8 beste menneskelige anatomi-apper for Android i 2020 | Droid-fyren

Menneskelig anatomi er et ekstremt komplisert sett med nerver og muskler, og de beste menneskelige anatomiappene gjør det lettere å utforske. Når du dykker dypere, finner du imidlertid ting som du sannsynligvis ikke visste om din egen kropp. Dette er grunnen til at det å vite om din egen anatomi er veldig viktig, da det kan foreslå måter å føre en sunn livsstil og unngå ting som er skadelig for kroppen din.

Takket være utviklingen av Android-plattformen trenger du ikke lenger lange bøker for å forstå menneskets anatomi. Det er hundrevis av de beste anatomi-appene som gir innsikt i menneskets anatomi, og ofte uten å ta en krone. Så vi har bestemt oss for å lage en liste over noen av de beste menneskelige anatomiappene du kan finne i 2020.

Beste menneskelige anatomi-apper for Android

beste anatomi-appen

1) Anatomy Learning - 3D Atlas

Dette er en ganske allsidig app som beskriver alle deler av menneskekroppen med 3D-bilder, noe som gir deg et veldig godt utseende av de viktige kroppsdelene. Selv om appen er relativt ny og tilsynelatende under utvikling, er bildene og samlingen av bilder her gode for enhver ny anatomi-elev. Det er åpenbart en læringskurve med denne appen, det vil si at det kan ta litt å bli vant til.

Dessverre fungerer denne appen bare med en internettforbindelse. Gitt at hvert anatomibilde inneholder enorme detaljer og pekere, kan disse ta ganske mye plass på telefonen din. Av denne spesielle årsaken har utviklerne besluttet å ikke gjøre 3D-bilder tilgjengelige offline for smarttelefon- eller nettbrettbrukere.

For de som opplever at 3D-bildene ikke er store nok på smarttelefonene deres, vil du være glad for å vite at denne appen også støtter nettbrett. Brukere kan alternativt sjekke ut selskapets offisielle nettside (helst fra en datamaskin) for å få tilgang til 3D-anatomi-bilder på en større skjerm. 3D Atlas er en gratis nedlastning på Google Play Store og har ingen annonser. Det er imidlertid kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

2) 3D bein og organer (anatomi)

Dette er et utmerket alternativ å ha for dine konvensjonelle anatomi-lærebøker. Den beste delen her er at i tillegg til å avsløre den grunnleggende menneskelige anatomi, får du også se gjennom forskjellige bein og også organer i menneskekroppen. Dette kan være et veldig nyttig verktøy for elever som nettopp har kommet i gang med sin medisinske karriere. Appen tilbyr også en stillingsquiz for å teste din kunnskap om menneskets anatomi. Gitt mengden data som er tilgjengelig her, har utviklerne klokt bestemt å tilby en bokmerkefunksjon som lar deg gå tilbake til den foretrukne siden.

Appen tilbyr lyduttale for hvert navn, noe som er ganske avgjørende for enhver ny eller ambisiøs lege. Utviklerne hevder at informasjonen er hentet fra Wikipedia og Gray's Anatomy lærebok. Brukere har også muligheten til å rotere 3D-modeller og zoome inn eller ut på et bestemt organ eller bein i menneskekroppen. Denne appen er helt gratis å laste ned på Play Store, men kommer med annonser. Det er imidlertid ingen kjøp i appen.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

3) Lær meg anatomi

Som utviklerne uttrykte det, er Teach Me Anatomy en app som kombinerer "anatomisk kunnskap med kliniske perler med høy avkastning" for å gi elevene den perfekte blandingen av akademisk kunnskap og grunnleggende pasientbehandling. Appen består av over 250 omfattende skrevet artikler om nesten alle aspekter av den menneskelige anatomi. Videre har brukerne tilgang til mer enn 800 høydefinisjons menneskelige anatomi illustrasjoner samt kliniske bilder for referanse. Dette er basert på det prisbelønte nettstedet, noe som gjør dette til en av de beste og komplette anatomi-appene der ute.

Hva brukere liker med denne appen er det faktum at de kan lagre all data på enheten sin for offline visning. Dette kan kreve at du har litt ledig plass på telefonen din, siden fullstendig gjengitte anatomiske bilder kan være ganske store. Brukere får også tilgang til quizer som består av 800 spørsmål med flere valg. Disse kan teste din kunnskap om menneskets anatomi, avhengig av hva du har lært så langt. Teach Me Anatomy er gratis å laste ned på Google Play Store, men kommer med annonser og kjøp i appen. Denne appen er kompatibel med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

4) Gratis visuell anatomi

Dette er en utmerket anatomisk læringsapp og leveres med lyduttalelser, slik at du kan få alle de anatomiske navnene riktig. Anatomimodellen har over 500 funksjonspunkter, hver med en beskrivende forklaring. I likhet med de fleste anatomi-apper, kommer denne med en quiz-funksjon som består av 23 flervalgs spørsmål. Brukerne får også 8 oversiktsbilder fra Gray's Anatomy, som er begrenset siden dette er den gratis versjonen av appen. De som kjøper fullversjonen har tilgang til alle 1 247 referansebilder.

