Hvordan ta Samsung Galaxy S10 Plus skjermbilde

Det er flere måter å ta et skjermbilde på Samsung Galaxy S10 Plus, men for meg vil jeg bare ty til to enkleste metoder. Disse metodene fungerer på enheten din ut av esken. Unødvendig å si at du ikke trenger å endre noen innstillinger eller laste ned apper bare for å kunne fange skjermen.

I dette innlegget vil jeg gå gjennom hvordan du enkelt tar et skjermbilde på Galaxy S10 Plus. Jeg er sikker på at metodene jeg vil vise deg i denne artikkelen kan hjelpe deg mye, spesielt hvis du oppdaterte fra en mellomstor Android-enhet til S10 Plus som har avanserte funksjoner. Hvis du er en av eierne av denne telefonen og lurer på hvordan du tar et skjermbilde, kan du fortsette å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg.

Men før vi faktisk går videre til veiledningen vår, hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til feilsøkingssiden vår, siden vi allerede har adressert noen av de vanligste problemene med denne enheten. Hvis du trenger mer hjelp med problemet ditt, fyller du ut spørreskjemaet for Android-spørsmål og trykker på send for å kontakte oss.

Ta et skjermbilde på Galaxy S10 Plus ved hjelp av knapper

For denne metoden trenger du bare å trykke sammen et par knapper, og skjermen blir tatt opp. Det er ingen innstilling for å deaktivere eller aktivere dette, og det er faktisk standardveien for nesten alle Android-enheter å ta et skjermbilde. Slik gjør du det på Galaxy S10 Plus ...

 1. Åpne innholdet du vil fange, og sørg for at det vises på skjermen.
 2. Trykk på Volum ned og Av / på-tastene samtidig.
 3. Skjermen vil blinke et sekund, og det er et tegn på at skjermen ble tatt.
 4. Skjermbildet kan nås eller vises gjennom Galleri.

Personlig foretrekker jeg å bruke denne metoden hvis jeg bruker andre Android-enheter. Imidlertid bruker jeg Samsungs flaggskip som Galaxy S10 Plus, det er en annen veldig enkel måte, og ganske kult, å ta et skjermbilde bortsett fra fangstknappen.

Slik deaktiverer du Bixby-knappen på Samsung Galaxy S10 Plus

Ta et skjermbilde på Galaxy S10 Plus ved å bruke Palm Swipe for å fange

Selv om jeg foretrekker den første metoden hvis jeg bruker en annen Android-enhet, er dette min favoritt hvis jeg bruker en av Samsungs flaggskiptelefoner. Det er alltid fascinerende å tenke at du kan bruke hånden som om det er en skanner, og ikke bare det, du trenger ikke å ta tid på å trykke to taster som den ovenfor. Alt du trenger å gjøre er å kjøre siden av hånden din fra det ene kantpanelet på skjermen til det andre, og det er det, du trenger ikke å trykke og holde inne knappene. For at du skal bli guidet deretter, følg disse enkle trinnene for å ta et skjermbilde med Galaxy S10 Plus 'Palm Swipe-funksjon eller smart opptak ved hjelp av kantpanelet:

 1. Åpne innholdet du vil fange, og sørg for at det vises på skjermen.
 2. Sveip på siden av hånden din fra den ene kantskjermen eller kantpanelene til den andre. Du kan sveipe den fra venstre til høyre eller omvendt. Du kan også prøve bunnen av skjermen. 
 3. Skjermen vil blinke et sekund, og det er et tegn på at skjermen var rulleopptak eller fotograferte et skjermbilde.
 4. Skjermbildet kan nås eller vises gjennom Galleri, og du kan velge dem smart.

Denne funksjonen må aktiveres i tidligere Galaxy-modeller for Galaxy S10 Plus og dens varianter, den er aktivert ut av esken, og du kan enkelt ta et skjermbilde på Galaxy S10 Plus. 

Bortsett fra disse metodene, kan du også bruke Samsungs Bixby digitale assistent til å ta et skjermbilde på din Samsung Galaxy S10 Plus-enhet. Bare trykk og hold på telefonens dedikerte Bixby-knapp på telefonen og si "Ta et skjermbilde."

Fix "Dessverre har Instagram stoppet" på Samsung Galaxy S10 Plus

Jeg håper at vi har kunnet belyse så langt det gjelder å ta et skjermbilde på Galaxy S10 Plus. Vi vil sette pris på det hvis du hjalp oss med å spre ordet, så vennligst del dette innlegget hvis du synes det var nyttig. Tusen takk for at du leser!

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine, eller ved å like Facebook-siden vår eller følge oss på Twitter. Rettigheter forbeholdt.

RELEVANTE POSTER:

 • Fix "Dessverre har Twitter stoppet" på Samsung Galaxy S10 Plus
 • Slik løser du Samsung Galaxy S10 Plus som går sakte
 • Samsung Galaxy S10 Plus WiFi-tilkobling fortsetter å synke