasse måten du mottar varslene på.

  • Trykk på Meldinger
  • Trykk på menyikonet
  • Trykk på Innstillinger.
  • Trykk på Varsler.
  • Trykk på meldingsbryteren, og kontroller at den er på.

S8-bilder kan ikke leses av andre enheter

Problem: Jeg tok bilder på Galaxy S8 og kopierte dem til SD-kortet på konas S7. Da hun så i galleriet ved hjelp av telefonen, ble ikke bildene vist. Alle andre bilder på SD dukket opp som vanlig. Jeg brukte filene mine og klarte å navigere til bildene på SD-kortet. De viste seg bra gjennom Mine filer. Etter en stund på internett hadde jeg slettet .nomedia-filer, tømt hurtigbuffer på Galleri og slettet data og hurtigbuffer på Media Storage-prosessen. Jeg startet telefonen på nytt og tillot tid for indeksen å gjenoppbygge. Alle bilder dukket opp, men ikke de jeg overførte. Jeg kjørte en SD-oppdateringsapp, og mens den la til noen skjulte filer i Galleriet, la den ikke til de overførte filene mine. Jeg konverterte jpgs til pngs og de dukket opp i galleriet. Jeg har konkludert med at det må være forskjell i filegenskapene for s8 filer og de på S7.Vet du om dette er tilfelle og kan det løses? All sw på S7 er oppdatert. Jeg vil sette pris på noen råd

Løsning: Det ser ut til at problemet kan være forårsaket av en feil i kopieringsprosessen. Hvordan kopierte du bildene til SD-kortet? Prosessen du gjorde kan være en faktor som forårsaker problemet. Prøv å bruke en Bluetooth-tilkobling for å overføre bildene mellom enhetene. Du kan også prøve å koble begge telefonene til en datamaskin og deretter bruke filbehandlingsprogrammet til datamaskinen til å kopiere bildene fra S8 til S7.

S8 Instagram-app fortsetter å krasje

Problem: Hei, først vil jeg takke deg for at du tilbyr denne tjenesten! Nettstedet ditt har hjulpet meg flere ganger tidligere, og jeg håper dette vil være en relativt enkel løsning. Jeg har en Samsung Galaxy S8 på en medium dataplan med koodo - instagram-appen min fungerer ikke som den skal. Når du prøver å laste opp video til en historie, eller se på andre videoer, vil appen fryse i minutter før den endelig krasjer. Avinstallering av appen og installering på nytt har fungert i korte perioder, men problemet vedvarer. Dette problemet blir verre av wifi-tilkobling og frakobling (jeg leste om å bytte kanal på ruteren min, og dessverre har både 2.4 og 5 det samme problemet). Jeg lurer på om dette er et vanlig problem å ha med denne modellen - takk på forhånd for all hjelp eller informasjon du kan gi!

Løsning: Det er en mulighet for at problemet skyldes den intermitterende internettforbindelsen. For å sjekke om dette er tilfellet, prøv å koble telefonen til et annet Wi-Fi-nettverk, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.

I tilfelle det gjør det, bør du sørge for at telefonen kjører på den siste programvareoppdateringen. Det er også best å tømme hurtigbufferen og dataene til Instagram-appen fra applikasjonsadministratoren, og deretter sjekke om problemet fortsatt oppstår.

S8 Clock Application Stopped Error

Problem: Hei, jeg har en 6 måneder gammel Samsung Galaxy S8, og akkurat i dag krasjet klokkeappen tilfeldig. Telefonen starter på nytt eller klokkeappens cache-tømming hjelper ikke. Appen åpnes ikke, sier "Klokkeapplikasjonen stoppet" igjen og igjen. Eventuell hjelp eller ideer blir satt stor pris på!

Løsning: Hvis det ikke løser problemet å tømme hurtigbufferen og dataene fra klokkeappen fra applikasjonsbehandling, fortsett med de ekstra feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

  • Start telefonen i sikkermodus. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app du lastet ned. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
  • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
  • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.