Det er også en omfattende søkefunksjon ombord, slik at du manuelt kan søke etter en del av kroppen. Denne funksjonen lar deg også bruke denne appen som en ordentlig anatomisk ordbok. Samlet sett, for funksjonene den pakker, er den gratis versjonen absolutt verdt å sjekke ut. Den kommer med annonser om bord. Det er ingen kjøp i appen, og du må bare kjøpe den betalte versjonen når du er ferdig med å prøve dette.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

5) BioDigital Human - 3D-anatomi

Dette er en omfattende 3D-anatomi-app som lar deg markere og fokusere på bestemte deler av kroppen, noe som gjør det til et ideelt verktøy for elever. Det er over 1000 interaktive visualiseringer på denne appen, slik at du får en bedre ide om hvordan ting fungerer i menneskekroppen. Til tross for at de er 3D-modeller, er det en lek å bla, zoome og panorere. Brukere kan prøve sin anatomiske kunnskap med den attraktive flervalgsquizen.

Når du har et organ du vil lære mer om, tilbyr appen muligheten til å dissekere dem individuelt for å se nærmere på funksjonen. Dette er et område der denne appen skinner og etterlater konkurransen. Appen har ingen begrensninger på å ta skjermbilder eller kommentere hvert bilde med dine egne pekere. Selv om denne appen ikke er designet for studenter eller leger spesielt, føler vi at stort sett enhver person kan ha nytte av en app som denne. Dette er en gratis app i Google Play Store. Det kommer med kjøp i appen, selv om det ikke er annonser.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

6) Komplett anatomi 19 for Android

Som navnet antyder, kan dette være den eneste menneskelige anatomi-appen du trenger å ha på telefonen. Gitt den store databasen som tilbys her, tar appen omtrent 1,5 GB plass ved nedlasting. Så sørg for å ha litt ledig plass på telefonen din for å unngå siste øyeblikks overraskelser. Utviklerne hevder at denne appen brukes av rundt 250 av verdens beste universiteter, noe som gjør det til et ganske populært tilbud der ute.

Når det gjelder funksjoner, får du tilgang til rundt 17 000 interaktive strukturer og modeller, noe som kan hjelpe elever i anatomi til å forstå menneskekroppen bedre. Brukerne vil også finne fulle kurs her fra eksperter innen felt som menneskelig anatomi, Point of Care Ultralyd, Cadaveric Imagery, Clinical Correlates og mer. I tillegg tilbyr Complete Anatomy 19 over 1500 videoanimasjoner om kardiologi, odontologi, trening, oftalmologi, ortopedi og mer. Dette er den gratis versjonen av appen, selv om nye brukere får prøve premiumfunksjoner i en periode på 3 dager. Denne appen krever smarttelefoner eller nettbrett som kjører Android 7.0 og nyere.

Last ned den nå: her

beste anatomi-appen

7) Menneskekroppen (mannlig) Pedagogisk VR 3D

Denne appen er ganske begrenset i sin tilnærming, da den bare dekker den mannlige kroppen. Imidlertid inneholder den all informasjon om den mannlige kroppen som spirende leger og elever vil vite om. Utviklerne hevder at denne appen passer i alderen 8 til 18 år, selv om kunnskapen som er tilgjengelig her kan være verdifull for alle.

Appen fungerer sømløst med berøringsskjermen og lar deg rotere 3D-figurer og zoome inn på organer eller skjelettsystemet. Appen er også kompatibel med virtual reality-briller og kommer med en dedikert knapp i appen for å aktivere denne funksjonen. Dette er en gratis app og har ingen annonser eller kjøp i appen. Appen fungerer med enheter som kjører Android 4.1 og nyere.

Last ned den nå: her

8) Essensiell anatomi 3

Mens alle appene vi diskuterte på denne listen var gratis, er dette den eneste som er betalt. Imidlertid er det definitivt en av de beste anatomiske appene som penger kan kjøpe. Utviklerne anbefaler å prøve Essential Skeleton, som er en gratis app fra samme utvikler som gir deg en følelse av denne appen. I tillegg til hjernen og hjertet, tilbyr Essential Anatomy 3 også omfattende 3D-modeller for nerver, muskler, arterier, vener, bindevæv og så videre.

Siden nesten hele appen er basert på 3D, kan du sømløst bytte vinkel og rotere modeller i alle retninger. Appen bruker banebrytende 3D-teknologi takket være 3D4Medicals nyeste grafikkmotor. Sist, men ikke minst, vil du også få en detaljert quiz-funksjon for å teste din medisinske så vel som anatomiske kunnskap. Essential Anatomy 3 er en betalt app, noe som betyr at du ikke får annonser eller kjøp i appen. Den er kompatibel med enheter som kjører Android 4.0.3 eller nyere.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.