Hvordan se NCIS Live online uten kabel

Å kutte kabelabonnementet kan være nervøst hvis du fortsatt vil være i stand til å se favorittprogrammene dine. Uten kabel kan det fremdeles være vanskelig å fange favorittene dine, ettersom mange tjenester som "hevder" at du kan se dem, for eksempel NCIS, krever at du logger inn hos en kabelleverandør. Med fremveksten av strømmetjenester (og hvor populære de har blitt), kan du likevel se NCIS uten at kabeleverandøren noen gang forstyrrer.

I et øyeblikk: Hvordan se NCIS live online uten kabel

  • Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Vår toppvalg
  • Roku Ultra | 4K
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Hvis du fremdeles vil sørge for at du kan se NCIS etter at du har kuttet kabelabonnementet, følger du med nedenfor og vi viser deg hvordan.

Hvordan se NCIS Live online uten kabel

Brann-TV og Roku

NCIS sendes på CBS, så hvis du ønsker å holde tritt med NCIS-timeplanen din, uansett hvilken streamingenhet du har, må du sørge for at du kan laste ned CBS-appen på den. Enten du velger å hente Amazons Fire TV eller Roku Ultra, vil du kunne laste ned CBS All Access-appen.

Med CBS All Access-appen kan du se alt CBS-innholdet du vil ha, inkludert NCIS. Og hvis du bare leter etter NCIS, er dette det billigste alternativet, siden faktiske streamingtjenester starter med en månedlig avgift, men du får mange flere kanaler.

Kjøp på Amazon (Fire TV) Kjøp på Amazon (Roku)

Hulu med Live TV

Så langt som å se NCIS på streamingtjenester, er alternativene dine begrenset. Hulus nye "With Live TV" -pakke tilbyr imidlertid CBS, slik at du kan fange NCIS (når den sendes) på noen av favorittenhetene dine - din Android-telefon, nettbrett, datamaskin, smart-TV, du heter det.

Hulu med Live TV er et av de mer kostbare alternativene her. I tillegg til å kunne se live-TV på nettet, får du også tilgang til Hulas hele streaming-bibliotek.

Du kan sjekke det gratis på lenken nedenfor.

Kjøp på Hulu

YouTube TV

Google har også vært i stand til å sikre en kontrakt med CBS for å fly CBS-show som NCIS (i støttede markeder). YouTube TV kjører litt billigere enn Hulu med Live TV. Du får mange flere TV-kanaler enn bare CBS som du kan se på telefonen, nettbrettet, datamaskinen og Smart TV. Igjen, etter at du har droppet kabelabonnementet ditt, er det ganske mye penger å fortsette å levere til TV, så YouTube tilbyr også en gratis prøveperiode. Ikke bare det, men du kan avbryte når som helst du vil.

Du kan komme i gang med den gratis prøveperioden på lenken nedenfor.

Kjøp på Youtube

Hvordan se NCIS live online uten kabelbedømmelse

Som du kan se, flyr ikke CBS på mange streamingtjenester. Du vil kunne fange den på Hulu med Live TV og YouTube TV, og du vil også i det minste kunne se NCIS 24 timer etter at episodene sendes på Vue, men det er omtrent det eneste alternativet så langt programvare går. Det beste alternativet er å gå ut og kjøpe Fire TV eller Roku, laste ned CBS All Access-appen og registrere deg for et månedlig abonnement hos CBS. Det er en super billig måte å gjøre det på.
Produkt Merke Navn Pris
Amazon Brann-TV med 4K Ultra HD og Alexa Voice Remote Sjekk pris på Amazon
Roku Roku Ultra | 4K Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.