Slik løser du Google Maps som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy S9 Plus (enkle trinn)

"Dessverre har Maps stoppet!" - Det er en beryktet feil som kan oppstå når som helst i forskjellige Android-nettbrett og smarttelefoner, og Samsung Galaxy S9 Plus er ikke noe unntak. Tilsynelatende er det et programvareproblem som muligens utløses av noen andre useriøse apper, programvarefeil og malware eller systemfeil på telefonen. For nettverksrelaterte apper som har denne typen feil, kan serverproblemer også være den underliggende årsaken. Men det gode er at feil som disse vanligvis kan utbedres. Alt du trenger å gjøre er å prøve å utføre noen løsninger til du endelig får oppløsning. Fremhevet i denne sammenhengen er noen anbefalte prosedyrer og potensielle løsninger for å håndtere Google Maps-feil, inkludert hyppige krasj på Samsung Galaxy S9 Plus. Les videre og prøv om noen av disse kan hjelpe deg.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke Galaxy S9 Plus feilsøkingsside, siden vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Første løsning: Start telefonen på nytt.

Den enkleste mulige løsningen på mindre programvarefeil og appfeil, inkludert denne, er en omstart av enheten eller en soft reset. Mange mennesker var i stand til å finne denne metoden nyttig når de håndterer forskjellige typer programvareproblemer i enten iOS- eller Android-enheter, så du bør ikke hoppe over denne metoden. For det første, her er hvordan en myk tilbakestilling eller omstart gjøres på det nye Samsung S9 Plus-håndsettet:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen .
 2. Trykk på alternativet for å slå av.
 3. Trykk på Slå av igjen for å bekrefte.
 4. Etter omtrent 30 sekunder, trykk og hold på strømknappen igjen til telefonen starter opp.

Alternativt kan du utføre en myk tilbakestilling med maskinvaretastene. Slik gjør du det:

 1. Trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene samtidig i opptil 45 sekunder.
 2. Slipp begge knappene når Samsung-logoen vises.

Se om det løste problemet med telefonens Google Maps.

Andre løsning: Tving lukk alle bakgrunnsapper.

Bortsett fra at batteriet tømmes, tilskrives apper, treghet og andre problemer også bakgrunnsapper, spesielt når noen av dem blir ødelagt. For å sikre at problemet du har med Google Maps som fortsetter å krasje på telefonen din ikke er knyttet til bakgrunnsappsfeil, må du avslutte dem alle fra å kjøre nå. Dette er hvordan:

 1. Trykk på og hold nede Nylig app- tasten nederst til venstre på telefonen. Hvis du gjør det, åpnes forhåndsvisningene av de siste appene.
 2. Finn Google Maps, og sveip det til høyre for å lukke det.
 3. Alternativt kan du trykke på X for å lukke appen.
 4. Hvis du har flere apper som kjører i bakgrunnen, trykker du på alternativet for å STENGE ALLE.

Etter å ha lukket bakgrunnsappene, start telefonen på nytt. Dette hjelper med å rydde litt plass i telefonens interne minne.

Tredje løsning: Oppdater til den nyeste versjonen av Google Maps.

Det anbefales sterkt å holde apper oppdatert for å holde dem alle optimaliserte, stabile og fri for feil. Med mindre du har aktivert alternativet for automatisk oppdatering på telefonen, må du se etter tilgjengelige oppdateringer manuelt for å implementere på appene dine, inkludert Google Maps. Følg disse trinnene for å se etter appoppdateringer på din Samsung S9 Plus:

 1. Åpne appskjermbildet ved å sveipe på et tomt sted fra startskjermen.
 2. Trykk på Play Store.
 3. Naviger til Meny-> Mine apper.
 4. Se om det er tilgjengelige oppdateringer for appene dine, inkludert Google Maps.
 5. Trykk på Oppdater ved siden av Google Maps for å installere nye oppdateringer for appen.
 6. Hvis du ser flere oppdateringer, trykker du på alternativet Oppdater alle apper med oppdateringer tilgjengelig samtidig.

