Løs Samsung Galaxy S6 som ikke lades, ikke slås på og andre strømproblemer

Hei gutter. Min Samsung Galaxy S6 (#Samsung # GalaxyS6) slo seg av plutselig. Siden da vil den ikke slå seg på, og når den er koblet til, lades den heller ikke. Hva er problemet med telefonen min? Takk.

Galaxy-S6-problemer med trådløs lading

Det er bare ett av de strømrelaterte problemene vi fikk fra leserne våre. Det ser ut til at flere og flere eiere opplever denne typen problemer med telefonen sin. Nedenfor er listen over problemene jeg adresserte i dette innlegget. Prøv å se om din bekymring er i den.

 1. Galaxy S6 lades ikke og slås ikke på
 2. Hurtiglading fungerer bare av og til, normal lading er veldig treg
 3. Galaxy S6-batteriet tømmes raskt selv om WiFi og Bluetooth er deaktivert
 4. Galaxy S6 ikke lading melding vises fulgt med makt deling varsel
 5. Galaxy S6 slår seg ikke på grunn av væskeskader

For de som har andre problemer, kan du kontakte oss direkte ved å fylle ut dette spørreskjemaet. Vi er alltid villige til å hjelpe deg så lenge du gir oss all nødvendig informasjon om problemet ditt. Du kan også besøke feilsøkingssiden vår og finne problemer relatert til din og bruke løsningene vi ga.


Galaxy S6 lades ikke og slås ikke på

Problem : Hei droid fyr. Min nye Galaxy S6 slo seg av i går uten noen åpenbar grunn i det hele tatt. Selv om det bare gikk tom for batteri, prøvde jeg å plugge det inn, men det lades ikke heller. Uansett hva jeg gjør, vil det ikke svare. Det vil ikke slå seg på. Jeg betalte så mye for denne telefonen, så jeg er veldig bekymret nå. Kan dere hjelpe meg, vær så snill? Hva burde jeg gjøre?

Feilsøking : Hvis telefonen ikke led av væske eller fysisk skade, kan det være at systemet krasjet og ikke svarer. I dette tilfellet vil det ikke svare selv om du kobler til laderen og ikke slår på selv om du trykket på av / på-tasten hundre ganger. Det er en prosedyre du bør gjøre - Tvunget omstart.

I motsetning til Galaxy S5 og eldre Galaxy-enheter, har ikke S6 et flyttbart batteri. Så du kan ikke utføre “batteritrekk” -prosedyren. Du kan imidlertid etterligne en slik prosess ved å trykke og holde nede Volum ned og Av / på-tastene i 10 til 15 sekunder. Enheten skal starte på nytt etter det, forutsatt at det er nok batteri til å drive maskinvaren.

Forutsatt at batteriet var helt tømt, ville skjermen fortsatt flimre. Det er et tegn på at det simulerte batteriet som er koblet fra, er gjort. Denne gangen skal telefonen allerede svare når den er ladet.

Men etter å ha gjort alle disse og telefonen fremdeles ikke ville svare, er det på tide at du sender den inn for reparasjon; det kan være et maskinvareproblem.

Hurtiglading fungerer bare av og til, normal lading er veldig treg

Problem : Jeg har hatt telefonen min i et par måneder nå, og jeg har problemer med både lading og batterilevetid. Rask lading fungerer bare av og til (ja, jeg bruker den originale Samsung-laderen). Normal lading fungerer veldig sakte (hvis i det hele tatt). For eksempel døde telefonen min en gang i går og igjen rett før sengetid. Jeg koblet den til over natten, og da jeg våknet var den på 30%. Jeg har brukt den i omtrent en time nå, og den er allerede nede på 10%. Jeg er veldig frustrert fordi denne telefonen nesten er helt ny, og den var ikke billig! Noen råd vil bli satt stor pris på. Takk skal du ha!

Feilsøking : Hurtigladefunksjonen med Galaxy S6 har ikke På / Av-bryter, så den bør aktiveres hvis kravene er oppfylt. En av tingene som forhindrer at S6 hurtiglades, er når den varmes opp under prosessen. Dette er for å forhindre ytterligere skade på enheten, og i løpet av tiden vil den lade seg normalt.

I ditt tilfelle tror jeg det vil være lurt å fikse det normale ladeproblemet før du prøver å fikse hurtigladeproblemet.

Som du sa, er normal lading veldig treg. Jeg anbefaler deg å starte telefonen i sikker modus og observere om den lades i normalt tempo eller hvis hurtiglading fungerer. I så fall kan det være mange tredjepartsapper som kjører i bakgrunnen når telefonen er i normal modus. En måte å løse dette problemet på er å deaktivere noen apper, spesielt spill eller de som bruker så mye ressurser på telefonen din.

Imidlertid, hvis problemet fortsatt vedvarer selv i sikker modus, har du ikke annet valg enn å sikkerhetskopiere dataene dine, inkludert filer, bilder, videoer, musikk osv., Og utføre en hovedtilbakestilling. Dette vil løse ladeproblemene.

Hvordan utføre master reset på Galaxy S6

 1. Slå av Samsung Galaxy S6.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Galaxy S6-batteriet tømmes raskt selv om WiFi og Bluetooth er deaktivert

Problem : Batteriet mitt tømmes fulladet på omtrent 4 timer på jobben. Noen dager lader jeg det på jobb igjen, og det er nede på under 5% mens jeg kjører hjem. Jeg har ladet den fullstendig når du legger deg, og etter 5 timer uten bruk er batteriet bare 80%. Jeg har slått av WiFi og Bluetooth, og det er veldig liten forskjell. Er noen av batteriappene det er verdt å installere, eller hvordan kan jeg sørge for at appene ikke starter i bakgrunnen og bruker strømmen min? Hjelp meg. VÆR SÅ SNILL.

Feilsøking : Det er to muligheter: det kan være at det kjører så mange ting i bakgrunnen som bruker batteriet, eller det er helt et batteriproblem. Utgangspunktet for feilsøking bør være å utelukke den første muligheten. Du kan gjøre det ved å starte telefonen i sikker modus:

 1. Slå av Galaxy S6.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten.
 3. Når 'Samsung Galaxy S6' vises, slipper du umiddelbart av / på-tasten og holder deretter nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde volum ned-knappen til telefonen er ferdig med omstart.
 5. Når du ser Sikker modus nederst til venstre på skjermen, slipper du knappen.

Hvis telefonen tapper batteriet i normalt tempo (eller til og med langsommere) i sikker modus, er alt du trenger å gjøre å tilbakestille telefonen. Ellers er det på tide at du søker hjelp fra en tekniker.

Galaxy S6 ikke lading melding vises fulgt med makt deling varsel

Problem : Svært ofte vil 1-2 minutter hver gang dukke opp og vibrere og si at telefonen ikke lades. Åpner også en dialogboks som sier at maktdeling krever en app og ellers ikke vil fungere ordentlig. Jeg har ikke slått i det hele tatt som skal gjøre dette, og jeg har oppdatert like før dette startet. Veldig irriterende.

Beslektet problem : Det er en melding om strømdeling som dukker opp og nå ikke tillater meg å lade telefonen. Hvordan laster jeg opp et bilde?

Feilsøking : Jeg forstår hvor irriterende dette problemet er, men her kan du fikse det eller forhindre at beskjedene vises igjen:

 1. Start telefonen i sikker modus (følg instruksjonene i forrige problem).
 2. Lad telefonen opptil 100% i sikker modus.
 3. Last ned appen Power Sharing. (Ikke bekymre deg, appen kommer fra Samsung selv.)
 4. Start telefonen i normal modus.
 5. Hvis det er mulig, oppdater firmwaren til telefonen.

Det er ganske mye det!

Galaxy S6 slår seg ikke på grunn av væskeskader

Problem : Jeg la det ned på toalettet og tok det rett ut, tørket det, det gikk av etter noen sekunder og la det i en pose med ris i 3 dager vil ikke komme på.

Forslag : Tilsynelatende fant vannet det var langt inn i telefonen som sannsynligvis påvirket noen av komponentene. Flytende skade dekkes ikke av garantien, men hvis du åpner telefonen selv, kan du skade den enda mer. Så du trenger virkelig en teknikers hjelp til å finne ut hva som er galt med det, eller om det fortsatt kan løses.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.