Etter å ha installert alle appoppdateringer, start telefonen på nytt for å bruke alle de siste endringene. Åpne deretter Google Maps for å se om det allerede fungerer bra og stabilt.

Fjerde løsning: Fjern cache og data fra Google Maps eller Maps-appen.

Tømning av hurtigbuffer og data fra Maps eller Google Maps-appen kan potensielt løse problemet hvis det utløses av ødelagt hurtigbuffer eller midlertidige filer som er lagret i appen. Slik fjerner du appbuffer og data på Samsung S9 Plus:

 1. Åpne appskjermbildet ved å sveipe opp på et tomt sted fra startskjermen.
 2. Trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Apper .
 4. Velg Google Maps eller Maps fra listen.
 5. Trykk på Lagring.
 6. Velg alternativet for å fjerne hurtigbuffer for å starte tømming av hurtigbufferfiler fra appen.
 7. Velg alternativet for å slette data for å slette midlertidig datalager i appen.
 8. Bekreft handlingen ved å trykke på Slett.

Alternativt kan du tømme alle hurtigbufferfiler og data på enhetens lagring. Dette er hvordan:

 1. Få tilgang til appskjermbildet ved å sveipe opp på et tomt sted fra startskjermen.
 2. Trykk deretter på Innstillinger .
 3. Velg Enhetsvedlikehold.
 4. Trykk deretter på Lagring nederst til høyre.
 5. Til slutt trykker du på Rengjør .

Etter å ha tømt hurtigbufferen og dataene fra Google Maps, start telefonen på nytt og se om det løste problemet. Hvis ikke, så gå videre og prøv andre løsninger.

Femte løsning: Tørk cachepartisjonen på Samsung S9 Plus.

Tørking av cache-partisjonen er en annen prosedyre for tømming av cache, men denne gangen er det på telefonens systempartisjon. Akkurat som appens cache, kan de midlertidige filene som er lagret i systempartisjonen, også påføre lignende problemer når de blir ødelagt. For å utelukke dette fra mulige utløsere, kan du tørke cachepartisjonen på Samsung S9 Plus med disse påfølgende trinnene:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby / Hjem-tasten , og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Android-logoen vises, slipper du alle tre tastene.
 4. En ' Installing system update' melding vises i 30-60 sekunder før menyalternativene for Android-systemgjenoppretting vises.
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere tørk cache-partisjon fra de gitte alternativene.
 6. Trykk på av / på-tasten for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten for å markere Ja , og trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte valget.
 8. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir Reboot-systemet nå uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

I motsetning til en hoved tilbakestilling eller tilbakestilling av fabrikkdata, sletter ikke tørking av cache-partisjonen dataene dine og personlig informasjon fra den interne lagringen, slik at det ikke fører til noen form for tap av data. Likevel kan det hende du fortsatt må vurdere å ty til en tilbakestilling av fabrikkdata hvis problemet vedvarer etter den forrige prosessen.

Andre muligheter

Kontakt din operatør eller Samsung Support, spesielt hvis Google Maps-appen begynte å krasje etter installasjon av en ny programvareoppdatering på enheten. Det er mulig at oppdateringen inneholder noen feil som krever en reparasjonsoppdatering som et middel. Alternativt kan du kontakte Googles supportteam for ytterligere hjelp til å utføre mer avanserte løsninger for å feilsøke og håndtere komplekse programvarefeil fra selve appen.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil sjekke ut:

 • Slik løser du Samsung Galaxy S9 Plus som ikke slås på (enkle trinn)
 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy S9 Plus begynner å gå sakte (enkle trinn)
 • Slik løser du Samsung Galaxy S9 Plus med Black Screen of Death (enkle trinn)
 • Slik tilbakestiller du fabrikken eller gjør Master Reset på Samsung Galaxy S9 Plus og når du skal bruke dem
 • Slik løser du Spotify som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy S9 Plus (enkle trinn)
 • Hvordan fikser jeg Facebook-appen som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy S9 Plus? [Feilsøkingsveiledning]